Erbjudande: Towern i London, vaktombyte och kryssning på Themsen

4.6
(235 Recensioner)

Om denna aktivitet

Smarttelefonbiljetter accepteras

Denna aktivitet har FANTASTISKA recensioner
Omedelbar bekräftelse
GRATIS avbokning
Från
1 677 kr 1 525 kr
GRATIS avbokning
Inga dolda avgifter
 • Din bokning bekräftas direkt
 • Detta alternativ har GRATIS avbokning: boka det utan risk!

Översikt

Med den här bokningen kan du spara pengar och se Londons höjdpunkter på bara en dag. Med det här paketet, som inkluderar de mest ikoniska sevärdheterna i den brittiska huvudstaden, får du chansen att ta en busstur till Tower of London, St Paul's Cathedral, se det kungliga vaktbytet och ta en privat kryssning på Themsen.

Om du väljer detta alternativ kan du dessutom avsluta rundturen med te på Harrods eller en tur i pariserhjulet London Eye. Allt detta på en rundtur där en expertguide följer med dig under hela dagen. Under turen reser du i en lyxbuss med wifi och avslutar turen med en kryssning på Themsen.

 • På den här turen får du sällskap av en expertguide under en 10 timmar lång tur.
 • Du reser i en lyxig luftkonditionerad buss med wifi och avslutar turen med en kryssning på Themsen.
 • Detta är ett prisvärt paket där du får möjlighet att se många av Londons sevärdheter, som Tower of London, St Paul's Cathedral och Changing of the Royal Guard, bland annat.

Vad ingår

 • Biljetter till Tower of London
 • Biljetter till St Paul's Cathedral (utom på söndagar)
 • Ceremonin för byte av kunglig vakt (de dagar då den äger rum)
 • Expertguide

Välj deltagare och datum

I detalj

Med detta prisvärda paket kan du besöka Londons ikoniska sevärdheter på bara en dag. Under den 10 timmar långa turen åker du i en lyxig luftkonditionerad buss och avslutar turen med en kryssning på Themsen. Dessutom får du sällskap av en expertguide som förklarar varje detalj av de sevärdheter du får se på den här turen.

Du passerar Tower of London för att beundra kronjuvelerna. En annan höjdpunkt på turen är att se en av de shower som lockar flest turister: bytet av den kungliga vakten. Se dock till att kontrollera datumet för denna traditionella ceremoni innan du bokar, eftersom den inte hålls varje dag. I juni och juli hålls den varje dag, medan den resten av året hålls på måndagar, onsdagar, fredagar och söndagar.

I bokningen ingår även en guidad tur och inträde till St Paul's Cathedral. Om visningen äger rum på söndag kan du dock inte delta i den guidade visningen eftersom det är gudstjänstdagen, men du kan ändå komma in. Detta bör också beaktas när du bokar.

Trafalgar Square, Westminster Abbey och Big Ben finns förstås med på listan över stopp på den här rundturen. Förutom promenader och bussturer får du en kryssning på Themsen för att se London från ett annat perspektiv.

Slutligen har du möjlighet att välja ett tillägg till den här turen: ett te på det lyxiga varuhuset Harrods eller på Londons mest berömda pariserhjul: London Eye.

Recensioner

4.6
· 235 Recensioner
 • J
  Jadon
  4
  (0 Recensioner)
  Vi hade turen att få se vaktbytet och ta några bilder utanför Buckingham. Vi hade en fantastisk tid!
 • D
  Dominique
  5
  (0 Recensioner)
  Westminster Abbey har en känsla av Notre Dame. En ikonisk byggnad som du måste besöka under din vistelse i London.
 • T
  Tony
  5
  (0 Recensioner)
  Det är mycket viktigt att gå runt på Parliament Square med en guide. Vanligtvis gör du det ensam, men du får inte all den information, historia och anekdoter som har hänt runt omkring dig.
 • L
  Lily
  4
  (0 Recensioner)
  Med upplevelsen på Harrod's eller London Eye är priset motiverat. Det är väl värt det.
 • Se mer

  Ytterligare information

  Avbokningsvillkor