Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda vår hemsida, samtycker du till vår användning av cookies. Läs mer.

Auschwitz biljetter med Överföring från Krakow

4.5
(5142 Recensioner)

Om denna aktivitet

Längd: 7 timmar
Denna aktivitet har FANTASTISKA recensioner
Bekräftelsen är omedelbar
GRATIS avbokning
Från
437 kr 398 kr
GRATIS avbokning
Inga dolda avgifter
 • Din bokning bekräftas direkt
 • Detta alternativ har GRATIS avbokning: boka det utan risk!

Översikt

Om du vill lära dig mer om ett av de mörkaste kapitlen i 1900-talets europeiska historia har du chansen med dessa biljetter till Auschwitz från Krakow. Transporten sker med luftkonditionerad minibuss från Krakow till Auschwitz, som ligger cirka 50 kilometer bort.

Där har du möjlighet att besöka de två koncentrationslägren från nazisttiden och de största koncentrationslägren som någonsin byggts: Auschwitz 1 och Auschwitz 2 Birkenau. Du kommer att kunna besöka båda dessa platser fritt och du kommer att ha en tur på cirka 8 timmar.

 • Med den här aktiviteten får du biljetter till Auschwitz-Birkenau State Museum, där du kan lära dig mer om en av Europas mest makabra samtidshistorier.
 • Transporten till Auschwitzingår och sker i en luftkonditionerad minibuss.
 • Under den här aktiviteten kan du själv bestämma över din tid eftersom det är en rundtur utan guidning. Det finns också informationstavlor på olika ställen i museet där du kan lära dig mer om platsens historia.

Vad ingår

 • Biljetter till Auschwitz-Birkenau State Museum
 • Transfer från Krakow och tillbaka
 • Resa i en luftkonditionerad minibuss

Välj deltagare och datum

Vad du kan förvänta dig

Tack vare den här aktiviteten får du möjlighet att lära dig om en av de mest makabra historierna i Europas historia under nazisttiden. Detta är ett besök på Auschwitz-Birkenau State Museum, där du kan gå in i koncentrationslägren Auschwitz 1 och Auschwitz 2 Birkenau. Du lämnar Krakow för Auschwitz i en luftkonditionerad minibuss och i slutet av turen återvänder du i bilen till ditt hotell i Krakow.

Du kan organisera den här aktiviteten på det sätt som passar dig bäst eftersom du inte kommer att ha någon guide med dig. Under de cirka åtta timmar som aktiviteten pågår kan du disponera din tid så att du kan se hela komplexet, som omfattar krematorierna, den så kallade dödsmuren och barackerna där nazistfångarna bodde.

Den polska regeringen har bevarat denna plats som ett forskningscentrum och även för att hedra de mer än en miljon människor som dog där, varav mer än 90 procent judar, under andra världskriget och förintelsen.

Dessutom har du möjlighet att se olika utställningar med föremål som lämnades kvar under den perioden, t.ex. uniformer eller andra föremål som användes dagligen. Du kommer att få affischer med den information du behöver för att lära dig mer om historien om en av de mest tragiska platserna i den senaste tidens historia.

Det är också viktigt att komma ihåg att du måste ha en identitetshandling med dig för att komma in i komplexet. Om du inte har det får du inte tillträde till museet.

Recensioner

4.5
· 5142 Recensioner
 • D
  Dayana
  5
  (0 Recensioner)
  Jag rekommenderar den till 100 %.
 • S
  Sara
  5
  (0 Recensioner)
  Jag tyckte mycket om turen och planerar att komma tillbaka.
 • S
  Sofía
  5
  (0 Recensioner)
  Chauffören var mycket vänlig på vägen och rundturen på landsbygden var mycket bra.
 • A
  Adler
  4
  (0 Recensioner)
  Du får inte fotografera någonting och om du gör det kan du få böter. Om du åker på vintern bör du veta att det är ganska kallt. På det hela taget var guiden mycket bra och resan var fantastisk.
 • Se mer

  Ytterligare info

  Avbokningspolicy