Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda vår hemsida, samtycker du till vår användning av cookies. Läs mer.

9/11 Memorial biljetter och turer i NYC

Den 11 september markerade en vändpunkt i USA:s historia, och minnesmärket och museet är den bästa hyllningen till offren och hjältarna.

Alex Grande

Alex Grande

6 minsta läsning

9/11 Memorial biljetter och turer i NYC

Hyllning till offren för den 11 september på Ground Zero | ©Hellotickets

Ground Zero och 9/11 Memorial är imponerande, men ger dig också ett sammanhang av New Yorks nyare historia som kommer att förändra din syn på den händelse som chockade världen. 9/11-museet utforskar också mer ingående de sociala och politiska konsekvenserna av den 11 september.

Till minne av attackerna den 11 september kan du idag besöka museet, minnesmärket, Ground Zero och World Trade Center. Så här besöker du 9/11 Memorial och 9/11-museet.

Köfritt inträde

Biljetter till New York 9/11 Memorial och National Museum

Hoppa över köerna på 9/11-museet

Det bekvämaste och mest ekonomiska sättet att få tillträde till 9/11-museet är att köpa biljetterna online och i förväg.

En sak du bör veta innan du åker till Ground Zero är att 9/11 Memorial och 9/11 Museum är två olika saker. 9/11 Memorial är ett minnesmärke som ligger på grunden av det som tidigare var tvillingtornen, och 9/11 Museum är en underjordisk anläggning under Ground Zero där det finns en utställning om attackerna den 11 september och deras efterdyningar.

Allt du behöver göra för att besöka 9/11-museet är att köpa den här biljetten. När du bokar dina biljetter måste du välja ett tidsintervall för att besöka museet, vilket vanligtvis är ungefär två och en halv timme från öppettiden.

Med museets APP får du inte bara tillgång till interaktiva delar av utställningen som du inte kan se på något annat sätt, utan du kan också lyssna på en komplett audioguide på spanska så att du inte missar något. När du har bokat din biljett får du den via e-post och du behöver bara visa upp den på din mobiltelefon vid ingången och gå igenom säkerhetskontrollen för att komma in i museet.


Vad du kan se vid 9/11 Memorial

St Pauls Chapel, som överlevde bombningarna.| ©Hellotickets
St Pauls Chapel, som överlevde bombningarna.| ©Hellotickets

World Trade Center är nu en park med ekar i mitten av vilken de två fontänerna som utgör 9/11 Memorial står, där vattnet faller ner i ett vattenfall. Som en hyllning till offren för terroristattackerna den 11 september 2001 finns namnen på dem som förlorade sina liv den dagen ingraverade i fontänernas ytterkanter.

Fontänerna och namnen på offren är upplysta på natten, vilket ger platsen en speciell atmosfär. Om du bokar biljetter till 9/11 Museum and Memorial kan du få en djupgående titt på vad som hände den dagen.

Om du föredrar att fullfölja din rundtur med en expertguide som hjälper dig att sätta allt du ser i ett sammanhang, rekommenderar jag denna 9/11 Memorial and Ground Zero Tour, som även inkluderar valfri entré till National 9/11 Museum.

Var 9/11-minnesmärket och museet ligger och hur man tar sig dit

Karta över södra Manhattan med 9/11 Memorial and Museum
Karta över södra Manhattan med 9/11 Memorial and Museum

För att ta dig till Ground Zero, som ligger på 180 Greenwich Street, rekommenderar jag att du tar tunnelbanan till tågstationen World Trade Center eller går till Chambers Street-stationen.

Hur du tar dig till 9/11-museet med New York-passet och andra pass

Tillgång till One World Trade Center med Explorer Pass| ©Hellotickets
Tillgång till One World Trade Center med Explorer Pass| ©Hellotickets

Kom ihåg att inträdet till 9/11-museet ingår i alla större turistpass i staden: New York CityPass, New York Explorer Pass, The New York Pass, Sightseeing Pass. Om du köper ett av dessa passerkort kan du fortfarande gå in i museet, men du har inte det djup som en lokalguide ger ditt besök.

Du kan också köpa detta kombinerade pass till National Museum and 9/11 Memorial med inträde till One World Observatory, vilket ger dig möjlighet att gå upp till det bästa observatoriet i området för att få en fantastisk utsikt över finansdistriktet och nedre Manhattan.

Boka ett New York Pass

Så ser ett besök på 9/11-museet ut

Minnesmärke över 9/11
Minnesmärke över 9/11

Du kommer in i 9/11-museet genom en paviljong som ligger i minnesmärket. Du kommer att gå ner i den underjordiska anläggningen där det första du kommer att se är Virgils citat "Ingen dag ska radera dig från tidens minne" i det rum som kallas Memorial Hall.

När du rör dig genom utrymmet under World Trade Center kommer du in i Foundation Hall, museets huvudhall, vars mest framträdande inslag är den "sista kolonnen". Detta var den sista delen av Twin Towers-kravallerna som togs bort, och den är täckt med inskriptioner och signaturer från dem som deltog i återuppbyggnadsarbetet vid Ground Zero.

Hur utställningarna på museet ser ut

Radio- och TV-antennsegmentet
Radio- och TV-antennsegmentet

Museets två huvudutställningar är In Memoriam, som hyllar offren för terroristattackerna 2001 och offren för bombningen av World Trade Center 1993, och September 11, 2001, en minut för minut-kronologi över vad som hände den dagen och en reflektion över hur den värld vi lever i i dag har formats av attackerna mot tvillingtornen.

I museet finns en samling av 60 000 föremål som bärgats från Twin Towers spillror och som berättar historien om den 11 september ur olika perspektiv, bland annat med hjälp av första personers berättelser, dokument och tillhörigheter.

Boka ditt besök på 9/11-museet

Öppettider för 9/11 Memorial och museum

Både 9/11 Memorial och 9/11 Museum är öppna alla dagar i veckan (utom den 11 september, då de är stängda för allmänheten på grund av en minnesstund). 9/11 Memorial och 9/11 Museum är öppna fredag och lördag kl. 9.00-21.00 (sista tillträde kl. 19.00) och torsdag-söndag kl. 9.00-20.00 (sista tillträde kl. 18.00).

När ska du åka?

Jag rekommenderar att du besöker museet vid öppningstid för att uppleva utställningens högtidlighet och intimitet. Om det finns någon kritik mot museet är det att dess minimalism och den atmosfär som det försöker skapa inte är helt förenlig med turistmassorna.

Praktisk information för ditt besök

Minnesmärke över 9/11
Minnesmärke över 9/11
 • Försök att ta dig till Ground Zero så tidigt som möjligt för att undvika folkmassorna och få en mer personlig och fridfull upplevelse. Platsen förtjänar det. Alternativt kan du besöka minnesplatsen på natten för att uppleva en mer avskild atmosfär.
 • Det är alltid gratis att besöka minnesmärket, men du kan också besöka museet gratis på torsdagar från kl. 17.00.
 • Du kan fotografera både vid minnesplatsen och i museet.

Alex resetips

Du kan gå djupare in i ditt besök på 9/11-museet med appen "Explore 9/11", som bygger på förstärkt verklighet.

Lite historia: 11 september 2011

Hyllning till offren| ©Hellotickets
Hyllning till offren| ©Hellotickets

Det kommer att bli svårt för mig att glömma den där tisdagen i september när vi, när vi kom hem från skolan med min bror, slog på tv:n som vanligt för att spela videospel, men vi hann aldrig byta kanal: vi var upptagna av bilderna av tvillingtornen som kollapsade i ett moln av svart rök, som nyheterna upprepade om och om igen.

Vi hade inte återvänt till Madrid för länge sedan efter att ha bott i New York i nästan sju år, så bilderna kom från den plats som vi fortfarande betraktade som vårt hem.

Om du läser det här har du förmodligen också en historia att berätta om den 11 september 2001. Om du inte var i New York är det troligt att du, precis som jag, satt hemma och tittade på nyheterna i chock. Om du bodde i New York är din berättelse en helt annan, och det är just den berättelsen som berättas på 9/11 Memorial and Museum i New York.

Boka ditt besök på 9/11-museet

Var man kan äta i 9/11 Memorial and Museum Area

Eftersom det ligger mitt i finansdistriktet finns det inte så många restauranger i 9/11 Memorial and Museum-området, men det finns ett par ställen som är värda att besöka:

 • Delmonico's - Ett relativt dyrt steakhouse som har ett ganska högt betyg på TripAdvisor.
 • Leo's Bagels - Ett ställe där du hittar den typiska New York Bagel som jag rekommenderar till alla jag känner som reser till New York.
 • Om du vill ha något snabbt har Oculus många restauranger och snabbmatskedjor (som alla köpcentrum i USA): Starbucks, Dunkin Donuts, Eataly, Shake Shack....

Oculus

Inuti Oculus| ©Hellotickets
Inuti Oculus| ©Hellotickets

På tal om Oculus rekommenderar jag att du stannar till där när du besöker världsobservatoriet. Det är en byggnad med en mycket speciell utformning som rymmer tågstationen World Trade Center och ett köpcentrum med butiker, restauranger och kaféer.

Om du älskar fotografering eller letar efter de bästa bilderna för din Instagram, är det den perfekta platsen att lägga till på listan över New York-måsten. Oculus har öppet kl. 10-20 måndag-lördag och kl. 11-19 på söndagar.

Andra intressanta turer i New York

Om du vill utöka dina kunskaper om New Yorks historia, kultur och mest intressanta platser rekommenderar jag att du tar tre av de mest fantastiska turerna: Harlem Tour, Contrasts Tour och Upper and Lower Manhattan Tour.

Här är de praktiska guider som jag har skrivit för var och en av dem om du vill ta en titt på dem innan du organiserar ditt besök: New York-Kontrastturer, Rundtur på övre och nedre Manhattan y Hur man går till en evangeliemässa i Harlem, New York City.

Vanliga frågor

 • Vilken är den bästa tiden att besöka 9/11 Memorial?

  På grund av den detaljnivå som de flesta guider går in på rekommenderar vi att du väljer en tid som också ger dig möjlighet att se resten av området, inklusive museet, innan det stänger. En genomsnittlig visning av minnesmärket tar vanligtvis 2 timmar.

 • Behöver jag en biljett för att besöka 9/11 Memorial?

  9/11 Memorial är öppet för allmänheten, så du behöver ingen biljett. De flesta turer hänvisar till "biljetter till 9/11 Memorial" som en bokning för en guidad tur eller biljetter till 9/11-museet.

 • Vad är skillnaden mellan 9/11 Memorial och 9/11 Museum?

  Minnesmärket 9/11 Memorial är öppet för allmänheten och består av två bassänger som är placerade i grunden av tvillingtornen, medan 9/11 Museum innehåller en utställning om händelserna den 11 september 2001 som du behöver en biljett till.

 • Vilka andra platser är relaterade till 9/11 Memorial?

  Varje tur är unik, så beroende på dag kommer du att besöka St Paul's Cathedral, Firemen's Memorial, Brooks Brothers, Survivor Tree, Oculus eller Millennium Hotel, som alla har sin egen historia i samband med händelserna den 11 september.