Kommunism Privat Tur i Krakow

4.5
(149 Recensioner)

Om denna aktivitet

Smarttelefonbiljetter accepteras

Längd: 2 timmar 30 minuter
Denna aktivitet har FANTASTISKA recensioner
Omedelbar bekräftelse
GRATIS avbokning
Från
1 259 kr 1 145 kr
GRATIS avbokning
Inga dolda avgifter
  • Din bokning bekräftas direkt
  • Detta alternativ har GRATIS avbokning: boka det utan risk!

Översikt

Upptäck den kommunistiska sidan av Krakow på bästa möjliga sätt: på en privat guidad tur i en äkta sovjetisk bil. Du kommer att få veta allt från den tidens matlagning till de mest symboliska platserna i Kraków som fortfarande påminner om den tiden, som t.ex. det centrala torget.

På turen har du möjlighet att åka i detta fordon i cirka två och en halv timme runt Krakow, om du väljer standardalternativet. Dessutom får du tillgång till Cepelix, en liten utställning med kommunistiska föremål i en lokal butik från 1950-talet. Observera att det finns ett annat "lyxalternativ", där turen tar cirka fyra timmar. Med detta urval får du lunch i en gammal skola "Milk Bar"-kantin och ett besök på ett stålverkshögkvarter från kalla kriget.

  • Åk i en äkta sovjetisk Lada genom Krakows minnen av den sovjetiska historien.
  • Bekanta dig med den mest kompletta delen av Kraków med standardalternativet, som inkluderar snacks och hämtning på hotellet för en rundtur på cirka två och en halv timme.
  • Det finns också ett lyxalternativ som tar cirka fyra timmar, där du besöker det kalla krigets stålverkshögkvarter och äter lunch i en gammaldags mjölkbar.
  • Detta är en privat tur där en professionell guide och chaufför följer med dig under hela resan.

Vad ingår

  • Tur i en äkta sovjetisk bil
  • Professionell guide
  • Biljetter till Cepelix
  • Snack på en gammal restaurang

Välj deltagare och datum

I detalj

Om du vill upptäcka den kommunistiska sidan av Krakow är detta din chans. Och du gör det i en äkta sovjetisk Lada för att göra aktiviteten mer realistisk. Under den här upplevelsen får du utforska den här epoken genom gastronomi, utställningar och platser som fortfarande bevarar den här atmosfären med en professionell guide och chaufför . Välj det alternativ som du tycker bäst om när du bokar. Du har ett standard- och ett lyxalternativ så att du kan välja det som passar bäst för din resa. Båda inkluderar hämtning och lämning vid ditt boende, så du behöver inte oroa dig för hur du ska ta dig dit.

Du kommer att besöka stadsdelen Nowa Huta, som på engelska kan översättas med "New Steelworks" (det nya stålverket), som skapades 1949-1951. Du kommer också att gå genom denna moderna stadsdel där en stor staty av Lenin, som uppfördes 1973, är den största. Under rundturen får du se den märkliga utvecklingen i detta distrikt, där det också finns en kyrka som byggdes, vilket den kommunistiska regeringen tillät på den tiden.

Om du väljer standardalternativet, som tar ungefär två och en halv timme, har du möjlighet att äta ett mellanmål på en gammal restaurang och besöka en butik från 1950-talet i Cepelix. Där kan du besöka en liten utställning med kommunistiska föremål som fortfarande finns bevarade från denna tid.

Å andra sidan har du ett "lyxalternativ" med en tur på cirka fyra timmar. Till den här upplevelsen kommer en lunch i en gammaldags "Milk Bar"-matsal och ett besök i ett övergivet stålverk från kalla kriget.

Tur och returresa

Ytterligare information

Avbokningsvillkor