Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda vår hemsida, samtycker du till vår användning av cookies. Läs mer.

9/11 Memorial biljetter och turer i NYC

Den 11 september markerade en vändpunkt i USA:s historia och dess minnesplats och museum är den bästa hyllningen till offren och hjältarna.

Alex Grande

Alex Grande

6 minsta läsning

9/11 Memorial biljetter och turer i NYC

Hyllning till offren för den 11 september på Ground Zero | ©Hellotickets

Ground Zero och 9/11 Memorial är imponerande, men ger dig också ett sammanhang av New Yorks nyare historia som kommer att förändra din syn på den händelse som chockade världen. 9/11-museet utforskar också mer ingående de sociala och politiska konsekvenserna av den 11 september.

Till minne av 9/11-attackerna kan du idag besöka museet, minnesmärket, Ground Zero och World Trade Center. Så här besöker du 9/11 Memorial och 9/11 Museum.

Köfritt inträde

Biljetter till New York 9/11 Memorial och National Museum

Hoppa över köerna på 9/11-museet

Det bekvämaste och mest ekonomiska sättet att få tillträde till 9/11-museet är att köpa biljetterna online och i förväg.

En sak du bör veta innan du åker till Ground Zero är att 9/11 Memorial och 9/11 Museum är olika saker. 9/11 Memorial är ett minnesmärke som ligger på grunden av det som tidigare var tvillingtornen, och 9/11 Museum är en underjordisk anläggning under Ground Zero som rymmer en utställning om 9/11-attackerna och deras efterdyningar.

För att besöka 9/11 Museum behöver du bara köpa den här biljetten. När du bokar dina biljetter måste du välja ett tidsintervall för att besöka museet, vilket vanligtvis är ungefär två och en halv timme från öppningstiden.

Med museets APP kan du förutom att få tillgång till interaktiva delar av utställningen som du inte kan se på annat sätt också lyssna på en fullständig audioguide på spanska så att du inte missar något. När du har bokat din biljett får du den i ditt e-postmeddelande och allt du behöver göra är att visa upp den på din mobiltelefon vid ingången och gå igenom säkerhetskontrollen för att komma in i museet.


Vad du kommer att se på 9/11 Memorial

St Pauls Chapel, som överlevde attackerna.| ©Hellotickets
St Pauls Chapel, som överlevde attackerna.| ©Hellotickets

World Trade Center är nu en park med ekar i mitten av vilken de två fontäner som utgör 9/11 Memorial ligger, där vattnet kaskaderar ner i ett vattenfall. Som en hyllning till offren för terroristattackerna den 11 september 2001 finns namnen på dem som miste livet den dagen ingraverade i fontänernas ytterkanter.

Fontänerna och namnen på offren är upplysta på natten, vilket ger platsen en speciell atmosfär. Om du bokar biljetter till 9/11 Museum and Memorial kan du få en djupgående titt på detaljerna om vad som hände den dagen.

Om du föredrar att fullfölja din rundtur med en expertguide som hjälper dig att sätta allt du ser i ett sammanhang, rekommenderar jag denna 9/11 Memorial and Ground Zero Tour, som även inkluderar valfri entré till National 9/11 Museum.

Var 9/11 Memorial och 9/11 Museum ligger och hur du tar dig dit

Karta över nedre Manhattan som visar 9/11 Memorial and Museum
Karta över nedre Manhattan som visar 9/11 Memorial and Museum

För att ta sig till Ground Zero, som ligger på 180 Greenwich Street, rekommenderar jag att du tar tunnelbanan till tågstationen World Trade Center eller går till Chambers Street-stationen.

Hur du tar dig till 9/11-museet med New York Pass och andra pass

Tillträde till One World Trade Center med Explorer Pass| ©Hellotickets
Tillträde till One World Trade Center med Explorer Pass| ©Hellotickets

Kom ihåg att inträde till 9/11 Museum ingår i alla större turistpass i staden: New York CityPass, New York Explorer Pass, The New York Pass, Sightseeing Pass. Om du köper ett av dessa pass får du tillträde till museet, men du får inte det djup som en lokal guides kommentarer ger ditt besök.

Du kan också köpa denna kombinationsvisning av National Museum och 9/11 Memorial med inträde till One World Observatory, vilket ger dig möjlighet att gå upp till det bästa observatoriet i området för att få den mest hisnande utsikten över finansdistriktet och nedre Manhattan.

Boka ett New York City Pass

Så ser ett besök på 9/11-museet ut

Minnesmärke över 9/11
Minnesmärke över 9/11

Du kommer in i 9/11-museet genom en paviljong som ligger i minnesmärket. Du kommer att gå ner i den underjordiska anläggningen där det första du kommer att se är Virgils citat "Ingen dag kommer att radera dig från tidens minne" i det rum som kallas Memorial Hall.

När du rör dig genom utrymmet under World Trade Center kommer du att passera in i Foundation Hall, museets huvudrum, vars mest framträdande inslag är den "sista kolonnen". Detta var den sista delen av byggnaden som togs bort under borttagandet av spillrorna från tvillingtornen och är täckt med inskriptioner och signaturer av dem som var inblandade i återuppbyggnadsarbetet vid Ground Zero.

Så här ser museets utställningar ut

Radio- och TV-antennsegment
Radio- och TV-antennsegment

Museets två huvudutställningar är In Memoriam, som hyllar offren för terroristattackerna 2001 och offren för bombningen av World Trade Center 1993, och September 11, 2001, en minut för minut-kronologi över vad som hände den dagen och en reflektion över hur den värld vi lever i i dag har formats av attackerna mot tvillingtornen.

I hela museet finns en samling av 60 000 föremål som bärgats från spillrorna av tvillingtornen och som berättar historien om den 11 september ur olika perspektiv, bland annat med hjälp av första personers berättelser, dokument och tillhörigheter.

Boka ditt besök på 9/11-museet

Öppettider för 9/11 Memorial och 9/11 Museum

Både 9/11 Memorial och 9/11 Museum är öppna alla dagar i veckan (utom den 11 september, då de är stängda för allmänheten för en minnesstund). 9/11 Memorial och 9/11 Museum är öppna fredag och lördag från 9:00 till 21:00 (sista tillträde kl. 19:00), medan torsdag till söndag är de öppna från 9:00 till 20:00 (sista tillträde kl. 18:00).

När ska du åka?

Jag rekommenderar att du besöker museet vid öppningstid för att uppleva utställningens högtidlighet och intimitet. Om det finns någon kritik mot museet är det att dess minimalism och den atmosfär som museet försöker skapa inte är helt kompatibla med turistmassor.

Praktisk information för ditt besök

Minnesmärke över den 11 september 2001
Minnesmärke över den 11 september 2001
 • Försök att komma så tidigt som möjligt till Ground Zero för att undvika folkmassorna och få en mer personlig och lugn upplevelse. Platsen förtjänar det. Alternativt kan du besöka minnesplatsen på natten för att uppleva en mer avskild atmosfär.
 • Det är alltid gratis att besöka minnesplatsen, men du kan också gå in gratis i museet på torsdagar från kl. 17.00.
 • Du kan ta foton både vid minnesmärket och i museet.

Alex restips

Du kan göra ditt besök på 9/11-museet ännu djupare med appen "Explore 9/11", som bygger på förstärkt verklighet.

Lite historia: 11 september 2011

En hyllning till offren| ©Hellotickets
En hyllning till offren| ©Hellotickets

Jag kan knappast glömma den där tisdagen i september när vi, när vi precis hade kommit hem från skolan med min bror, slog på tv:n som vanligt för att spela på spelkonsolen, men vi hann aldrig byta kanal: vi var upptagna av att se bilderna av tvillingtornen som kollapsade i ett moln av svart rök, som upprepades om och om igen på nyheterna.

Vi hade inte kommit tillbaka till Madrid efter att ha bott i New York i nästan sju år, så bilderna kom från den plats som vi fortfarande betraktade som vårt hem.

Om du läser det här har du förmodligen också en historia att berätta om den 11 september. Om du inte var i New York blev du troligen fångad hemma och tittade på nyheterna i fullständig chock, precis som jag. Om du bodde i New York kommer din berättelse att vara mycket annorlunda, och det är just denna berättelse som berättas på 9/11 Memorial and Museum i New York.

Boka ditt besök på 9/11-museet

Var du kan äta i området kring 9/11 Memorial and Museum

Eftersom det ligger mitt i Financial District finns det inte så många restauranger i 9/11 Memorial and Museum-området, men det finns ett par ställen som är värda att besöka:

 • Delmonico's - Ett relativt dyrt steakhouse som dock får ganska höga poäng på TripAdvisor.
 • Leo's Bagels - Ett New York Bagel-ställe som jag rekommenderar till alla jag känner som reser till New York.
 • Om du är ute efter något snabbt har The Oculus gott om restauranger och snabbmatskedjor (som alla köpcentrum i USA): Starbucks, Dunkin Donuts, Eataly, Shake Shack....

The Oculus

Inuti Oculus| ©Hellotickets
Inuti Oculus| ©Hellotickets

På tal om Oculus rekommenderar jag att du stannar till när du besöker World Observatory. Det är en byggnad med en mycket speciell utformning som rymmer tågstationen World Trade Center och ett köpcentrum där du hittar butiker, restauranger och kaféer.

Om du älskar fotografering eller letar efter de bästa bilderna för din Instagram är det den perfekta platsen att lägga till på din lista över New York-måsten. The Oculus är öppet från 10:00 till 20:00 måndag till lördag och från 11:00 till 19:00 på söndagar.

Andra intressanta turer i New York

Om du vill lära dig mer om New Yorks historia, kultur och mest intressanta platser rekommenderar jag att du tar med dig tre av de mest enastående turerna: Harlem, Contrasts och Upper and Lower Manhattan.

Här finns de praktiska guider som jag har skrivit för var och en av dem om du vill ta en titt på dem innan du organiserar ditt besök: New York-Kontrastturer, Rundtur på övre och nedre Manhattan y Hur man går till en evangeliemässa i Harlem, New York City.

Vanliga frågor

 • Vilken är den bästa tiden att besöka 9/11 Memorial?

  På grund av den detaljnivå som de flesta guider går in på rekommenderar vi att du väljer en tid som också ger dig möjlighet att se resten av området, inklusive museet, innan det stänger. En genomsnittlig rundtur i minnesmärket brukar ta 2 timmar.

 • Behöver jag en biljett för att besöka 9/11 Memorial?

  9/11 Memorial är öppet för allmänheten, så du behöver ingen biljett. De flesta turer hänvisar till "biljetter till 9/11 Memorial" som en bokning för en guidad tur eller biljetter till 9/11-museet.

 • Vad är skillnaden mellan 9/11 Memorial och 9/11 Museum?

  Minnesmärket 9/11 Memorial är öppet för allmänheten och består av två bassänger som är placerade i grunden av tvillingtornen, medan 9/11 Museum innehåller en utställning om händelserna den 11 september 2001 som du behöver en biljett till.

 • Vilka andra platser är relaterade till 9/11 Memorial?

  Varje rundtur är unik, så beroende på dag kommer du att besöka St Paul's Cathedral, Firemen's Memorial, Brooks Brothers, Survivor Tree, Oculus eller Millennium Hotel, som alla har sin egen historia i samband med händelserna den 11 september.