Peterskyrkan och Vatikanmuseerna guidad tur

4.9
(814 Recensioner)

Om denna aktivitet

Gå före i kön - Vänta inte i kö vid ingången

Smarttelefonbiljetter accepteras

Längd: 3 timmar
Denna aktivitet har EXCEPTIONELLA recensioner
Omedelbar bekräftelse
GRATIS avbokning
Från
1 344 kr 1 222 kr
GRATIS avbokning
Inga dolda avgifter
  • Din bokning bekräftas direkt
  • Detta alternativ har GRATIS avbokning: boka det utan risk!

Översikt

Upptäck Peterskyrkans majestät, Sixtinska kapellet och de konstnärliga skatterna i Vatikanmuseerna på en guidad tur med skip-the-line. Under cirka 3 timmar kan du fördjupa dig i historien och skönheten hos dessa ikoniska landmärken i Rom i sällskap med en expertguide som kommer att ge detaljerad information om varje konstverk och monument.

  • Besök Peterskyrkan, Sixtinska kapellet och Vatikanmuseerna på en guidad tur med prioriterad tillgång.
  • Njut av en guidad tur som leds av en expert på konst och historia.
  • Förundras över mästerverk som "Adams skapelse", "Den yttersta domen" och Michelangelos "Pieta".

Vad ingår

  • Guidad tur i Peterskyrkan, Sixtinska kapellet och Vatikanmuseerna.
  • Inträde till Peterskyrkan, Sixtinska kapellet och Vatikanmuseerna.
  • Köfri åtkomst.
  • Expertguide.

Välj datum och tid

Kom ihåg att du måste komma 30 minuter före start

I detalj

Följ med på en guidad tur till Peterskyrkan, Sixtinska kapellet och Vatikanmuseerna, där du får möjlighet att fördjupa dig i den historia och konst som ryms i dessa ikoniska monument i Rom. Under cirka 3 timmar och tillsammans med en expertguide kommer du att kunna få tillgång till de olika utrymmena snabbt och utan att köa.

Du får möjlighet att utforska Peterskyrkan, en av de viktigaste och mest storslagna kyrkorna i världen. Du kommer att kunna beundra den magnifika arkitekturen och upptäcka hemligheterna och konstverken inuti, till exempel den imponerande skulpturen "Pieta" av Michelangelo. Varje hörn av basilikan är ett mästerverk som kommer att ta andan ur dig.

Du kan också besöka Vatikanmuseerna, där oöverträffade konstnärliga skatter väntar på dig. Du kommer att gå genom rum fyllda med skulpturer, målningar och historiska artefakter, medan din guide ger dig detaljerad information om varje konstverk och dess historiska sammanhang. Naturligtvis är en höjdpunkt på turen det berömda Sixtinska kapellet, där du kan beundra Michelangelos fresker, inklusive den hisnande "Sista domen".

Under hela besöket kommer du att ha prioriterad tillgång, så att du kan undvika de långa köerna och göra det mesta av din tid på dessa mycket besökta platser. Dessutom kommer du att ha erfarenhet och kunskap från din expertguide, som kommer att ge dig intressant och detaljerad information vid varje stopp.

Ytterligare information

Avbokningsvillkor