Granada Hammam Al Ándalus med massage

4.8
(1274 Recensioner)

Om denna aktivitet

Smarttelefonbiljetter accepteras

Längd: 1 timme 30 minuter
Denna aktivitet har EXCEPTIONELLA recensioner
Omedelbar bekräftelse
GRATIS avbokning
Från
828 kr 753 kr
GRATIS avbokning
Inga dolda avgifter
 • Din bokning bekräftas direkt
 • Detta alternativ har GRATIS avbokning: boka det utan risk!

Översikt

Slappna av under din resa till Granada på detta Hammam Al Ándalus med massage. Det är en upplevelse på cirka en och en halv timme där du har möjlighet att välja varaktighet för vattenkretsloppet och massagen med eteriska oljor.

Utforska de varma, kalla och ångbasturerna i detta utrymme som ligger vid foten av Alhambra och vars interiör kommer att påminna dig om en filminspelning. Du kan koppla av helt och hållet med denna upplevelse där du får handduk, gel, schampo, hårtork, fuktighetskräm och tillgång till skåp.

 • Njut av en helt avkopplande upplevelse i detta Hammam Al Ándalus i Granada med en massage.
 • Koppla bort helt och hållet i denna aktivitet på cirka en och en halv timme, som inkluderar ett vattenkretslopp och en massage med eteriska oljor.
 • Dra nytta av att du i samband med denna bokning får en handduk, gel, schampo, hårtork, fuktkräm och tillgång till skåp.

Vad ingår

 • Biljetter till Hammam Al Ándalus i Granada
 • Vattenkrets och massage
 • Handduk, gel, schampo, hårtork, fuktkräm och tillgång till skåp.
 • Badkläder

Välj datum och tid

I detalj

Koppla bort och koppla av under din resa till Granada med dessa biljetter till Hammam Al Ándalus med massage. I denna aktivitet som varar ungefär en och en halv timme har du möjlighet att njuta av ett vattenkretslopp och en massage med eteriska oljor utförd av professionella massörer.

Vid foten av Alhambra hittar du detta hamam, ett av de mest kända i Granada. Begreppet hamam har sitt ursprung i den arabiska kulturen som en plats för att förbereda sig inför bönen. När deras popularitet ökade i regionen i slutet av 1300-talet, placerades dessa vackra bad intill moskéer och medinor och blev populära badplatser .

I samband med denna bokning får du handduk, gel, schampo, hårtork, fuktkräm och tillgång till skåp för att förvara dina tillhörigheter. Observera dock att du måste ta med dig badkläder hemifrån eller köpa dem på plats i hamammet.

Under vattenresan kan du prova upp till tre bad i olika temperaturer för att slappna av helt och hållet. Du kan välja att göra det på en timme eller 75 minuter. Ett annat alternativ är massage med eteriska oljor för att avsluta din upplevelse, som du kan välja att göra på 15 eller 30 minuter.

Detta hamam har en arabisk design som förflyttar dig till åtta århundraden sedan, när Alhambra uppfördes. Dessutom spelas arabisk musik i bakgrunden för att hjälpa dig att slappna av ännu mer.

Recensioner

4.8
· 1274 Recensioner
 • V
  Valeska
  5
  (0 Recensioner)
  Jag tyckte att priset var mycket bra för den tid vi tillbringade där och för de olika saker som erbjöds oss. Fullständig avkoppling och lugn.
 • C
  Carol
  5
  (0 Recensioner)
  Från det ögonblick vi anlände blev vi förvånade över hur vackert stället är. Personalen är extremt vänlig, de fick mig och min pojkvän att ha en fantastisk tid.
 • A
  Adolfo
  4
  (0 Recensioner)
  Mycket personlig service. Rekommenderas till 100 %.
 • D
  Doris
  4
  (0 Recensioner)
  All personal på Hammam Al Ándalus är mycket uppmärksam. De har tänkt på absolut allt, det fanns till och med koletter och hårtork i badrummen.
 • Se mer

  Ytterligare information

  Avbokningsvillkor