Granada Alhambra Natt guidad tur

4.9
(779 Recensioner)

Om denna aktivitet

Smarttelefonbiljetter accepteras

Längd: 2 timmar
Denna aktivitet har EXCEPTIONELLA recensioner
Omedelbar bekräftelse
Från
746 kr 679 kr
Inga dolda avgifter
  • Din bokning bekräftas direkt

Översikt

Upptäck Alhambra i Granada på denna guidade kvällstur för små grupper om ca 10 personer . En professionell guide följer med er och avslöjar alla hemligheter kring denna 1300-talsfästning, som sedan 40 år finns med på UNESCO:s världsarvslista.

Under rundturen, som varar i cirka två timmar, kommer ni att besöka de olika rummen som skapades av Nasriddynastin. Du kommer att gå igenom de viktigaste områdena i ett av de mest besökta monumenten i Spanien, till exempel Nasridpalatsen. Du kommer att ha Sierra Nevada som bakgrund, liksom månen och brisen från floden Darro. Du kommer att upptäcka de olika symbolerna i var och en av väggarna i Alhambra.

  • Ta del av en unik upplevelse med denna guidade nattvandring i Alhambra i Granada.
  • Lär dig mer om Alhambras förflutna av en professionell guide.
  • Gå genom de olika rummen i denna 1300-talsfästning och lär dig om symboliken bakom varje rum.
  • Delta i en aktivitet som är utformad för små grupper på ca 10 personer, för större komfort och personlig anpassning.

Vad ingår

  • Guidad rundtur i Alhambra i Granada på kvällen
  • Ingång till Alhambra
  • Professionell guide

Välj deltagare och datum

I detalj

Upptäck Alhambra i Granada, ett av de mest besökta monumenten i Spanien, på denna guidade rundtur på natten. Du kommer att delta i en rundtur på cirka två timmar under månskenet. Detta är en guidad aktivitet för grupper på ca 10 personer och en professionell guide kommer att följa med er under hela vandringen.

Detta palats byggdes under Nasrid-dynastin på 1300-talet och anses vara ett av de finaste exemplen på islamisk arkitektur i världen. Det ligger på toppen av en kulle där man har en spektakulär utsikt över Granada och dessutom kan njuta av brisen från floden Darro och Sierra Nevada.

Det är värt att notera att Alhambra förklarades som världsarv av UNESCO 1984 och som en av Spaniens främsta attraktioner är det tillrådligt att boka i förväg eftersom det är ett måste för alla som älskar islamisk konst .

Alhambra består av flera rum. Det mest kända är utan tvekan Patio de los Leones, liksom Karl V:s palats, som tillkom senare under 1500-talet.

Under besöket kommer du att besöka Nasridpalatsen, ett stort komplex inne i fästningen där du bland annat kan se tronsalen, Abencerrajes-salen och de två systrarnas sal.

Ytterligare information

Avbokningsvillkor