Alhambra och Nasrid Palats biljetter

4.9
(18643 Recensioner)

Om denna aktivitet

Smarttelefonbiljetter accepteras

Rullstolsanpassad
Denna aktivitet har EXCEPTIONELLA recensioner
Från
374 kr 340 kr
Inga dolda avgifter
 • Din bokning bekräftas direkt

Översikt

Besök Alhambra och Nasridpalatsen med dessa biljetter. Utforska detta monument, ett av de mest besökta i Europa, i den andalusiska staden Granada. Promenera i din egen takt genom de olika delarna av den så kallade röda fästningen och Generalife-trädgårdarna.

Med dessa förmånliga pass får du också tillgång till Karl V:s palats och Alhambramuseet. Detta är en perfekt promenad genom de åtta århundraden av historia i detta monument, som finns på UNESCO: s världsarvslista. Från palatset har du också en underbar utsikt över Granada som du kan fånga på ett foto som du sent kommer att glömma.

 • Besök Alhambra och Nasridpalatsen med dessa biljetter och lär känna dem i din egen takt.
 • Upptäck allt om ett av de mest besökta monumenten i världen genom att gå runt i de rum du har tillgång till, som Karl V:s palats och Alhambramuseet.
 • Njut av detta besök i Alhambra och ta ett foto av staden Granada från palatset, eftersom du kommer att ha en otrolig panoramautsikt.

Vad ingår

 • Inträde till Alhambra och Nasridpalatsen
 • Tillgång till Karl V:s palats och Alhambramuseet
 • Ljudguide

Välj datum

I detalj

Utforska Alhambra och Nasridpalatsen med dessa biljetter. Få tillgång till ett av de mest besökta monumenten i världen och som finns med på UNESCO:s världsarvslista. Du har möjlighet att strosa runt i palatset, liksom i Generalife-trädgårdarna, Alhambramuseet och Karl V:s palats, i din egen takt.

Under din resa till Granada är en av de platser du måste besöka utan tvekan Alhambra. Det kallas ofta Alhambra-palatset, men denna plats är ett citadell i staden Granada. Det är ett komplex av olika palats, trädgårdar, gångar och en fästning. Det var hem för sultanen och hans familj, men också för hovet och många arbetare. Faktum är att Alhambra är det enda muslimska citadellet som fortfarande står nästan lika perfekt som det gjorde vid sin tillkomst.

Du kan upptäcka detta åttahundra år gamla komplex som berättar en otrolig historia och är ett exempel i världsklass på islamisk konst. Palatset byggdes ursprungligen 889 e.Kr. som en liten fästning, men på 1200-talet byggdes det om och renoverades av Nasrid-dynastins grundare Mohamed ben Al-Ahmar från Emiratet Granada. Och Yusuf I, sultan av Granada, omvandlade fästningen till ett kungligt palats.

När det islamiska styret upphörde 1492 erövrade kung Ferdinand av Aragonien och drottning Isabella av Kastilien Granada och förvandlade palatset till sitt kungliga hov. Under deras styre byggdes palatset delvis om i renässansstil. Ett århundrade senare förstördes vissa delar av komplexet för att bygga ett palats i renässansstil, Karl V:s palats, som du kan besöka.

Förutom de viktigaste sevärdheterna i Alhambra, som lejonfontänen, har du med denna bokning också tillgång till Alhambras museum, där de många arkeologiska vittnesmålen som samlats in under århundradena förvaras.

Recensioner

4.9
· 18643 Recensioner
 • B
  Bodgan
  5
  (0 Recensioner)
  Jag älskade den här turen, vi fick lära känna de viktigaste sevärdheterna i Granada med en expertguide.
 • V
  Violetta
  5
  (0 Recensioner)
  Underbart besök, jag förstår varför det är en av de mest sålda och besökta. Av samma anledning rekommenderar jag att man köper i förväg och utan köer.
 • F
  Fedor
  5
  (0 Recensioner)
  Det är definitivt värt ett besök.
 • V
  Venera
  5
  (0 Recensioner)
  Vacker tur. Kolonnerna i Alhambra, liksom trädgårdarna och detaljerna i Nasridpalatsen var imponerande...
 • Se mer

  Ytterligare information

  Avbokningsvillkor