Moët & Chandon och Taittinger Vingårdar dagsresa från Reims

4.7
(249 Recensioner)

Om denna aktivitet

Smarttelefonbiljetter accepteras

Längd: 8 timmar
Denna aktivitet har EXCEPTIONELLA recensioner
Omedelbar bekräftelse
GRATIS avbokning
Från
3 411 kr 3 101 kr
GRATIS avbokning
Inga dolda avgifter
  • Din bokning bekräftas direkt
  • Detta alternativ har GRATIS avbokning: boka det utan risk!

Översikt

Följ med på den här dagsutflykten för att upptäcka vinkällarna Moët & Chandon och Taittinger under en dag. Upplevelsen varar cirka 8 timmar och du kommer alltid att ha sällskap av en guide. Avgångs- och returtransporter ingår och du hämtas direkt från ditt hotell.

Grupperna är små, cirka 8 personer totalt, så du kommer att kunna följa din guide utan problem. Turen inkluderar även champagneprovningar på lokala familjeägda vingårdar samt på ett Grand Champagne House.

  • Njut av cirka 3 champagneprovningar under den här turen från Reims.
  • Du kommer att besöka källarna Moët & Chandon och Taittinger med en guide, så du får lära dig allt om dem.
  • Grupperna är små, cirka 8 personer totalt.
  • Returtransporter ingår i ett luftkonditionerat fordon direkt från ditt hotell i Reims.

Vad ingår

  • Utflykt till vingårdarna Moët & Chandon och Taittinger från Reims
  • Turistguide
  • 3 champagneprovningar
  • Resa tur och retur i luftkonditionerat fordon

Välj deltagare och datum

I detalj

Lär dig allt om Reimsregionen och dess mest berömda källare på den här dagsutflykten. Under cirka 8 timmar följer du instruktionerna från en guide som ger dig alla möjliga detaljer om champagne.

Utflykten är avsedd för små grupper på cirka 8 personer. Med avgång från Reims hämtar ett luftkonditionerat fordon dig direkt vid dörren till ditt hotell. Denna transfer ingår i upplevelsen, liksom återresan tillbaka till ditt hotell.

Under de olika besöken får du lära dig mer om champagnens produktion, historia och betydelse i denna region. Dessutom kommer detta lärande att åtföljas av några provsmakningar av champagne som produceras av små familjevinerier, men också av stora världsberömda vinproducenter.

De viktigaste vingårdarna du kommer att besöka är Moët & Chandon och Taittinger, som båda är mycket kända och har 34 olika vingårdar. Inträdet till dessa källare är beroende av tillgänglighet, så de kan ersättas av källarna Mumm, Pommery, Mercier eller De Castellane.

Förutom källarna kommer du också att besöka platser som måste ses när det gäller champagne. Detta inkluderar ruinerna av romerska källare som är mer än 2000 år gamla eller graven för munken Dom Pérignon, champagnens skapare.

Tur och returresa

Ytterligare information

Avbokningsvillkor