Reims elektriska cykel champagnetur

4.9
(189 Recensioner)

Om denna aktivitet

Smarttelefonbiljetter accepteras

Längd: 7 timmar
Denna aktivitet har EXCEPTIONELLA recensioner
Omedelbar bekräftelse
GRATIS avbokning
Från
2 328 kr 2 117 kr
GRATIS avbokning
Inga dolda avgifter
  • Din bokning bekräftas direkt
  • Detta alternativ har GRATIS avbokning: boka det utan risk!

Översikt

Utforska Reimsregionen med elcykel på den här turen där du får veta allt om champagne. Aktiviteten varar 1 dag, eller 7 timmar för att vara exakt. Under upplevelsen får du lära dig av en guide, men du kommer också att göra cirka 5 champagneprovningar.

Lunch ingår också i turen. Under turen kommer du att se regionens vackra landskap, men du kommer också att besöka munken Dom Perignons hus. Att ta sig till och från platsen för turen kommer inte att vara något problem, eftersom transfer i ett luftkonditionerat fordon ingår.

  • Lär dig allt om Reims champagne med denna tur på elcykel.
  • Den här turen är för små grupper på cirka 8 personer.
  • Lunch ingår för alla deltagare och cirka 5 provsmakningar av lokal champagne.
  • Du kommer alltid att åtföljas av en reseledare som du kan ställa alla dina frågor till.

Vad ingår

  • Champagne-tur i Reims på en elektrisk cykel
  • Turistguide
  • Cirka 5 champagneprovningar
  • Lunch

Välj deltagare och datum

I detalj

Sätt dig på en elektrisk cykel och ta del av den här champagnefokuserade rundturen under en hel dag. Upplevelsen tar vanligtvis cirka 7 timmar. Under hela denna tid får du sällskap av en guide som förklarar allt om regionens traditionella dryck.

Grupperna är små, cirka 8 personer, så det kommer att finnas gott om utrymme för alla att röra sig bekvämt. Avresa sker med luftkonditionerade fordon från staden Reims, där transfer fram och tillbaka ingår.

Förutom att du får lära dig om champagnens produktion, odlingsprocess och historia kommer du också att få smaka på den. Närmare bestämt kommer du att få cirka 5 olika provsmakningar av denna dryck, så att du kan njuta av all den variation som den har att erbjuda.

Eftersom upplevelsen varar cirka 7 timmar ingår även lunch för alla deltagare. Denna lunch kommer att avnjutas bredvid en av de viktigaste byggnaderna för champagne, nämligen Le Clos Corbier, som är ett restaurerat hus.

Du kommer också att besöka huset för den historiskt viktiga munken Dom Perignon. Han anses ha uppfunnit metoden för att framställa champagne. Idag fortsätter hans arv tack vare det berömda champagnemärket med samma namn.

Tur och returresa

Ytterligare information

Avbokningsvillkor