Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda vår hemsida, samtycker du till vår användning av cookies. Läs mer.

Abu Dhabi dag resa från Dubai med moskén Sheik Zayed och Louvren Museum Biljetter

4.6
(3177 Recensioner)

Om denna aktivitet

Smarttelefonbiljetter accepteras
Längd: 9 timmar
Denna aktivitet har FANTASTISKA recensioner
Omedelbar bekräftelse
GRATIS avbokning
Från
1.323 kr 1.203 kr
GRATIS avbokning
Inga dolda avgifter
 • Din bokning bekräftas direkt
 • Detta alternativ har GRATIS avbokning: boka det utan risk!

Översikt

Tack vare den här aktiviteten kan du upptäcka Abu Dhabi som aldrig förr. Med en utflykt från Dubai får du chansen att besöka Förenade Arabemiratens huvudstad, som ligger cirka 115 kilometer bort, där du hittar en av världens vackraste och största moskéer: Sheikh Zayed-moskén .

Under den här cirka nio timmar långa turen besöker du även Louvren i Abu Dhabi, som öppnade sina dörrar 2017. Du behöver inte oroa dig för transporten: en bil hämtar dig på ditt hotell i Dubai och kör dig tillbaka.

 • Utnyttja din vistelse i Dubai till att utforska huvudstaden med en cirka nio timmar lång rundtur i Abu Dhabi .
 • Ett luftkonditionerat fordon hämtar dig från ditt hotell i Dubai och kör dig till Abu Dhabi. I slutet av resan återvänder du till Dubai.
 • Lär känna landets kulturella sida genom att besöka Sheikh Zayed-moskén och Louvren.

Vad ingår

 • Utflykt till Abu Dhabi
 • Tillgång till Sheikh Zayed-moskén
 • Inträde till Louvren
 • Professionell förare/guide

Välj deltagare och datum

I detalj

Om du vill tillbringa en dag i Abu Dhabi, huvudstaden i Förenade Arabemiraten, när du är i Dubai har du chansen. Ett luftkonditionerat fordon hämtar dig på ditt hotell i Dubai och kör dig till Abu Dhabi, som ligger en och en halv timmes bilresa bort, och i slutet av besöket körs du tillbaka. Du kommer att besöka Sheikh Zayed-moskén och Louvren under en oförglömlig dag.

Sheikh Zayed-moskén i Abu Dhabi är en av världens största moskéer. Den har en yta på 20 000 kvadratmeter och minareterna är 107 meter höga. Det är ett av de mest besökta religiösa templen i världen och det är ett spektakulärt fotoobjekt.

Observera att kvinnor måste täcka huvudet för att komma in i templet och att de inte får bära ärmlösa kläder eller shorts. Oroa dig inte, för din guide kommer att ge dig en abaya och en halsduk så att du kan besöka templet utan problem. Män måste bära långbyxor, så tänk på detta på dagen för turen.

Med den här turen får du dessutom en entrébiljett till Louvren, som öppnade sina dörrar 2017 och redan 2019 var det mest besökta museet i arabvärlden. Några av de verk du kan se i den permanenta samlingen är "Don Pedro de Toledo kysser Henrik IV:s svärd" av Ingres, "Barn som slåss" av Gauguin eller några skulpturer från 8 000 år sedan som upptäcktes i Ain Ghazal i Jordanien.

Recensioner

4.6
· 3177 Recensioner
 • O
  Olga
  4
  (0 Recensioner)
  Imponerande arkitektur i alla avseenden.
 • R
  Rashel
  5
  (0 Recensioner)
  Vi hämtades från hotellet vid den tid som angavs i bokningen. På vägen tillbaka släpptes vi av vid Dubai Mall, som är supercentralt, har mycket att se och en egen tunnelbanestation, liksom Emirates, Burjuman och Deira. Allt är mycket bra förbindelser med kollektivtrafiken, så det är mycket lätt att ta sig runt.
 • T
  Thiago
  5
  (0 Recensioner)
  En komplett kulturell rundtur till ett mycket bra pris.
 • D
  Dylan
  5
  (0 Recensioner)
  Körningen från Dubai går supersnabbt, så det är ett måste om du är i området. Det finns vackra och olika alternativ i Dubai.
 • Se mer

  Ytterligare information

  Avbokningsvillkor