Om oss

Hellotickets är en ledande global plattform och passionerad leverantör av reseupplevelser, turer och aktiviteter, som hjälper resenärer från 15 länder att upptäcka mer av världens underverk.

Varumärket, som grundades 2017 av branschveteranerna Jorge Díaz Largo och Alberto Martínez, bygger på övertygelsen att reseupplevelser och de känslor de inspirerar leder till att vi lever rikare och mer storslagna liv. Och att leva stort är vad vi alla borde göra.

Hellotickets är fast fokuserat på den stora livsupplevelsen och bygger på en 4-dagars arbetsvecka med full distansmodell, med ett team på över 70 anställda som bor runt om i världen.

Hellotickets stöds av tillväxtsexperter som Chris Colbert, tidigare Managing Director för Harvard Innovation Labs, Pillar VC, ett av USA:s ledande riskkapitalbolag, och Techstars, en av världens största acceleratorer för framgångsrika företag.

Sedan starten har Hellotickets hjälpt över 900 000 resenärer att upptäcka världen och levererat över 32 000 möjligheter att leva stort.

Logotyper