Krakow Chopin Piano konsert biljetter

4.7
(1285 Recensioner)

Om denna aktivitet

Smarttelefonbiljetter accepteras

Längd: 1 timme
Denna aktivitet har EXCEPTIONELLA recensioner
Omedelbar bekräftelse
GRATIS avbokning
Från
284 kr 259 kr
GRATIS avbokning
Inga dolda avgifter
 • Din bokning bekräftas direkt
 • Detta alternativ har GRATIS avbokning: boka det utan risk!

Översikt

Lär dig mer om Polens historia och kultur med dessa biljetter till Chopins pianokonsert i Krakow. Under cirka en timme kommer denna berömda kompositörs musik, framförd av prisbelönta pianister, att få dig att känna den längtan efter hemlandet som är karakteristisk för Chopins verk.

Konserten äger också rum på en historisk plats, Chopin-galleriet i Bonerowski-palatset, som byggdes på 1400-talet. Du får också ett gratis glas vin att smutta på medan du njuter av den gripande konserten.

 • Lyssna på Chopins mest kända nocturnes, mazurkas och polonaises framförda av professionella pianister.
 • Låt dig hänföras av en pianokonsert på en historisk plats i Krakows centrum.
 • Njut av ett gratis glas vin under konserten.

Vad ingår

 • Biljetter till Chopins pianokonsert i Krakow på ca 1 timme
 • Vinglas

Välj deltagare och datum

I detalj

Dessa biljetter till Chopins pianokonsert i Kraków tar dig tillbaka i tiden till det ögonblick då kompositören längtade efter sitt hemland och komponerade i denna anda. Vid 20 års ålder lämnade Chopin Polen för att arbeta i Frankrike, där han stannade till sin död vid 39 års ålder.

Konserten, som varar ungefär en timme, framförs av prisbelönta unga pianister som kommer att få dig att känna varje ton. Du får höra ett urval av Chopins mest älskade nocturnes, mazurkas och polonaises. Det blir också ett tillfälle att komma närmare landets rika kultur och historia.

Du kommer att kunna njuta av ett gratis glas vin under upplevelsen. Dessutom kommer konserten att äga rum i en historisk lokal, idealisk för att skapa den rätta atmosfären för att njuta av dessa verk.

Du tar plats i Chopin-galleriet som ligger i Bonerowski-palatset. Denna byggnad från 1400-talet beboddes en gång av kungafamiljens jaktmästare.

När upplevelsen är över kommer du att vara i ett idealiskt läge för att fortsätta utforska den historiska stadskärnan på egen hand. Våga dig in på Stora torget och njut av Krakows nattliv.

Recensioner

4.7
· 1285 Recensioner
 • M
  Mario
  5
  (0 Recensioner)
  Vi älskade den här upplevelsen. Det är första gången jag har varit på ett besök av detta slag. Chopin Concert Hall var mycket lätt att hitta och personalen var mycket vänlig. Vinet var utsökt!
 • L
  Lorenzo
  5
  (0 Recensioner)
  Lokalen är mycket privat och det gör konserten ännu mer magisk.
 • V
  Vittorio
  5
  (0 Recensioner)
  Mycket trevlig upplevelse... för sanna Chopin-älskare som min mor är detta ett måste.
 • B
  Beatriz
  4
  (0 Recensioner)
  Vi njöt verkligen av den här tiden när vi lyssnade på pianisten och drack vin. En mycket avkopplande kväll, perfekt för att göra något annorlunda.
 • Se mer

  Ytterligare information

  Avbokningsvillkor