Harry Potter Studios Tur och Dagstur till Oxford från London

4.6
(3148 Recensioner)

Om denna aktivitet

Smarttelefonbiljetter accepteras

Längd: 10 timmar 30 minuter
Denna aktivitet har FANTASTISKA recensioner
Omedelbar bekräftelse
Från
2 269 kr 2 063 kr
Inga dolda avgifter
 • Din bokning bekräftas direkt

Översikt

Upptäck Harry Potters magiska värld med den här studioturen och utflykten till Oxford från London. Under cirka 10,5 timmar får du chansen att se de kulisser och rekvisita som användes i filmerna i världens mest kända trollkarlssaga.

Du reser med dubbeldäckad buss från centrala London till Oxford, en sträcka på över 30 km. Under den här upplevelsen utforskar du Oxford tillsammans med en professionell guide. Du kommer att gå på en rundvandring som tar dig förbi ikoniska landmärken som Oxfords universitet och Bodleian-biblioteket.

 • Besök Harry Potter-studiorna i Oxford på den här turen som tar cirka tio och en halv timme.
 • Upptäck staden Oxford med den här upplevelsen där en professionell guide tar dig till de mest symboliska platserna, som universitetet och Bodleian Library.
 • Slappna av på en dubbeldäckarbuss som tar dig till och från Oxford från centrala London.

Vad ingår

 • Biljetter till Harry Potter Studios
 • Transfer tur och retur från London med dubbeldäckare i luftkonditionerad buss
 • Oxford City Walking Tour
 • Professionell guide på rundturen i Oxford

Välj deltagare och datum

I detalj

Fördjupa dig i Harry Potters magiska värld på den här rundturen till studiorna där den ärrade unge trollkarlen berättade sin saga, och en rundvandring i Oxford. Rundturen tar cirka tio och en halv timme och du får se de verkliga kulisserna, kostymerna och rekvisitan som användes i de åtta Harry Potter-filmerna. Under ditt besök i Oxford får du sällskap av en professionell guide för att lära dig mer om detta ikoniska engelska landmärke.

Slappna av på en luftkonditionerad dubbeldäckare som förflyttar dig från centrala London och tillbaka till Oxford, där studiorna ligger mer än 30 kilometer från den brittiska huvudstaden.

Under din rundtur i Harry Potter Studios får du chansen att gå in i den stora matsalen eller den förbjudna skogen, där så många scener spelades in. Här finns också riktiga rekvisita och kostymer som används av de olika karaktärerna i filmerna, till exempel Hermione Graner och Ron Weasley, Harry Potters oskiljaktiga vänner.

Om du vill promenera genom Diagon Alley, där unga trollkarlar måste gå varje år för att köpa skolmaterial, kan du också göra det. Då finns det butiker med souvenirer som du kan ta med dig hem.

För att komplettera upplevelsen åker du till Oxford, som ligger mycket nära studiorna, för en rundvandring. Du får sällskap av en professionell guide som tar dig till några av de mest symboliska och historiska platserna, till exempel universitetet i Oxford, som grundades 1167 och anses vara det äldsta universitetet i England. Du passerar också Bodleian Library, ett av de äldsta biblioteken i Europa. Dessa platser påminner faktiskt mycket om de miljöer som används i JK Rowlings saga.

Recensioner

4.6
· 3148 Recensioner
 • E
  Enrica
  4
  (0 Recensioner)
  Det var en fantastisk resa. Guiden var mycket vänlig och turen var bättre än väntat.
 • D
  Donna
  4
  (0 Recensioner)
  Vi njöt mycket av resan och vi hade tur med vår guide, som är energisk, glad och mycket professionell.
 • N
  Nidalee
  5
  (0 Recensioner)
  Fantastiskt ställe, barnen tyckte mycket om det, redan från början av besöket fanns det alltid något att spännande för dem.
 • J
  Jose
  5
  (0 Recensioner)
  En fantastisk upplevelse. Guiden var mycket vänlig och bilturen var också bra.
 • Se mer

  Tur och returresa

  Ytterligare information

  Avbokningsvillkor