Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda vår hemsida, samtycker du till vår användning av cookies. Läs mer.

Abu Dhabi dag-resa från Dubai med moskén Sheik Zayed, Qasr Al Watan Palace och Etihad Tornet Biljetter

4.3
(7291 Recensioner)

Om denna aktivitet

Smarttelefonbiljetter accepteras

Längd: från 9 till 10 timmar
Denna aktivitet har UTMÄRKTA recensioner
Omedelbar bekräftelse
GRATIS avbokning
Från
1.303 € 1.185 €
GRATIS avbokning
Inga dolda avgifter
 • Din bokning bekräftas direkt
 • Detta alternativ har GRATIS avbokning: boka det utan risk!

Översikt

Med den här turen från Dubai kan du besöka Abu Dhabis mest ikoniska sevärdheter: Sheikh Zayed-moskén, Qasr al Watan-palatset och Etihad-tornen. Under en rundtur på cirka 10 timmar tillbringar du en hel dag i Förenade Arabemiratens huvudstad tillsammans med en professionell guide. Grupper på cirka 17 personer får delta i denna aktivitet.

För att ta dig till Abu Dhabi, som ligger cirka 115 kilometer från Dubai, hämtar en luftkonditionerad bil dig från ditt hotell i Dubai och kör dig tillbaka i slutet av resan. Du får också mineralvattenflaskor under hela turen.

 • Med den här aktiviteten får du inträdesbiljetter till Sheikh Zayed-moskén, en av världens största moskéer, Qasr al Watan-palatset, presidentpalatset i Förenade Arabemiraten, och komplexet med fem skyskrapor, Etihad Towers, som är det största i världen.
 • En professionell guide följer med dig under hela den 17 personer långa turen.
 • Transfer tur och retur från Dubai med luftkonditionerad bil.

Vad ingår

 • Professionell guide
 • Inträdesavgifter till Sheikh Zayed-moskén, Qasr al Watan-palatset och Etihad Towers.
 • Transfer tur och retur från Dubai
 • Vatten på flaska

Välj deltagare och datum

I detalj

Om du vill upptäcka de viktigaste sevärdheterna i Abu Dhabi på bara en dag är det här resan för dig. Ett luftkonditionerat fordon hämtar dig från ditt hotell i Dubai och kör dig tillbaka i slutet av turen. I en grupp på cirka 17 personer berättar en professionell guide om historien bakom de tre platser du besöker under rundturen, som tar cirka 10 timmar:

 • Sheikh Zayed-moskén: en av världens största moskéer.
 • Qasr al Watan-palatset: Emiratens otroliga presidentpalats.
 • Etihad Towers - en skyskrapa i hjärtat av Abu Dhabi

Sheikh Zayed-moskén i Abu Dhabi är en av världens största moskéer. Med sina 107 meter höga minareter och sin imponerande arkitektoniska stil är det ett av de vackraste och mest besökta templen i världen. Men det är bara möjligt att komma in på morgonen, från söndag till torsdag. Kvinnor måste också vara täckta, inklusive huvudet, och män måste bära långa byxor. Om dessa villkor inte uppfylls kommer tillträdet att förbjudas .

Al-Qasr al-Watan är inte öppen för guidade turer. Därför kommer guiden att stanna utanför och berätta allt om den imponerande byggnadens historia. Du kan gå in på egen hand för att se kupolen med en diameter på 37 meter och en ljuskrona med 350 000 glasbitar från insidan.

Du har också möjlighet att besöka Etihad Towers, ett komplex av fem skyskrapor som sticker ut i den emiratiska huvudstaden och som användes som inspelningsplats för filmen Full Throttle 7 från 2015. Nu finns det kontor och hotell i huset.

Recensioner

4.3
· 7291 Recensioner
 • S
  Samuel
  5
  (0 Recensioner)
  Om du åker till Abu Dhabi bör du definitivt besöka Marina Mall. Det finns också en i Dubai, så det är bra att känna till skillnaderna mellan de två. Det ligger mycket nära Emirates Palace och det finns många affärer.
 • N
  Nélida
  5
  (0 Recensioner)
  De platser vi besökte var mycket fridfulla. Jag hade aldrig sett något liknande förut. Vi njöt av det hela tiden.
 • R
  Ronaldinho
  5
  (0 Recensioner)
  Första gången jag ville besöka Qasr Al Watan misslyckades jag totalt. Vi åkte buss på egen hand, vi kunde inte ens komma in eftersom vi hade slut på biljetter och det var på väg att stänga. Vi hade hoppats på att få se åtminstone något på utsidan, men man behövde en biljett till palatset för att se allt, så det här alternativet är bra. Priset är bra eftersom det även erbjuds andra aktiviteter. Dessutom får du hjälp av guiden under rundturen. Det är inte trångt så du kan njuta av varje detalj.
 • C
  Catalea
  4
  (0 Recensioner)
  Det här är en tur som du måste göra om du är i Dubai. Du kommer inte att ångra dig. Dubai är fullt av aktiviteter av alla slag, men här kan du känna dig mer avslappnad, hand i hand med lyx och kultur.
 • Se mer

  Ytterligare information

  Avbokningsvillkor