Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda vår hemsida, samtycker du till vår användning av cookies. Läs mer.

Rome Vatikanmuseet, Peterskyrkan och påvliga gravar guidad tur

4.5
(2875 Recensioner)

Om denna aktivitet

Gå före i kön - Vänta inte i kö vid ingången

Smarttelefonbiljetter accepteras

Längd: 3 timmar
Denna aktivitet har FANTASTISKA recensioner
Omedelbar bekräftelse
GRATIS avbokning

Den här upplevelsen är för närvarande inte tillgänglig

Översikt

Få tillgång till de viktigaste platserna i Vatikanen snabbt och utan att köa genom att boka den här guidade turen där du får sällskap av en expertguide. Du får tillgång till konsten och arkitekturen i Vatikanmuseerna och Peterskyrkan samtidigt som du lär dig historien och höjdpunkterna.

 • Snabb tillgång till Vatikanens mest emblematiska platser.
 • En professionell guide följer med dig under hela turen och förklarar Vatikanens historia och konst.
 • Beundra freskerna i taket i Sixtinska kapellet.

Vad ingår

 • Köfritt inträde till Vatikanmuseerna
 • Besök i Peterskyrkan
 • Expertguide
 • Inträde till kupolen i Peterskyrkan

I detalj

Njut av den här guidade rundturen på cirka 3 timmar genom de viktigaste platserna i Vatikanen. Med denna bokning har du fördelen att slippa biljettköerna.

Du kommer att kunna besöka Vatikanmuseerna där du hittar det berömda kartgalleriet och tapetgalleriet, som innehåller verk av viktiga konstnärer som Da Vinci och Caravaggio. Dessutom kan du beundra freskerna i Rafaels rum och betrakta Adams skapelse i Sixtinska kapellet.

Du kan också besöka de påvliga gravarna i Peterskyrkan, där kvarlevorna av ett hundratal tidigare påvar och viktiga historiska personer som Pius VI och Johannes Paulus II ligger begravda. Utsmyckningen av dessa sargofager gjordes av Michelangelo, Canova och Bernini bland andra kända konstnärer.

Under hela rundturen får du sällskap av en expertguide som berättar allt om Vatikanens historia och konst.

Recensioner

4.5
· 2875 Recensioner
 • R
  Roma
  5
  (0 Recensioner)
  Ett mycket vackert besök, annorlunda än de andra
 • S
  Santiago
  5
  (0 Recensioner)
  Jag var förvånad över rundturen! Det finns så mycket andlighet i Sixtinska kapellet, som utan tvekan är min favoritplats i världen. Jag kan fortfarande inte fatta att jag kunde göra den här resan efter så lång tid, jag skulle vilja göra om den nästa år. Rekommenderas varmt för alla! Om du åker med din partner kommer ni att ha en fantastisk tid!
 • L
  Lydia
  5
  (0 Recensioner)
  En resa full av charm, skönhet och unika upplevelser. Sanningen är att jag är mycket glad över att ha gjort detta besök, det är värt att nämna den utmärkta nivån av professionalism hos guiden, som hela tiden var uppmärksam på de tvivel som uppstod. Jag applåderar organisationen.
 • M
  Mariano
  5
  (0 Recensioner)
  De möjligheter som denna resa erbjuder är oöverträffade, och om du vill fördjupa dig i historien och njuta av den atmosfär som dessa platser ger dig, måste du definitivt göra denna resa. Jag var förvånad i varje ögonblick.
 • Se mer

  Tur och returresa

  Ytterligare information

  Avbokningsvillkor