Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda vår hemsida, samtycker du till vår användning av cookies. Läs mer.

London Tower biljetter

4.8
(1520 Recensioner)

Om denna aktivitet

Smarttelefonbiljetter accepteras

Denna aktivitet har EXCEPTIONELLA recensioner
Omedelbar bekräftelse
GRATIS avbokning
Från
492 € 448 €
GRATIS avbokning
Inga dolda avgifter
  • Din bokning bekräftas direkt
  • Detta alternativ har GRATIS avbokning: boka det utan risk!

Översikt

Fördjupa dig i det brittiska kungahusets historia och köp en biljett till Tower of London i den engelska huvudstaden. Utnyttja den här möjligheten och se på första hand Storbritanniens autentiska kronjuveler. Denna plats är unik och höjdpunkterna är det vita tornet, det kungliga vapenhuset, rustningssamlingen och de berömda vakterna.

Tower of London är utan tvekan en av de mest framträdande platserna i staden och har varit platsen för politiska konspirationer, platsen för spionfilmer och i allmänhet en mycket viktig historisk plats. Du kommer också att få lära dig några skräckhistorier eller legender som har med Tower of London att göra.

  • Gå in i Tower of London med den här biljetten och upptäck alla hemligheter kring de brittiska kronjuvelerna.
  • Gå runt på området för denna 1000 år gamla byggnad och se det vita tornet, rustningssamlingarna och mycket mer.
  • Fördjupa dig i platsens politiska historia och lär dig anekdoter om tortyr, avrättningar, konspirationer och fängslanden som ägde rum här.

Vad ingår

  • Biljetter till Tower of London

Välj datum och tid

I detalj

Upptäck ett av Londons mest ikoniska landmärken med en biljett till Tower of London. Denna plats har en riklig historia som sträcker sig mer än 1 000 år tillbaka i tiden. Här kan du se några av de brittiska kronjuvelerna och lära dig historierna bakom deras ursprung.

Tower of London är en av de mest populära turistattraktionerna i den engelska huvudstaden. Det vita tornet är en av höjdpunkterna på denna plats, men du hittar också det kungliga vapenhuset och en imponerande samling rustningar från olika epoker. Du har också möjlighet att se de berömda vakterna som skyddar byggnaden.

Men Tower of London är mycket mer än bara en turistattraktion. I åratal var denna plats skådeplatsen för politiska konspirationer och interna konflikter som påverkade kungariket England. Det har också funnits skräckhistorier och legender om spöken som har bebott tornet vid olika tidpunkter i dess historia.

När du köper denna biljett till detta monument får du möjlighet att besöka dess anläggningar och upptäcka alla hemligheter kring de brittiska kronjuvelerna. Upptäck de mörkaste och mest mystiska detaljerna i dess förflutna, inklusive berättelser om tortyr och avrättningar som har en viktig plats i Englands historia. Du får också lära dig om fängslandet av illustra personer som har passerat genom tornets murar, till exempel Anne Boleyn och Sir Walter Raleigh.

Ytterligare information

Avbokningsvillkor