London Westminster Abbey Biljetter

4.9
(15723 Recensioner)

Om denna aktivitet

Smarttelefonbiljetter accepteras

Rullstolsanpassad
Denna aktivitet har EXCEPTIONELLA recensioner
Omedelbar bekräftelse
Från
491 kr 447 kr
Inga dolda avgifter
 • Din bokning bekräftas direkt

Översikt

När du köper dessa biljetter till Westminster Abbey i London får du utforska stadens mest ikoniska anglikanska byggnad. Du får se Englands mest historiska långhus och kapell, där nästan alla kröningar av brittiska monarker och kungliga bröllop, som det mellan drottning Elizabeth II och prins Philip, har ägt rum.

Här finns också kvarlevorna av världsomvälvande personligheter som Isaac Newton, Charles Darwin och Stephen Hawking. Du kan ladda ner gratisappen Westminster Abbey och få tillgång till audioguiden med kommentarer för att lära dig mer om dess historia.

 • Res tillbaka i tiden från 906 e.Kr. till idag när du besöker Westminster Abbey.
 • Utforska Storbritanniens mest ikoniska gotiska byggnad, där kröningen av drottning Elizabeth II ägde rum 1953.
 • Se områden som långhuset och kapellet, där berömda personer som Charles Dickens och Isaac Newton ligger begravda.

Vad ingår

 • Biljetter till Westminster Abbey
 • Gratis nedladdningsbar ansökan inklusive audioguide
 • Tillgång till de olika områdena i kyrkan
 • Queen's Diamond Jubilee Galleries (tillträde mot extra kostnad)

Välj datum och tid

I detalj

Se Storbritanniens mest ikoniska gotiska kyrka med dessa biljetter till Westminster Abbey i London.

Du får utforska den religiösa byggnaden från 960 e.Kr. som fortfarande har kvar delar från den tiden och som har bevittnat kröningarna av alla brittiska monarker sedan Vilhelm Erövrarens tid, med endast två undantag.

Du kommer att besöka områden som huvudskeppet, tvärskeppen och kapellet, där de mest episka kungliga bröllopen genom tiderna har ägt rum, inklusive det mellan drottning Elizabeth II och prins Philip, och det mer nyligen och medialt hyllade bröllopet mellan prins William och prinsessan Catherine.

Förutom kungliga kröningar och bröllop är Westminster Abbey också begravningsplats för berömda och epokgörande personer som Isaac Newton, Charles Darwin, Stephen Hawking, Mary Queen of Scots och Charles Dickens, bland många andra.

Du får möjlighet att gå runt och begrunda en av de mest historiska platserna i Storbritanniens huvudstad, en tidsresa som tar dig genom episoder av ära, erövring och tragedi, där hjältar och skurkar från olika epoker har lämnat ett outplånligt märke på den brittiska kulturen och världen.

Om du tar med dig hörlurar kan du ladda ner gratisappen Westminster Abbey på din telefon och få tillgång till en ljudguide med kommentarer för att lägga till lite extra historia till din resa. Och om du vill ha en guidad tur finns en multimediaguide tillgänglig mot en extra kostnad.

Om du planerar ditt besök på en dag och tid som sammanfaller med de tjänster som erbjuds kan du delta i en mässa eller någon annan religiös tjänst i denna anglikanska kyrka, som inte lyder under den engelska katolska kyrkan, utan kontrolleras av kungen.

Recensioner

4.9
· 15723 Recensioner
 • C
  Cédric
  5
  (0 Recensioner)
  Westminster Abbey är en sublim, underbar plats!!!!
 • E
  Edouard
  5
  (0 Recensioner)
  Det är Londons historiska och kulturella promenadstråk. Westminster Abbey innehåller mycket historia om London. Jag tyckte verkligen om att lära mig om denna historia.
 • A
  Adriana
  4
  (0 Recensioner)
  Allt är bra!
 • I
  Immanuel
  5
  (0 Recensioner)
  Även om det bara är för att komma in och ut måste du gå genom Abbey om du åker till London, det är unikt!
 • Se mer

  Ytterligare information

  Avbokningsvillkor