Reims privata tur

4.6
(104 Recensioner)

Om denna aktivitet

Smarttelefonbiljetter accepteras

Längd: 2 timmar
Denna aktivitet har FANTASTISKA recensioner
Omedelbar bekräftelse
GRATIS avbokning
Från
3 195 kr 2 905 kr
GRATIS avbokning
Inga dolda avgifter
  • Din bokning bekräftas direkt
  • Detta alternativ har GRATIS avbokning: boka det utan risk!

Översikt

Ta en privat rundvandringcirka två timmar tillsammans med dina kompanjoner genom Reims stad med en professionell guide . Du kan låta honom välja den bästa rutten eller skräddarsy den själv. Några av de sevärdheter som du måste se i Reims är katedralen Notre Dame, den täckta marknaden eller hotellet Boulingrin.

  • Promenera runt i Reims i cirka 2 timmar tack vare den här privata rundturen.
  • Du kommer hela tiden att åtföljas av en guide.
  • Du kan skräddarsy resplanen efter eget tycke och smak för att täcka de monument som intresserar dig mest.

Vad ingår

  • Privat rundtur i Reims på cirka två timmar
  • Turistguide
  • Möjlighet att anpassa resplanen

Välj deltagare och datum

I detalj

Lär känna Reims, Frankrikes champagnehuvudstad, med denna rundvandring. Eftersom detta är en privat upplevelse är det bara du och dina följeslagare som deltar i rundvandringen. Du kommer hela tiden att åtföljas av en guide som du kommer att kunna föra en konversation med och ställa alla dina frågor.

Turen varar totalt cirka 2 timmar, under vilka du har möjlighet att anpassa resplanen. Det innebär att du kan prata med din guide och berätta vilka monument du är mest intresserad av så att han/hon kan fokusera på dem. Om du å andra sidan bara vill göra huvudturen kan du låta honom eller henne välja den bästa rutten.

Mycket av den information du får om Reims kommer att handla om dess viktigaste dryck, champagne. Det är här som detta mousserande vin skapades och varför staden anses vara den viktigaste på området. Därför kommer din guide att kunna berätta allt om dess källare, produktion och odling.

Det handlar dock inte bara om champagne, eftersom det också finns monument av stor historisk betydelse. Dessa inkluderar katedralen Notre Dame, som liknar Paris både till namn och utseende, dess täckta marknad, som har en intressant arkitektur, och dess berömda hotell Boulingrin.

Tur och returresa

Ytterligare information

Avbokningsvillkor