Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda vår hemsida, samtycker du till vår användning av cookies. Läs mer.

Brooklyn Nets Stadium

Om du älskar basket och vill uppleva en magisk kväll har du en dejt på Barclays Center för att se Brooklyn Nets spela. Så här får du tag på biljetter för att se NBA i New York.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

8 minsta läsning

Brooklyn Nets Stadium

Bild av Barclays Center på utsidan | ©Hellotickets

Barclays Center är en modern stadion i Brooklyn, känd för att vara hemvist för Brooklyn Nets. Är du redo att uppleva NBA:s magi?

1. Så här besöker du Barclays Center

Barclays Center
Barclays Center

Till skillnad från Madison Square Garden, där New York Knicks spelar, finns det ingen rundtur på Brooklyn Nets hemmaarena, så det bästa sättet att se den är att gå på en NBA- eller NHL-match, eftersom den också är hemmaarena för New York Islanders tills deras nya arena är färdigbyggd.

Köp biljetter till Brooklyn Nets

Om du vill uppleva stämningen och spänningen från sporten på östkusten under din resa till New York är mitt råd att boka dina Brooklyn Nets-biljetter så snart som möjligt.

Efterfrågan på att gå på en NBA-match är extremt hög och biljetterna säljs ut flera månader i förväg. I min artikel om hur man tittar på NBA-matcher i New Yorkberättar jag i detalj hur NBA-säsongen fungerar.
Jag berättar i detalj hur en basketbollsäsong fungerar, vilka etapper den är uppdelad i och hur man köper NBA-biljetter.

2. Hur köper man basketbiljetter till Barclays Center?

Inne i Barclays Center
Inne i Barclays Center

Du har två alternativ för att köpa biljetter till Brooklyn Nets:

Köp dem på nätet i förväg

Om basket är din passion och du har planerat en NBA-match i din resa till New York rekommenderar jag att du köper basketbiljetter online innan du reser. Det finns flera orsaker till detta, och här är varför:

 • För att få den bästa platsen på Barclays Center till det billigaste priset är det viktigt att köpa biljetterna så snart som möjligt. Efterfrågan på att gå på en NBA-match är extremt hög, så biljetterna säljs oftast ut på nolltid så fort de börjar säljas.

 • Den amerikanska biljettmarknaden är dynamisk, vilket innebär att priserna stiger när matchdatumet närmar sig och utbudet minskar (som till exempel med flyg). Om du väntar för länge med att boka dina biljetter riskerar du att få slut på basketbiljetter eller att få för få biljetter till ett högt pris och i områden med sämre synlighet.

 • En annan fördel med att köpa basketbiljetter online är att du kan välja din favoritplats i Barclays Center för att se Brooklyn Nets.

 • Enligt min mening är detta det enklaste, säkraste och snabbaste alternativet. Att köpa biljetterna hemifrån ger dig också sinnesro.

Vid biljettkassorna på arenan

Enligt min erfarenhet verkar det inte vara det mest tillrådliga alternativet. Här är skälen till detta:

 • Att köpa Brooklyn Nets basketbiljetter när du kommer till New York innebär att du måste resa till Barclays Center, anpassa dig till biljettluckornas öppettider och vänta i en ändlös kö för att köpa dem.

 • Det innebär att du slösar bort en stor del av din restid på att köa utanför arenan när du skulle kunna besöka Frihetsgudinnan eller se en Broadway-musikal, bland många andra saker.

 • Dessutom kommer du att få biljetter vid Barclays Center-klubben flera månader senare än när du kunde ha köpt dem hemma, med färre alternativ kvar och kanske till och med till guldpris. Eller så kommer de att vara slutsålda på grund av NBA:s höga efterfrågan.

Akta dig för återförsäljning

Om jag måste ge dig ett sista råd när du köper basketbiljetter är det att vara mycket försiktig med de som säljer biljettpriser i närheten av arenan. Det är troligt att du kommer att få betala ett mycket högt pris för biljetter med dålig sikt eller, i värsta fall, att de är falska och att du inte kan komma till matchen.

3. Hur väljer man en bra plats för en match på Barclays Center?

Detaljer om spelet
Detaljer om spelet
 • När du väljer basketbiljetter till Barclays Center är en viktig faktor den budget du har till förfogande, eftersom priset på platserna ofta beror direkt på hur nära du befinner dig till planen.

 • De billigaste biljetterna finns på de längst bort och högst belägna platserna samt på platserna i hörnen och intill väggen, medan priset stiger ju närmare planen du kommer.

 • På Barclays Center är de bästa platserna vid sidlinjen, nästan intill planen, där du kan se matchen och se spelarna nästan som en medlem av laget, även om det är de dyraste platserna. Bakom korgarna finns det också ofta ganska intressanta priser, om du vill se NBA-stjärnorna på nära håll utan att spendera VIP-belopp.

Du kan se utsikten från varje plats

Men när du köper basketbiljetter online för att se Brooklyn Nets kommer du att få en bild med de exakta vyerna från varje sektor så att du kan få en bättre uppfattning när du väljer och veta vad du kan förvänta dig från varje plats.

4. Hur får jag mina NBA-biljetter som jag köpte online och kommer de att anlända i tid?

Biljetterna kommer att vara elektroniska och du får dem via e-post så att du kan få tillgång till dem när du behöver dem. Tänk bara på att biljetter i USA av säkerhetsskäl vanligtvis utfärdas några dagar före matchen, så det kan ta ett tag innan du får dem, men oroa dig inte, det är normalt och de kommer alltid i tid.

Måste jag skriva ut dem?

Mitt råd är att läsa instruktionerna i e-postmeddelandet noggrant, eftersom det vanligtvis inte är nödvändigt att skriva ut dem. Om biljetterna är i PDF-format och du behöver skriva ut dem men redan är borta från hemmet är lösningen enkel.

Om du behöver skriva ut dem på hotellet hjälper de dig att skriva ut dem eller så kan du söka på Google Maps efter en Staples-butik eller ett Copy Center där du kan skriva ut dem i närheten av ditt boende eller stadion.

Och hur får jag tillgång till biljetterna om jag inte har tillgång till Internet?

Om du inte har en stabil anslutning eller data på din telefon under din resa till New York behöver du inte få panik. Du kan alltid ladda ner dem på ditt hotell eller på någon offentlig anläggning med WiFi för gäster (t.ex. ett kafé eller en restaurang) så att du har dem redo när det är dags att gå in på arenan.

5. När kan jag gå till arenan under matchdagarna?

Barclays Center på matchdagen
Barclays Center på matchdagen

De dagar då Brooklyn Nets spelar i Barclays Center upplevs på ett speciellt sätt i staden. Det märks på atmosfären och det är ännu mer spänning och liv och rörelse än vanligt på New Yorks gator.

På matchdagen rekommenderar jag att du kommer till arenan minst en timme i förväg för att komma fram i lugn och ro, ta dig igenom säkerhetsbågen, hitta dina platser och njuta av showen före matchen, lyssna på den amerikanska hymnen, titta på cheerleader-showen när spelarna hoppar in på planen och publiken välkomnar dem som om de vore hjältar!

Hur tar jag mig till Barclays Center?

Om du har köpt basketbiljetter för att se Brooklyn Nets spela hemma, är mitt råd att utnyttja dagen för att ta en tur i Brooklyn, som med sitt industriella förflutna och starka kulturella identitet är väl värt ett besök.

Du kan gå över den magnifika Brooklyn Bridge från Manhattan och ta en promenad innan matchen börjar. I min artikel 10 saker att göra och se i Brooklyn ger jag dig några idéer om hur du kan besöka Brooklyn och ha roligt.

Om du har en annan aktivitet inplanerad den dagen och vill åka direkt till Barclays Center för att se matchen kan du ta kollektivtrafiken, men det är viktigt att vara medveten om trafiken eller rusningstid så att du inte kommer för sent till Barclays Center.

 • Hur tar man sig dit? 620 Atlantic Avenue, Brooklyn

 • Hur man tar sig dit. Närmaste tunnelbana är Fulton Street (G), Lafayette Avenue (C) och Atlantic Avenue-Barclays Center (2, 3, 4, 5, B, D, N, Q, R).

6. Var kan du äta före eller efter matchen?

Inne i Barclays Center finns det flera mat- och dryckesstånd där du kan få ett mellanmål medan du tittar på matchen, men priserna är mycket dyrare än utanför. Till exempel kan en korv kosta cirka 7 dollar, en läsk cirka 6,5 dollar och en flaska vatten cirka 5 dollar.

Eftersom det inte är tillåtet att ta med sig egna drycker eller mat in på arenan rekommenderar jag att du går till någon av restaurangerna runt Barclays Center för att äta om du får aptit, t.ex. Shake Sack, McDonald's eller Patsy's Pizzeria, antingen före eller efter matchen för att fira Nets' seger.

7. Användbar information för att titta på NBA

NBA Merchandise
NBA Merchandise

Hur länge pågår en NBA-match?

Officiellt varar matchen 48 minuter (4 kvartaler på 12 minuter vardera), men mellan pauserna och halvleken varar de flesta matcher i två timmar eller mer. Efter de två första kvartalen är det 15 minuters paus i halvtid där du kan köpa något att äta eller gå på toaletten.

Är det möjligt att ta med sig kameror eller ryggsäckar in på arenan?

Enligt Barclays Centers tillträdespolicy får ryggsäckar eller väskor som är större än 14 "x14 "x6" eller har hårda sidor inte tas in i Barclays Center. Professionell kamerautrustning, ljud- och/eller videoinspelningsapparater, selfiepinnar och stativ är inte tillåtna.

Betalar barn inträde till NBA?

NBA är ett mycket familjevänligt spektakel, men när man frågar om barn betalar inträde är det faktiskt så att det beror på laget.

I Barclays Centers policy för barns tillträde till arenan anges att barn upp till 86,36 centimeter (34") får gå in gratis på alla sportevenemang, men måste dela plats med en vuxen med biljett. Barn som inte uppfyller detta krav på längd behöver en egen biljett för att komma in på arenan.

Om du reser till arenan med barn under två år ska du ta med dig ett åldersbevis om det begärs vid ingången. Giltiga identitetshandlingar är pass eller födelsebevis.

8. Varför åka till Barclays Center?

Du åker till New York för att ha roligt och även om du inte är något sportfan är det en av de mest spännande sakerna att se en NBA-match på plats i USA och en unik möjlighet att träffa några av världens bästa spelare på nära håll - ett riktigt spektakel av musik, dans och framför allt basket!

Om du vill se en NBA-match under din resa till New York kan du inte missa Brooklyn Nets här. Säsongen börjar i slutet av oktober och slutar i mitten av april.

Hur är Barclays Center?

När Nets bestämde sig för att flytta från New Jersey till New York valde de Brooklyn som sitt nya hem och byggde den nya arenan på Atlantic Avenue, alldeles intill en transportknutpunkt.

Barclays Center är en enorm paviljong i hjärtat av stadsdelen, precis runt hörnet från BAM. Den har en kapacitet på över 17 000 platser och är känd för att vara "hemmet" för Brooklyn Nets (NBA) och New York Islanders (NHL ) sedan 2012.

Dessutom har arenan varit värd för boxningsmästerskap och musikevenemang (några av världens bästa artister har uppträtt här, till exempel Jay-Z, Ariana Grande, Marc Anthony och Celine Dion).

9. Vilka andra sportevenemang finns det i New York?

Madison Square Garden
Madison Square Garden

Om du brinner för sport och vill delta i ett annat evenemang under din semester i New York rekommenderar jag andra alternativ, t.ex:

NBA

I New York kan du också se New York Knicks spela i Madison Square Garden.

NHL

Du kan se New York Rangers och New York Islanders spela i Big Apple. Ishockeysäsongen pågår från oktober till april.

MLB

I New York kan du se New York Yankees och New York Mets spela. Basebollsäsongen pågår från april till början av november med World Series och i det här inlägget förklarar jag i detalj hur man köper biljetter till MLB-matcher i New York.

NFL

I New York kan du se New York Giants och New York Jets. Säsongen pågår från början av september till början av februari med Super Bowl. Om du gillar den amerikanska sportens kung, kan du i den här artikeln läsa om hur du kan se en fotbollsmatch i New York.