Avgångstransfer till flygplatser i New York

Efter en lång resa vill vi alla komma till hotellet så snabbt och bekvämt som möjligt. Och om det är billigt, ännu bättre. Jag ska berätta om de olika alternativen.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

7 minsta läsning

Avgångstransfer till flygplatser i New York

Landning av flygplan | © Gary Lopater

De största flygplatserna i New York är JFK (John F. Kennedy), La Guardia i Queens och Newark i New Jersey. The Big Apple är en av de viktigaste inkörsportarna till USA, med resenärer från hela världen.

När du landar på amerikansk mark måste du välja det bästa sättet att ta dig till centrala New York från flygplatsen. Här är alternativen som du kan välja mellan, men för mig är det bästa alternativet för pengarna delad transfer.

Delad transfer från flygplatsen till ditt hotell på Manhattan

Delad transfer| ©Kyle Cesmat
Delad transfer| ©Kyle Cesmat

Efter en lång flygresa där du är utmattad och bär på resväskor, är det sista du vill göra att gå runt i terminalen och leta efter en taxi och betala ett orimligt pris eller behöva vänta i evigheter på kollektivtrafiken för att komma till ditt hotell. Därför är det bekvämaste alternativet att boka en delad transfer till ditt hotell på Manhattan, där du färdas i moderna, fullt utrustade minibussar.

Deras fordonsflotta har en maximal kapacitet på elva passagerare. De har gott om bagageutrymme (varje passagerare kan ta med sig högst en resväska och en handväska) och hämtar dig vid ankomsten till flygplatsen och släpper av dig vid dörren till ditt hotell.

 • Hur fungerar det: Transfererna är tillgängliga 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Efter bokningen får du en bekräftelse via e-post och de kommer att vänta på dig! När ditt flyg landar på flygplatserna JFK, Newark eller La Guardia går du bara till Ground Transportation Desk i terminalen och visar upp din utskrivna kupong för en av agenterna för att få instruktioner.
 • Vad händer om flyget är försenat: Vid bokningstillfället kommer du att bli ombedd att ange din flyginformation så att företaget kan övervaka ditt flyg hela tiden, så att de vet om ditt flyg är försenat. Flygförseningar påverkar inte transferbokningen.
 • Är priserna slutgiltiga: Det pris du betalar vid bokningstillfället är ett fast belopp och kommer inte att bero på trafiken vid ankomsten till New York. Dricks och avgifter för överskottsbagage ingår dock inte.

Boka en privat transfer från NYC flygplatser

Delad transfer från Manhattan till någon av New Yorks flygplatser

Järnvägsbuss till New York| ©Tetiana Shyshkina
Järnvägsbuss till New York| ©Tetiana Shyshkina

I slutet av din vistelse i New York är det viktigaste att komma till flygplatsen i tid för att ta ditt flyg hem i lugn och ro, utan att behöva leta efter en taxi eller göra flera byten på stadens kollektivtrafik. Precis som vid ankomsten är det bekvämaste alternativet att boka en transfer från hotellet till flygplatsen.

 • Hur fungerar det: Transfers körs varje dag utan avbrott. Vid bokningstillfället måste du ange uppgifter om ditt returflyg och din hotelladress så att chauffören vet var och när han ska hämta dig. För att underlätta tjänsten rekommenderar vi att du informerar hotellets portier eller concierge om att du väntar på att en chaufför ska hämta dig på flygplatsen.
 • Är priserna slutgiltiga: Precis som för transfer från flygplatsen till hotellet är priserna slutgiltiga och varken körsträckan eller trafiken kan påverka priset, det är ett fast pris. Dricks ingår dock inte.

Privat transfer från alla flygplatser i New York

Privat transfer| ©Hanners Egler
Privat transfer| ©Hanners Egler

Oavsett om det beror på att du är trött efter en lång flygning och inte vill vandra runt och leta efter en gratis taxi, att du inte känner till kollektivtrafiknätet och föredrar att inte byta, eller att du inte talar mycket engelska och är rädd för att gå vilse, är det snabbaste och bekvämaste sättet att ta sig till ditt hotell med en privat transfer från flygplatsen till ditt hotell i New York.

Den största skillnaden mellan en delad transfer och en privat transfer är att vid detta tillfälle kommer fordonet och föraren att stå till ditt förfogande och fordonet kommer att vara bara för dig och din grupp, du behöver inte vänta på andra passagerare.

 • Hur det fungerar: Denna transfer service är tillgänglig 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Beroende på antalet personer som ska använda sig av denna tjänst måste du vid bokningstillfället välja mellan en privat transfer i en lyxig sedan för tre personer, en VIP SUV som kan ta upp till sex passagerare eller en skåpbil som kan ta upp till nio passagerare. Du kommer då att behöva ange dina flygankomstuppgifter och den fullständiga adressen till ditt Manhattan-hotell, lägenhet eller hemadress. Din transfer kommer att bekräftas direkt och du kommer att få en kupong att visa upp för föraren.
 • Bagage: Interiören i alla fordon är elegant och rymlig och har tillräcklig kapacitet för att bära alla passagerares bagage (varje passagerare får ha högst 1 resväska och 1 handväska).
 • Vad är priset för denna privata transfer: Priset är per person baserat på tre passagerare per bil, sex passagerare per SUV eller nio passagerare per skåpbil. Priset motsvarar en all-inclusive upphämtnings- och avlämningsservice, plus lokala skatter och vägtullar. Priset du betalar vid bokningstillfället är ett fast belopp och beror inte på trafiken vid ankomsten till New York.

Boka en privat transfer från New York flygplatser

Privat transfer från Manhattan till någon av New Yorks flygplatser

Online bokning av transfer| ©Priscilla du Preez
Online bokning av transfer| ©Priscilla du Preez

Att förboka en privat transfer från ditt hotell till New York flygplats är det bästa sättet att hinna med ditt flyg hem utan att behöva oroa dig för att hitta en sista minuten taxi på avresedagen eller göra ändlösa resor med kollektivtrafik med bagage, med all stress som följer med det.

Med denna privata transfer från ditt hotell på Manhattan till valfri flygplats i New York, kommer en erfaren chaufför som känner till stadens gator att hämta dig vid dörren till ditt hotell i god tid för att köra dig till terminalen för ditt returflyg. Ingen väntan och ingen stress, och du kan känna dig lugn när du vet att du kommer fram i tid för att gå ombord på planet och att du inte betalar ett orimligt pris för det.

Om du landar på en flygplats och måste byta till en annan kan du också räkna med den här tjänsten. Glöm stressen över att missa ett flyg tack vare denna privata transfer.

 • Hur fungerar det: Den privata överföringstjänsten tillbaka till flygplatsen fungerar på samma sätt som överföringen vid ankomst, bara den här gången måste du ange adressen till ditt hotell och detaljerna för ditt flygs avgång. Din transfer kommer att bekräftas och du kommer att få en voucher som du kan visa upp för chauffören. Beroende på tid på dagen kan trafiken vara mer överbelastad. Normalt rekommenderas att du är på flygplatsen 2 timmar innan ditt flyg avgår, även om 3 timmar i förväg är idealiskt. I detta sammanhang rekommenderar vi att du avsätter extra tid för att bestämma din upphämtningstid på hotellet. Under rusningstid bör du lägga till minst 45 minuter för den närmaste flygplatsen (LaGuardia) och 75 minuter för de mest avlägsna flygplatserna (JFK och Newark).
 • Om ditt bagage: På dagen för din transfer kommer föraren att vänta på dig vid dörren till ditt hotell eller bostad på Manhattan för att ta dig till flygplatsen i tid. Kom ihåg att om du har särskilda behov eller bagage kan du kontakta företaget när du har gjort din bokning så att de kan svara på eventuella frågor. Detta är en personlig tjänst.
 • Om priset: Denna privata transfer från hotellet till flygplatsen ger mycket valuta för pengarna, om du tar hänsyn till att tjänsten är mycket lik en taxi men att du är säker på att betala ett fast belopp i förväg och att priset inte beror på trafiken vid din ankomst till New York.

Andra alternativ för att ta sig runt i New York

Taxi till New York| ©Luke Stackpoole
Taxi till New York| ©Luke Stackpoole

New York är en stad med goda förbindelser. Kollektivtrafiknätet är ganska effektivt och gör att du snabbt kan ta dig från ände till ände och utforska varje hörn av Big Apple.

Tunnelbana

Den är en av de största i världen med mer än 1 000 kilometer spår. Tågen går 24 timmar om dygnet och består av 26 linjer vars namn kan vara siffror eller bokstäver. Den öppnades i början av 1900-talet och stationerna ser lite daterade och inte särskilt rena ut. Här är vår guide till New Yorks tunnelbana.

Bussar

Om du inte vill använda tunnelbanan i New York är bussar ett bekvämt alternativ, även om du kommer att drabbas av konsekvenserna av tung trafik. Det finns hundratals busslinjer, men för att undvika förvirring är det bäst att titta på linjekartorna vid varje hållplats. Busslinjerna består av ett nummer och en bokstav. Bokstaven anger i vilken stadsdel bussen trafikerar: Manhattan (M), Brooklyn (B), Queens (Q), Bronx (Bx) och Staten Island (S).

Taxi

Taxi är ett annat sätt att ta sig runt i New York. Tack vare deras ikoniska gula färg kan du se dem på långt håll och anropa dem genom att höja handen. Priserna är ofta mycket dyra, med små tillägg och dricks som läggs till priset. Om du vill spara pengar och tid kan du försöka anropa en taxi som kör i samma riktning som du är på väg.

Uber

Uber har blivit ett populärt transportmedel i New York. Du kan boka dem bekvämt från appen. Generellt sett är de billigare än taxibilar, men om efterfrågan är hög och det finns få förare kan priserna skjuta i höjden. Om du inte talar engelska är det ett bra alternativ eftersom du bara anger adressen du vill åka till i appen och du behöver inte ge föraren några vägbeskrivningar.

Du har också möjlighet att boka en sightseeingbuss med gratis stopp, en nattbusstur på Manhattan eller till och med en nattur i New York i en lyxbuss om du vill lära känna staden på djupet.

Boka din sightseeingbuss med gratis stopp

Vad ska du göra när du är där?

Att organisera logistiken för din resa behöver inte vara tråkigt. Om du funderar på ett originellt och ekonomiskt sätt att ta dig runt i staden, glöm inte att det finns möjlighet att ta sig runt de viktigaste sevärdheterna med stadens bästa turistbussar.

Och naturligtvis finns här alla tips du behöver för att få ut det mesta av din resa: vad man kan se och göra i New York.

Boka din sightseeingbuss med gratis stopp