London Explorer-pass

4.4
(11908 Recensioner)

Om denna aktivitet

Denna aktivitet har UTMÄRKTA recensioner
Omedelbar bekräftelse
GRATIS avbokning
Från
1 005 kr 914 kr
GRATIS avbokning
Inga dolda avgifter
 • Din bokning bekräftas direkt
 • Detta alternativ har GRATIS avbokning: boka det utan risk!

Översikt

Spara upp till 35 % på din resa till London med London Explorer Pass. Ja, med detta elektroniska pass som du kan ha på din mobiltelefon kan du köpa pass för 2 till 7 attraktioner av de mer än 50 som erbjuds, inklusive Tower of London, St Paul's Cathedral och Museum of London.

Det bör noteras att detta pass är giltigt i upp till 60 dagar och aktiveras från första användningen. Du behöver inte bestämma vilka attraktioner du ska besöka när du köper London Explorer Pass. Men det är tillrådligt att titta på de du har i åtanke i förväg om du behöver boka i förväg.

Detta är ettpaket med krediter som du köper tillsammans med London Explorer Pass, där varje attraktion du besöker förbrukar en kredit. Dessutom ger det dig inte bara tillgång till huvudstadens ikoniska sevärdheter, utan även till en tur med Big Bus, den legendariska dubbeldäckarbussen som tar dig runt i staden, eller en kryssning på Themsen .

 • Med London Explorer Pass kan du spara upp till 35 % på inträdet till Londons sevärdheter. Det är billigare att köpa passet än att köpa biljetter separat.
 • Du kan välja pass för 2 till 7 attraktioner från över 50 alternativ på London Explorer Pass, som är giltigt i upp till 60 dagar från första användningen.
 • Förutom tillgång till de mest ikoniska sevärdheterna i den brittiska huvudstaden har du tillgång till en klassisk busstur eller en kryssning på Themsen.

Vad ingår

 • London Explorer Pass med ett paket av poäng från 2 till 7 poäng.
 • Guide och information om sevärdheter i London Explore Pass

Välj deltagare

I detalj

Om du vill spara pengar på din nästa resa till London är London Explorer Pass en unik möjlighet . Med besparingar på upp till 35 % har du möjlighet att besöka upp till sju attraktioner från en lista med över 50 alternativ som erbjuds i 60-dagarsprogrammet.

Detta är ett paket med krediter som du kan köpa och som varierar från två till sju och som du kan lösa in för varje attraktion du besöker. För varje plats du besöker som finns med på listan löses en kredit in. Det är faktiskt väldigt enkelt att använda eftersom du antingen kan ha London Explorer Pass på din mobil eller skriva ut det och ta med dig.

På så sätt kan du skapa din egen personliga resplan med så mycket tid som du vill inom de 60 giltighetsdagarna för att besöka London och spara pengar. Bland de attraktioner som erbjuds finns till exempel följande:

 • Tower of London: en historisk plats som tillhör den brittiska monarkin och som visar kronjuvelerna.
 • Wembley Stadium: en av de viktigaste fotbollsarenorna i London och hemvist för det brittiska landslagets hemmamatcher.
 • London Docklands Museum: ett museum som dokumenterar Londons historia från dess ursprung som stad till modern tid.
 • London Zoo: över 2 500 kvadratmeter djurliv att utforska. Se lejonens land, pingvinstranden och mycket mer.

Det är också värt att notera att det inte bara handlar om tillgång till ikoniska platser. Du har också möjlighet att välja en tur med den legendariska brittiska bussen som ger dig en sightseeingtur i London, eller välja mellan två kryssningar på Themsen.

Gör det bästa av det med hjälp av guiden som följer med London Explorer Pass för att få reda på all information om de attraktioner som finns tillgängliga.

Recensioner

4.4
· 11908 Recensioner
 • C
  Ceferino
  4
  (0 Recensioner)
  Ett utmärkt urval av aktiviteter. Alla är mycket attraktiva och passar alla smaker.
 • N
  Nalah
  5
  (0 Recensioner)
  Jag tyckte att det var bra att en del av alternativen var fotbollsarenor. Min son är ett fan och två av alternativen var Chelsea FC-stadion och Emirates Stadium. När du går in har du möjlighet att välja en audioguide som ger dig möjlighet att lära dig mycket mer om platsen. Det var första gången min son var på en så stor arena och han var fascinerad.
 • M
  Marcelo
  5
  (0 Recensioner)
  Jag rekommenderar att du tar en sightseeingtur med bussen först, så att du får en överblick över staden och hur den är uppbyggd. Sedan kan du bestämma vilken attraktion du vill besöka varje dag.
 • B
  Bonifacio
  4
  (0 Recensioner)
  Ekonomisk och effektiv.
 • Se mer

  Ytterligare information

  Avbokningsvillkor