Abu Dhabi dag resa från Dubai med moskén Sheik Zayed biljetter

4.8
(13695 Recensioner)

Om denna aktivitet

Smarttelefonbiljetter accepteras

Längd: från 5 till 6 timmar
Denna aktivitet har EXCEPTIONELLA recensioner
Omedelbar bekräftelse
GRATIS avbokning
Från
727 kr 661 kr
GRATIS avbokning
Inga dolda avgifter
 • Din bokning bekräftas direkt
 • Detta alternativ har GRATIS avbokning: boka det utan risk!

Översikt

Om du vill besöka en av världens största och vackraste moskéer har du chansen. Sheikh Zayed-moskén, som ligger i Abu Dhabi, är ditt mål på den här utflykten från Dubai, som ligger cirka 115 kilometer bort på väg. Ett luftkonditionerat fordon hämtar upp dig i Dubai och tar dig till Förenade Arabemiratens huvudstad och för dig tillbaka i slutet av turen.

Turen tar ungefär sex timmar och du får sällskap av en professionell guide som berättar allt om detta religiösa tempels historia. Du får också mineralvattenflaskor under hela turen.

 • Du kommer att ha tillgång till Sheikh Zayed-moskén i Abu Dhabi, en av världens största moskéer.
 • En professionell guide följer med dig under besöket i moskén och förklarar alla historiska och arkitektoniska detaljer i detta underbara religiösa tempel.
 • Transfer tur och retur med luftkonditionerat fordon från Dubaiingår .

Vad ingår

 • Tillgång till Sheikh Zayed-moskén
 • Professionell guide
 • Transfer tur och retur från Dubai
 • Mineralvattenflaskor

Välj deltagare och datum

I detalj

Tack vare den här turen kommer du att upptäcka Sheikh Zayed-moskén i Abu Dhabi, en av världens vackraste och största moskéer. Med en professionellguide får du lära dig allt om dess historia och otroliga arkitektoniska stil, vilket kommer att ge dig några minnesvärda fotografier. Den sex timmar långa turen börjar i Dubai, där ett luftkonditionerat fordon hämtar dig i staden och kör dig till Abu Dhabi. I slutet av dagen kommer du att föras tillbaka till Dubai.

Sheikh Zayed-moskén i Abu Dhabi är en av världens största moskéer. Med minareter som är 107 meter höga och en imponerande arkitektonisk stil är det ett av de vackraste och mest besökta templen i världen, eftersom människor av olika trosinriktningar kan gå in i det. Den är också en av världens största, med en yta på 20 000 kvadratmeter som rymmer mer än 40 000 besökare.

Under besöket kan du beundra både moskéns yttre och inre. Det är dock viktigt att komma ihåg att du bara kan komma in på morgonen.

Kvinnor måste däremot täcka huvudet för att komma in i templet och får inte heller bära ärmlösa kläder eller shorts. Män behöver bara bära långbyxor. Om dessa villkor inte uppfylls kommer tillträdet att förbjudas.

Recensioner

4.8
· 13695 Recensioner
 • G
  Grigori
  5
  (0 Recensioner)
  Du kommer att bli mållös. Rekommenderas starkt.
 • I
  Ivanne
  4
  (0 Recensioner)
  Det är sant att det finns mycket kontroll inom oss, men det är mycket förståeligt eftersom vi befinner oss i en helt annan kultur än den vi är vana vid att känna till. Vi måste respektera den och förstå dess likheter och skillnader. Du bör åtminstone lära känna denna plats en gång i ditt liv.
 • Ó
  Óscar
  5
  (0 Recensioner)
  Vacker infrastruktur. Jag har aldrig sett något liknande, inte ens i Dubai. Det är ett besök som du definitivt bör göra.
 • R
  Ricardo
  5
  (0 Recensioner)
  En plats som förmedlar mycket fred. Det är viktigt att ta hänsyn till klädkoderna, annars får du inte komma in. Men det är en upplevelse och man njuter av den.
 • Se mer

  Ytterligare information

  Avbokningsvillkor