Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda vår hemsida, samtycker du till vår användning av cookies. Läs mer.

Brooklyn Nets Stadium

Om du älskar basket och vill uppleva en magisk kväll har du en dejt på Barclays Center för att se Brooklyn Nets spela. Så här får du tag på biljetter till NBA i New York.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

8 minsta läsning

Brooklyn Nets Stadium

Bild på exteriören av Barclays Center | ©Hellotickets

Barclays Center är en modern arena som ligger i stadsdelen Brooklyn och är känd för att vara hemmaplan för Brooklyn Nets. Är du redo att uppleva NBA:s magi?

Hur besöker man Barclays Center?

Barclays Center
Barclays Center

Till skillnad från Madison Square Garden, där New York Knicks spelar, finns det ingen rundtur för att besöka Brooklyn Nets arena, så det bästa sättet att lära känna den är att gå på en NBA- eller NHL-match, eftersom det också är New York Islanders hem tills deras nya arena är klar.

Köp biljetter till Brooklyn Nets

Om du vill uppleva den spänning och entusiasm som sporten för med sig till östkusten under din resa till New York, är mitt råd att boka dina Brooklyn Nets-biljetter så snart som möjligt.

Efterfrågan på att gå på en NBA-match är extremt hög och biljetterna säljs ut månader i förväg. I min artikel om hur man ser NBA-matcher i New Yorkförklarar jag i detalj hur basketsäsongen fungerar, vilka etapper den är indelad i och hur man köper NBA-biljetter.

Köp dina NBA-biljetter

Hur köper man basketbiljetter till Barclays Center?

Inuti Barclays Center
Inuti Barclays Center

Du har två alternativ för att köpa dina Brooklyn Nets-biljetter:

Köp dem online i förväg

Om basket är din passion och du har inkluderat en NBA-match i din resa till New York, rekommenderar jag dig att köpa basketbiljetter online före din resa. Det finns flera anledningar till detta, här är varför:

  • För att få den bästa platsen på Barclays Center till det billigaste priset är nyckeln att köpa dina biljetter så snart som möjligt. Efterfrågan på att gå på en NBA-match är extremt hög, så biljetterna säljs vanligtvis ut så snart de släpps till försäljning.
  • Den amerikanska biljettmarknaden är dynamisk, vilket innebär att priserna stiger när speldatumet närmar sig och utbudet minskar (som med flyg, till exempel). Om du väntar för länge med att boka dina biljetter riskerar du att få slut på basketbiljetter eller få biljetter till ett högt pris och i mindre synliga områden.
  • En annan fördel med att köpa basketbiljetter online är att du kan välja din favoritplats på Barclays Center för att se Brooklyn Nets.

Enligt min mening är detta det enklaste, säkraste och snabbaste alternativet. Dessutom får du mycket sinnesro av att ta med dina biljetter hemifrån.

I biljettkassan på arenan

Enligt min erfarenhet tycker jag inte att detta är det bästa alternativet. Här är anledningarna till varför:

  • Till att börja med, att köpa basketbiljetter till Brooklyn Nets när du anländer till New York innebär att du måste resa till Barclays Center, anpassa dig till biljettfönstrets öppettider och vänta i en oändlig kö för att köpa dem.
  • Det innebär att du kommer att slösa bort mycket av din restid på att köa vid arenans grindar när du skulle kunna besöka Frihetsgudinnan eller se en Broadway-musikal, bland många andra saker.
  • Dessutom kommer det att finnas färre alternativ kvar och de kan till och med vara prissatta i guld eller slutsålda på grund av den stora efterfrågan på NBA-biljetter.

Se upp för återförsäljning

Om jag måste ge dig ett sista råd när du köper dina basketbiljetter, är det att vara mycket försiktig med återförsäljarna runt arenan. Det är troligt att du kommer att få betala ett mycket högt pris för biljetter med dålig sikt eller, i värsta fall, att de är falska och att du inte kommer att kunna komma till matchen.

Köp dina Nets-biljetter

Hur väljer man en bra plats för en match på Barclays Center?

Detaljer om matchen
Detaljer om matchen

När det gäller att välja basketbiljetter på Barclays Center är en viktig faktor den budget du har tillgänglig eftersom priset på platserna vanligtvis beror direkt på hur nära du är planen.

De billigaste biljetterna är för de yttersta och högsta platserna samt de i hörnen och bredvid väggen, medan ju närmare du kommer planen, desto högre går priset upp.

På Barclays Center är de bästa platserna på sidlinjen, där du kan titta på spelet och se spelarna nästan som en i laget, även om det här är de dyraste platserna. Bakom korgarna brukar det också finnas ganska intressanta priser, om du vill se NBA-stjärnorna på nära håll utan att spendera VIP-belopp.

Du kan se utsikten från varje plats

Hur som helst, när du köper basketbiljetter online för att se Brooklyn Nets, kommer du att visas en bild med de exakta vyerna från varje plats så att du kan få en bättre uppfattning när du väljer och vet vad du kan förvänta dig från varje plats.

Köp dina Nets-biljetter

Hur får jag NBA-biljetterna jag köpte online och kommer de att komma i tid?

NBA butik i New York|©Carlos Álvarez Palacios
NBA butik i New York|©Carlos Álvarez Palacios

Dina biljetter kommer att skickas till dig elektroniskt och du kommer att få dem i din e-post så att du kan komma åt dem när du behöver dem. Du måste bara veta att i USA, av säkerhetsskäl, utfärdas biljetter vanligtvis några dagar före matchen, så det kan ta ett tag att få dem, men oroa dig inte, det är normalt och de kommer alltid att komma i tid.

Behöver jag skriva ut dem?

Mitt råd är att läsa instruktionerna du får i din e-post noggrant eftersom du vanligtvis inte behöver skriva ut dem. Men om dina biljetter är i PDF-format och du behöver skriva ut dem men du redan är hemifrån är lösningen enkel. Om du behöver kan ditt hotell hjälpa dig att skriva ut dem eller så kan du söka på Google Maps efter en Staples (en pappersaffär) eller Copy Center nära ditt boende eller arenan för att skriva ut dem.

Om jag inte har internet, hur får jag då tillgång till biljetterna?

Om du inte har en stabil uppkoppling eller data på din telefon under din resa till New York behöver du inte få panik. Du kan alltid ladda ner dem på ditt hotell eller på någon offentlig anläggning med WiFi för gäster (t.ex. ett kafé eller en restaurang) så att du har dem redo när du anländer till arenan.

Köp dina NBA-biljetter

När ska man gå till arenan på matchdagar?

Barclays Center på matchdagen
Barclays Center på matchdagen

Brooklyn Nets matchdagar i Barclays Center är en speciell tid i staden. Du kan känna det på atmosfären och det är mer spänning och liv och rörelse än vanligt på New Yorks gator.

På matchdagen rekommenderar jag att du går till arenan minst en timme i förväg för att anlända lugnt, gå igenom säkerhetsbågen, hitta dina platser och njuta av showen före matchen, lyssna på den amerikanska hymnen, se cheerleadershowen och hoppa in spelarna på planen. Publiken välkomnar dem som om de vore hjältar!

Hur tar man sig till Barclays Center?

Om du har köpt basketbiljetter för att se Brooklyn Nets spela hemma är mitt råd att utnyttja dagen till att ta en rundtur i Brooklyn, som med sitt industriella förflutna och starka kulturella identitet är väl värt ett besök.

Du kan ta dig dit till fots genom att korsa den magnifika Brooklyn Bridge från Manhattan och promenera runt innan matchen börjar. I min artikel 10 saker att göra och se i Brooklyn ger jag dig några idéer för sightseeing och en trevlig stund.

Om du har en annan aktivitet inplanerad den dagen och vill åka direkt till Barclays Center för att se matchen kan du ta kollektivtrafiken men det är viktigt att vara medveten om trafik eller rusningstid så att du inte kommer för sent till Barclays Center.

  • Var: 620 Atlantic Avenue, Brooklyn.

  • Hur man tar sig dit: De närmaste tunnelbanorna är Fulton Street (G), Lafayette Avenue (C) och Atlantic Avenue-Barclays Center (2, 3, 4, 5, B, D, N, Q, R).

Var kan man äta före eller efter matchen?

Patsy's Pizzeria|©danfdwyer
Patsy's Pizzeria|©danfdwyer

Inne i Barclays Center finns det flera mat- och dryckesstånd där du kan få ett mellanmål medan du tittar på matchen, men priserna är mycket dyrare än utanför. Till exempel kan en varmkorv kosta runt 7 dollar, en läsk runt 6,5 dollar och en flaska vatten runt 5 dollar.

Eftersom du inte får ta med dig egna drycker eller mat in i arenan rekommenderar jag att du går till en av restaurangerna runt Barclays Center för att äta om du får aptit, till exempel Shake Sack, McDonald' s eller Patsy's Pizzeria, antingen före eller efter matchen för att fira Nets seger.

Användbar information för att titta på NBA

Merchandising från NBA
Merchandising från NBA

Hur lång är en NBA-match?

Officiellt varar en match 48 minuter (4 quarters à 12 minuter) men mellan pauserna och halvtid brukar de flesta matcher vara 2 timmar eller mer. Efter de två första kvartarna är det 15 minuters halvtid då man kan köpa något att äta eller gå på toaletten.

Är det tillåtet att ta med kameror eller ryggsäckar in på arenan?

Enligt Barclays Centers tillträdespolicy får ryggsäckar eller väskor som är större än 14"x14"x6" eller har hårda sidor inte tas med in på arenan. Professionell kamerautrustning, ljud- och/eller videoinspelningsenheter, selfiepinnar och stativ är inte heller tillåtna.

Betalar barn inträde till NBA?

NBA är ett mycket familjevänligt spektakel, men på frågan om barn betalar inträde är verkligheten att det beror på laget.

Barclays Centers policy om barns tillgång till arenan säger att för alla sportevenemang får barn upp till 34" inches långa (86,36 centimeter) gå in gratis men måste dela en plats med en biljettförsedd vuxen. Alla barn som inte uppfyller detta längdkrav behöver en egen biljett för att komma in på arenan.

Om du ska till arenan med barn under två år, ta med åldersbevis om det efterfrågas vid entrén. Giltiga identitetshandlingar är pass eller födelseattest.

Köp dina NBA-biljetter

Varför gå till Barclays Center?

Barclays Center, Brooklyn, NY|©Matthew D. Britt
Barclays Center, Brooklyn, NY|©Matthew D. Britt

Du åker till New York för att ha kul och även om du inte är något större sportfan är en NBA-match en av de mest spännande sakerna att göra i USA och en unik möjlighet att komma nära några av världens bästa spelare - ett sant spektakel av musik, dans och framför allt basket!

Om du vill gå på en NBA-match under din resa till New York får du inte missa Brooklyn Nets här. Säsongen börjar i slutet av oktober och slutar i mitten av april.

Hur är Barclays Center?

När Nets bestämde sig för att flytta från New Jersey till New York valde de stadsdelen Brooklyn för sitt nya hem och byggde den nya arenan på Atlantic Avenue, precis intill en transportknutpunkt.

Barclays Center är en enorm arena i hjärtat av denna stadsdel, precis runt hörnet från BAM. Med en kapacitet på över 17 000 är den känd för att vara hem för Brooklyn Nets (NBA) och New York Islanders (NHL) sedan 2012.

Arenan har också varit värd för boxningsmästerskap och musikevenemang (några av världens främsta artister som Jay-Z, Ariana Grande, Marc Anthony och Celine Dion har faktiskt uppträtt här).

Köp dina Nets-biljetter

Vilka andra sportevenemang finns det i New York?

Madison Square Garden
Madison Square Garden

Om du är ett sportfan och vill gå på ett annat evenemang under din semester i New York rekommenderar jag andra alternativ som t.ex:

NBA

I New York kan du också se New York Knicks spela på Madison Square Garden.

NHL

Du kan se New York Rangers och New York Islanders spela i Big Apple. Ishockeysäsongen pågår från oktober till april.

MLB

Se New York Yankees och New York Mets spela i New York. Baseballsäsongen pågår från april till början av november med World Series och i det här inlägget kommer jag att förklara i detalj hur man köper biljetter för att se MLB-matcher i New York.

NFL

I New York kan du se New York Giants och New York Jets spela. Säsongen pågår från början av september till början av februari med Super Bowl. Om du gillar amerikansk fotboll kan du i den här artikeln läsa om hur du ser en fotbollsmatch i New York.