Florence Accademia Galleri Biljetter

4.4
(12941 Recensioner)

Om denna aktivitet

Smarttelefonbiljetter accepteras

Denna aktivitet har UTMÄRKTA recensioner
Omedelbar bekräftelse
Från
393 kr 358 kr
Inga dolda avgifter
 • Din bokning bekräftas direkt

Översikt

Se de största verken i konsthistorien med denna prioriterade entrébiljett till Galleria dell'Accademia i Florens . Boka ditt besök i förväg och hoppa över kön för att komma in på detta världsberömda museum. Utforska världens viktigaste målnings- och skulptursamlingar i din egen takt. Beundra Michelangelos ikoniska David-staty och se mästerverk av konstnärer som Botticelli, Uccello, Ghirlandaio och många fler.

Fördjupa dig i en konstnärlig resa genom denna imponerande samling av mästerverk och få tillgång till museets tillfälliga utställningar. Dessutom kan du förbättra din upplevelse genom att kombinera din biljett med andra attraktioner som stadsrundturer, guidade besök och inträde till andra museer.

 • Upptäck autentiska pärlor av renässanskonst med denna prioriterade entrébiljett till Accademia-galleriet i Florens .
 • Utforska interiören i detta berömda museum utan de ändlösa köerna.
 • Beundra den ikoniska skulpturen Michelangelos David och målningar av konstnärer som Botticelli, Ghirlandaio och Uccello .
 • Förbättra din upplevelse och kombinera din biljett till Galleria med stadsrundturer, guidade besök och biljetter till andra museer.

Vad ingår

 • Biljetter till Galleria dell'Accademia i Florens med prioriterat tillträde.
 • Tillgång till Michelangelos David.
 • Tillgång till permanenta utställningar.
 • Tillgång till tillfälliga utställningar (när de finns tillgängliga).

Välj datum och tid

Kom ihåg att du måste komma 15 minuter före start

I detalj

Upptäck den florentinska renässansens mästerverk med den här biljetten till Accademia-galleriet i Florens . Undvik de ändlösa köerna genom att boka din biljett i förväg och utforska ett av den italienska huvudstadens mest kända museer i din egen takt . Beundra interiören i detta berömda galleri, som är hemvist för Michelangelos ikoniska staty av David . Se magnifika målningar av kända florentinska konstnärer och, om det finns tillgängligt, få tillgång till museets tillfälliga utställningar.

Få ut det mesta av din tid i Florens och undvik köerna. Med din prioriterade entrébiljett får du se några av världens viktigaste samlingar av målningar och skulpturer. Här hittar du Michelangelos skulptur av David, det mest populära verket i konsthistorien. Se skönheten i denna symbol för den florentinska renässansen, liksom andra skulpturer från 1500- till 1800-talet, från Johannes av Bolognas The Rape of the Sabine Women tillMichelangelos berömda ofullbordade Slaves .

Under ditt besök kommer du att upptäcka andra renässansskatter. Du kommer att få se en enorm samling målningar från 1400-talet samt en mängd antika musikinstrument. Förundras över de imponerande mästerverken av de största florentinska konstnärerna som Botticelli, Ghirlandaio och Uccello, bland andra. Du hittar också en samling sengotiska målningar, representerade av Lorenzo Monacos verk.

Utöver allt detta kan du förbättra din upplevelse genom att kombinera din biljett till Accademia-galleriet med andra exklusiva aktiviteter, till exempel inträde till Uffizierna, rundturer i staden med turistbuss eller guidade turer.

Recensioner

4.4
· 12941 Recensioner
 • K
  Kania
  4
  (0 Recensioner)
  Trots många olika grupper och olika alternativ lyckades personalen göra rätt utan att göra fel.
 • L
  Leomaira
  4
  (0 Recensioner)
  Hela processen är effektiv och organiserad
 • E
  Eleonora
  5
  (0 Recensioner)
  Det var mycket intressant att lära sig om bakgrunden till Michelangelos David, vilket fick mig att uppskatta museet ännu mer.
 • A
  Amilcare
  5
  (0 Recensioner)
  Det var väl värt det! Allt var effektivt och professionellt, och vår guide var mycket kunnig och gjorde upplevelsen fantastisk!
 • Se mer

  Ytterligare information

  Avbokningsvillkor