Panoramakryssning i Prag

4.5
(1716 Recensioner)

Om denna aktivitet

Smarttelefonbiljetter accepteras

Längd: 55 minuter
Hellotickets Sweden Svenska
Denna aktivitet har FANTASTISKA recensioner
Omedelbar bekräftelse
GRATIS avbokning
Från
258 kr 235 kr
GRATIS avbokning
Inga dolda avgifter
 • Din bokning bekräftas direkt
 • Denna aktivitet är på ditt språk
 • Detta alternativ har GRATIS avbokning: boka det utan risk!

Översikt

Kliv ombord på den bekväma båten och kryssa längs Voltava-floden på den här cirka en timme långa kryssningen runt Prags främsta sevärdheter. Gör dig bekväm från en uppvärmd inomhushytt eller ett utomhusdäck och njut av panoramautsikten över Karlsbron, Pragborgen, Kampaön med mera.

Ta dig ut på Tjeckiens vatten och lär dig om stadens historiska förflutna genom kommentarer ombord och höjdpunkter som finns tryckta i broschyrer för mer information.

 • Ungefären timmes kryssningfloden Vltava i Prag .
 • Du kommer att passera landmärken som Karlsbron, Kampaön och Pragborgen .
 • Njut av panoramautsikt över Prags monument och landmärken från inomhus- och utomhusdäck.
 • Lär dig mer om den tjeckiska huvudstadens historia genom kommentarer ombord och höjdpunkter som finns tryckta i informativa broschyrer.

Vad ingår

 • En timmes sightseeingkryssning på floden Vltava i Prag.
 • Kommentarer till styrelsen.
 • Tryckta höjdpunkter för mer information.

Välj deltagare och datum

I detalj

Låt dig föras längs den stora floden Vltava, även känd som Vltava-floden på tjeckiska, på denna cirka en timmes kryssning genom Prags historiska centrum. Denna symbol för den tjeckiska huvudstaden tar dig längs dess finaste byggnader med utsikt över floden Vltava.

Ombord på denna bekväma båt, på inomhus- eller utomhusdäcken, kommer du att njuta av den bästa panoramautsikten som staden Prag har att erbjuda. Se till att ta med kameran för att ta selfies med dina vänner med den berömda Karlsbron i bakgrunden. Den här bron, som är uppkallad efter kung Karl IV, är den tjeckiska huvudstadens sanna ikon och den äldsta av alla Prags broar. Den är ett arkitektoniskt landmärke och en av de viktigaste gotiska byggnaderna i världen. Det är utan tvekan en fascinerande struktur att beskåda när som helst på dygnet.

Från vattnet i den omfattande floden Vltava kan du se Pragborgen i den högsta delen av stadsdelen Malá Strana. Denna gamla fästning, som byggdes på 800-talet, är det viktigaste kulturella och historiska monumentet, en symbol för den tjeckiska statens mer än tusenåriga utveckling. Du får lära dig om det stora historiska, kulturella och sociala förflutna i Tjeckiens huvudstad genom kommentarer ombord och höjdpunkter som finns tryckta i informativa broschyrer.

På den här rundturen i de tjeckiska vattnen kommer du att passera förbi höjdpunkter som det berömda Franz Kafka-museet, med de berömda röda taken som är så karakteristiska för den här staden. Du kan också se palatset som tillhörde Liechtensteins furstefamilj och som ligger på ön Kampa . Från bekvämligheten av en båt kan du upptäcka Prag och dess höjdpunkter från ett unikt perspektiv.

Recensioner

4.5
· 1716 Recensioner
 • T
  Tiago
  5
  (0 Recensioner)
  Det var en mycket trevlig stämning på fartyget och vi lyckades till och med få igång en konversation med andra turister som rekommenderade oss att ta några turer efter kryssningen. Mycket trevlig upplevelse.
 • L
  Laura
  5
  (0 Recensioner)
  Personalen på båten var mycket vänliga och hjälpsamma, tack vare dem kunde vi njuta av färden på ett mycket mer avslappnat sätt.
 • C
  Carol
  5
  (0 Recensioner)
  Jag hade låga förväntningar på den här kryssningen, men i slutändan gick allting bättre än väntat. Jag har fina minnen av resan och rekommenderar den varmt till alla.
 • B
  Bárbara
  5
  (0 Recensioner)
  Rekommenderas starkt att göra med familj eller vänner, vandringen är mycket vacker och du kan ta bra bilder.
 • Se mer

  Tur och returresa

  Ytterligare information

  Avbokningsvillkor