Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda vår hemsida, samtycker du till vår användning av cookies. Läs mer.

Buckingham Palace guidad tur inklusive byte av vaktceremonin

4.7
(206 Recensioner)

Om denna aktivitet

Längd: 2h45m
Denna aktivitet har EXCEPTIONELLA recensioner
Omedelbar bekräftelse

Den här upplevelsen är för närvarande inte tillgänglig

Översikt

Njut av ett av Londons mest ikoniska landmärken, Buckingham Palace, inklusive dess mest efterlängtade händelse, vaktavlösningsceremonin. Under ca 2,5 timmar kan du njuta av båda attraktionerna, inklusive insidan av detta fantastiska palats tillsammans med en audiotur i dess bästa rum, något som bara är möjligt under några veckor om året. Denna period är vanligtvis mellan slutet av juli och början av september. Under detta besök kommer du att ingå i en grupp på cirka 25 personer.

Men detta är inte din enda upplevelse, du kommer också att kunna bevittna det färgglada skådespelet vid vaktavlösningsceremonin. Du kommer att se när soldaterna som försvarar palatset byter skift.

 • Njut av insidan av Buckingham Palace, som bara är tillgängligt under cirka 8 veckor om året.
 • Här kan du njuta av varje detalj med hjälp av en audioguide.
 • Bevittna den ikoniska vaktavlösningsceremonin vid palatsets entré.

Vad ingår

 • Professionell värd
 • Audioguide till Buckingham Palace
 • Ceremoni för vaktavlösning
 • Inträde till Buckingham Palace

I detalj

Buckingham Palace är det viktigaste palatset i England. Därför kommer ni under detta 2,5 timmar långa besök att få tillgång till palatsets insida, något som är ganska exklusivt eftersom dörrarna bara är öppna under ca 8 veckor per år.

Besöket kommer att äga rum i grupper om högst 25 personer. Innan ni går in i palatset kommer ni att åtföljas av en professionell värd som guidar er hela vägen. Förutom palatset kommer denna rundtur också att ge dig en privilegierad utsikt över vaktavlösningsceremonin.

Du kommer att stå bakom palatsets portar och ha en imponerande utsikt över hur soldaterna och hästarna i den kungliga armén byts ut. Denna ceremoni är en av palatsets huvudattraktioner, eftersom det är ett färgsprakande skådespel som ackompanjeras av kavalleri och till och med trummor. Men om det regnar kraftigt eller om vaktavlösningen tidigareläggs till morgontimmarna ersätts ceremonin av en vandring.

Om vi lämnar ceremonin åt sidan och vänder blicken mot Buckingham Palace, kan du njuta av en audioguide där inne. Denna audioguide varar ungefär 1 timme och tar dig genom alla typer av rum och salar i palatset. Du kommer att besöka hans majestäts lyxiga kammare, enorma rum med klassiska konstverk och perfekt stoppade och historiska möbler. På så sätt kommer du att ha lärt känna interiören i en av de mest kulturellt relevanta byggnaderna i hela England.

Recensioner

4.7
· 206 Recensioner
 • A
  August
  5
  (0 Recensioner)
  Det bästa sättet att lära känna staden om du bara är i London en kortare tid.
 • G
  Gian Franco
  5
  (0 Recensioner)
  Vi var mycket nöjda med hur bra vi klarade oss på den här resan.
 • G
  Giordano
  5
  (0 Recensioner)
  Jag åkte dit med mina vänner och vi hade jättetrevligt.
 • L
  Leo
  4
  (0 Recensioner)
  Först fick jag veta att min bokning inte hade gjorts, men till slut kunde de hitta den och rätta till misstaget. Ceremonin gick snabbare än jag trodde och jag gillade den mycket.
 • Se mer

  Tur och returresa

  Ytterligare information

  Avbokningsvillkor