Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda vår hemsida, samtycker du till vår användning av cookies. Läs mer.

Tidig inträde Vatikanen och Sixtinska kapellet Tur

4.3
(3248 Recensioner)

Om denna aktivitet

Smarttelefonbiljetter accepteras

Längd: 2 timmar
Denna aktivitet har UTMÄRKTA recensioner
Omedelbar bekräftelse
Från
733 € 667 €
Inga dolda avgifter
  • Din bokning bekräftas direkt

Översikt

Denna biljett ger dig tillträde till Vatikanens monument tidigt på morgonen, före den officiella öppningstiden. På så sätt kan du undvika de stora folkmassorna och känna att alla konstverk är utställda bara för dig.

Dessutom får du sällskap av en guide under hela turen som informerar dig om relevansen och historien bakom alla verk i Vatikanmuseerna, museets Pinacoteca och Sixtinska kapellet. Guiden kommer att ge dig sin odelade uppmärksamhet eftersom du kommer att ingå i en liten grupp på cirka 15 personer.

  • Njut av en guidad tur till Vatikanens stora monument tidigt på morgonen.
  • Alla nödvändiga inträdesavgifter ingår med garanterad "skip-the-line"-service.
  • Du kommer att ingå i en liten grupp på högst 15 personer.

Vad ingår

  • En rundtur i Vatikanens monument
  • Lokal guide
  • Tidiga morgonbiljetter och köfri service
  • Inträde till Vatikanmuseerna

Välj deltagare och datum

I detalj

Med den här biljetten får du en guidad tur till Vatikanmuseerna, Pinacoteca och Sixtinska kapellet tidigt på morgonen. Det innebär att du kan komma in före den officiella öppningstiden när kapaciteten bara är 10 %. Därför slipper du de stora folkmassorna och kan njuta av ett mycket trevligare och lugnare besök i en grupp på cirka 15 personer. Och du kommer inte heller att slösa någon tid, eftersom du kommer att kunna komma in utan att behöva stå i kö.

På detta sätt besöker du Vatikanmuseerna, som innehåller en av världens största konstsamlingar. Här finns gallerier med gobelänger, kandelabrar och kartor, men också många skulpturer och sarkofager. Du kommer också att gå in i Rafaels rum, där du hittar mästerverk från renässansen som arbetade på Leonardo da Vincis och Michelangelos ansikten.

Du kommer också att besöka dessa museers Pinacoteca . Där inne hittar du stora konstmästerverk. Bland dem finns målningar av Caravaggio, Leonardo da Vinci och Rafael.

Det Sixtinska kapellet är däremot ett måste i Vatikanen. I taket finns fresker målade av den store Michelangelo. I dem visar han bibliska händelser som "Den sista domen" eller "Adams skapelse", båda två helt emblematiska verk i mänsklighetens historia.

Tur och returresa

Ytterligare information

Avbokningsvillkor