Segovia och Toledo Dagstur från Madrid

4.2
(706 Recensioner)

Om denna aktivitet

Smarttelefonbiljetter accepteras

Längd: från 11 till 13 timmar
Denna aktivitet har UTMÄRKTA recensioner
Omedelbar bekräftelse
GRATIS avbokning
Från
508 kr 462 kr
GRATIS avbokning
Inga dolda avgifter
 • Din bokning bekräftas direkt
 • Detta alternativ har GRATIS avbokning: boka det utan risk!

Översikt

Besök två världsarvsstäder med denna dagsresa till Toledo och Segovia från Madrid , med möjlighet att lägga till en tredje: Avila. I grupper om cirka 30 personer reser du i ett bekvämt luftkonditionerat fordon med en professionell guide .

Du får bland annat se den imponerande katedralen Primada, utsikten från Mirador del Valle och även njuta av ingången till Alcázar-slottet i Segovia. Upptäck dessa emblematiska städer i grupp eller välj alternativet med en privat tur bara för dig och dina följeslagare.

 • Ge dig ut på en heldags privat eller delad tur till Toledo och Segovia från Madrid och utforska den berömda Alcazar.
 • Kliv ombord på ett luftkonditionerat fordon för att upptäcka Primatkatedralen och den berömda romerska akvedukten från 200-talet med en professionell guide .
 • Njut av din entrébiljett till Alcazar i Segovia, som är ett av UNESCO:s världsarv.
 • Lägg till den här turen en guidad rundvandring i Avila genom att välja motsvarande alternativ .

Vad ingår

 • En dags grupputflykt till Toledo och Segovia från Madrid med inträde till Alcazar i Segovia.
 • Luftkonditionerat fordon.
 • Professionell guide.
 • Guidad tur i Toledo och Segovia.

Välj deltagare och datum

I detalj

Fördjupa dig i historien, arkitekturen och den kulturella charmen hos två gamla städer med denna dagsresa till Toledo och Segovia från Madrid . Välj mellan en privat eller gruppturupplevelse på cirka 30 personer och njut av ett besök på Alcazar i Segovia. Denna aktivitet inkluderar transfer tur och retur i ett luftkonditionerat fordon .

Tillsammans med en professionell guide upptäcker du den gamla staden Toledo, som förklarades som världsarv 1986. Från utsiktsplatsen Mirador del Valle kommer du att kunna njuta av en hisnande panoramautsikt över Toledo . Passa på att ta de bästa bilderna av staden. På denna rundvandring besöker du en hantverksverkstad och lär dig om konsten att måla damasker. Tillsammans med din guide går du genom de smala labyrintiska gatorna i gamla stan och utforskar La Juderia de Toledo, det kvarter där judarna bodde under medeltiden.

Du kommer också att upptäcka imponerande monument, från Alcázar i Toledo till kyrkor i mudejarstil som Santo Tomé-kyrkan .

I Segovia kan du upptäcka den romerska arkitekturen genom den berömda romerska akvedukten från 200-talet i stadens centrum. Du kommer att utforska Segovias hjärta och se historiska monument som absiden i katedralen i Segovia och Corpus Christi-kyrkan, den gamla stora synagogan.

Stanna framför Segovias mest kända medeltida slott och titta på utsidan av detta monument från 1100-talet. Njut av din entrébiljett till Alcázar-slottet i Segovia och utforska under några minuter dess olika rum och salar.

Om du föredrar det kan du lägga till en guidad rundvandring i Ávila till turen. Du får se dess medeltida murar och hela den historiska stadskärnan. Du går genom dess historiska gator med din guide och ser otroliga monument som bland annat katedralen i Ávila.

Recensioner

4.2
· 706 Recensioner
 • R
  Roberto
  4
  (0 Recensioner)
  Rekommenderas.
 • C
  Carmen
  5
  (0 Recensioner)
  Primatkatedralen lämnade mig med öppen mun, allt var fantastiskt!
 • L
  Lorenzo
  5
  (0 Recensioner)
  Både Toledo och Segovia är platser fulla av kultur. Resan tog mig in i regionen på ett oförglömligt sätt. Guiden gjorde ett utmärkt arbete. Jag njöt verkligen av dagen och servicen.
 • Y
  Yarah
  5
  (0 Recensioner)
  Jag älskade det!!!!
 • Se mer

  Tur och returresa

  Ytterligare information

  Avbokningsvillkor