Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda vår hemsida, samtycker du till vår användning av cookies. Läs mer.

Harry Potter Tur i London

4.3
(23929 Recensioner)

Om denna aktivitet

Smarttelefonbiljetter accepteras
Längd: 2 timmar
Denna aktivitet har UTMÄRKTA recensioner
Omedelbar bekräftelse
GRATIS avbokning
Från
214 kr 195 kr
GRATIS avbokning
Inga dolda avgifter
 • Din bokning bekräftas direkt
 • Detta alternativ har GRATIS avbokning: boka det utan risk!

Översikt

Om du letar efter Harry Potter-tema i London är det här resan för dig. Den här interaktiva rundvandringen tar cirka två timmar och grupper på cirka 25 resenärer är tillåtna. En expertguide guidar dig till många av de platser i den brittiska huvudstaden där de åtta filmerna i den unga trollkarlens saga spelades in.

Förutom en rundtur till de platser där Harry Potter-skådespelarna har spelats in i Soho, Covent Garden och Trafalgar Square får du också testa dina kunskaper om sagan i ett frågesportspel. Och du kommer att bli sorterad i ett hus! Kommer du att vara en Gryffindor? Ta reda på allt detta och mycket mer under denna roliga aktivitet i London.

 • Detta är en interaktiv vandringsaktivitet som pågår i ungefär två timmar.
 • Under rundturen får du testa dina kunskaper i ett frågespel och delta i en frågesport med priser från en expertguide.
 • Besök de olika inspelningsplatserna för de åtta Harry Potter-filmerna i centrala London.

Vad ingår

 • Expertguide
 • Interaktiv rundtur i Harry Potter
 • Spel
 • Tävlingar med priser

Välj deltagare och datum

I detalj

Om du är en Pottermaniac eller bara vill ha roligt i London med Harry Potter som huvudtema, är det här resan för dig. Det är en aktivitet som pågår i ungefär två timmar och där cirka 25 resenärer får delta. En expertguide följer med dig och berättar alla anekdoter om skådespelarna och de platser där filmerna spelades in.

Den här interaktiva rundturen är öppen för både barn och vuxna. Dina kunskaper kommer att testas i ett frågespel och du kommer att sorteras in i lag enligt Hogwarts fyra hus. Kommer du att säga nej till Slytherin? Dessutom har du chansen att vinna priser genom de olika frågesporter som kommer att hållas under turnén.

Den filmiska världen i London med Harry Potter kommer att ligga vid dina fötter på den här rundturen, där du får se skådespelarna, skådespelerskorna, regissörerna och manusförfattarna till sagan om den unge trollkarlen. Några av dessa platser ligger i Soho, Covent Garden eller Trafalgar Square. Med hjälp av guidens förklaringar kommer du säkert att kunna placera scenerna i filmerna direkt.

Sätt på dig dina berömda Harry Potter-glasögon för att se centrala London på det roligaste sättet! Glöm inte att den här turen äger rum oavsett väderförhållanden, så vi rekommenderar att du bär lämpliga kläder och skor.

Recensioner

4.3
· 23929 Recensioner
 • I
  Ismael
  5
  (0 Recensioner)
  Jag hade ursprungligen bokat den här aktiviteten för en måndag, men mitt flyg blev försenat, så jag var tvungen att flytta hela min resplan. Jag var orolig för att jag inte skulle få pengarna tillbaka eller att jag skulle förlora min upplevelse. De lät mig avboka den utan problem och jag bokade om den till torsdag! Allt var perfekt, från den uppmärksamhet jag fick till turen och den information som guiden gav mig.
 • I
  India
  5
  (0 Recensioner)
  Allt som utlovades i beskrivningen uppfylldes. Vi träffades på den angivna platsen och följde med hela vägen till Soho, Trafalgar Square osv.
 • L
  Luigui
  5
  (0 Recensioner)
  Även om det är en rundvandring, gick jag med min mamma i rullstol. Beskrivningen visade att det fanns några trappor, men guiden och följeslagarna var vänliga nog att gå lite längre för att underlätta för oss. Hon hade verkligen roligt och det var fantastiskt att få uppleva detta tillsammans med henne eftersom vi för flera år sedan tittade på alla Harry Potter-filmer tillsammans.
 • C
  Cristina
  5
  (0 Recensioner)
  Jag är inte ett stort Harry Potter-fan, men jag gick dit för min äldsta son som älskar den. Den var kort men tillräcklig! Vi hade en fantastisk tid
 • Se mer

  Tur och returresa

  Ytterligare information

  Avbokningsvillkor