Sevilla Triana District Tapas tur

4.5
(196 Recensioner)

Om denna aktivitet

Smarttelefonbiljetter accepteras

Längd: 2 timmar 30 minuter
Denna aktivitet har FANTASTISKA recensioner
Omedelbar bekräftelse
GRATIS avbokning
Från
908 kr 826 kr
GRATIS avbokning
Inga dolda avgifter
 • Din bokning bekräftas direkt
 • Detta alternativ har GRATIS avbokning: boka det utan risk!

Översikt

Upptäck charmen i Triana-kvarteret med denna två och en halv timme långa rundtur till Sevillas lokala tapasbarer. I små grupper på cirka 15 personer går du genom det historiska Triana-kvarteret med en professionell lokal guide och besöker de bästa barerna i staden. Prova traditionella tapas och drinkar medan du lär känna Triana som en lokal invånare.

Du har också möjlighet att njuta av en kvällspromenad genom de berömda och färgglada gatorna längs Guadalquivir-floden.

 • Upptäck charmen i Triana-kvarteret med denna två och en halv timmes tapastur till de bästa lokala barerna i Sevilla .
 • Lär dig mer om traditioner och historia i ett av Sevillas mest charmiga områden tillsammans med en professionell lokal guide .
 • Besök lokala tapasbarer och prova fyra traditionella tapas och tre olika drycker .
 • Turer i små grupper cirka 15 personer för personlig uppmärksamhet.

Vad ingår

 • Nattlig tapastur i Triana i Sevilla.
 • Promenad i det historiska Triana-kvarteret.
 • Besök på lokala tapasbarer.
 • Provning av fyra traditionella tapas och 3 drinkar ingår i turen.

Välj deltagare och datum

I detalj

Utforska ett ödmjukt och anspråkslöst kvarter i Sevilla med den här två och en halv timme långa gastronomiska rundturen till tapasbarerna i Triana . Ta en kort promenad genom Triana-kvarteren med en professionell lokal guide och besök några tapasbarer för att njuta av snacks och drycker.

Du får lära dig mer om historien i detta charmiga kvarter i Sevilla där sångare, dansare och hantverkare bor medan du promenerar genom Trianas berömda gator på kvällen. I små grupper på cirka 15 personer kommer du att se den berömda Isabel II-bron som förbinder den historiska stadskärnan med Barrio de Triana och erbjuder en vacker utsikt över Guadalquivir. Under denna vandring genom Sevillas historiska kvarter kommer du att passera den emblematiska Betis-gatan och titta på de glada och karakteristiska färgglada fasaderna vid floden Guadalquivirs stränder.

På den här rutten genom Triana-kvarteret kan du upptäcka de viktigaste byggnadernas historia och smaka på den autentiska sevillanska gastronomin . Tillsammans med de andra resenärerna och din guide besöker du de bästa lokala tapasbarerna och bodegaserna för att smaka på fyra traditionella tapas. Du får prova klassiska rätter som pescaíto frito (friterad fisk), ett av de mest populära mellanmålen i södra Spanien. Du kan inte lämna Sevilla utan att ha provat denna traditionella tapas med stekt fisk. Det är en riktig upplevelse.

Dessutom innehåller denna tapaskväll inte bara en drink, utan tre olika drinkar . Njut av den här tapasrundturen tillsammans med andra resenärer och njut av tre glas av din favoritdryck.

Recensioner

4.5
· 196 Recensioner
 • S
  Sharon
  5
  (0 Recensioner)
  Min favorittapa var fylld med fisk och skaldjur, så den överträffade helt och hållet de tapa som jag hade provat tidigare.
 • R
  Ray
  5
  (0 Recensioner)
  Jag kände bara till några få tapasalternativ i mitt land, så vi kom dit och ville prova allt. Till slut gav guiden oss några rekommendationer om de mest rekommenderade ställena. Allt gick perfekt!
 • Y
  Yves
  4
  (0 Recensioner)
  Att kunna njuta av den här turen vid Guadalquivirs strand gav den en touch av traditionalism och charm. Vi lärde känna de viktigaste sevärdheterna och njöt av varje måltid.
 • E
  Ester
  5
  (0 Recensioner)
  Det var ett perfekt sätt att lära sig om landets historia och gastronomi. Guiden förklarade mycket bra och var så vänlig att svara på alla våra frågor.
 • Se mer

  Tur och returresa

  Ytterligare information

  Avbokningsvillkor