Paris Eiffeltornet biljetter

4.6
(3583 Recensioner)

Om denna aktivitet

Smarttelefonbiljetter accepteras

Denna aktivitet har FANTASTISKA recensioner
Omedelbar bekräftelse
Från
471 kr 429 kr
Inga dolda avgifter
 • Din bokning bekräftas direkt

Översikt

Upptäck ett av världens nya underverk med dessa biljetter till Eiffeltornet i Paris. Ta dig till detta monument som ligger i hjärtat av den franska huvudstaden där du måste klättra upp för 674 trappsteg till tornets första våning (klättring till toppen är begränsad utom i exceptionella situationer).

Du kan välja att köpa biljetter eller välja att åtföljas av en guide under ditt besök för att lära dig alla fakta om stadens ikoniska landmärke.

 • Besök Eiffeltornets första och andra våning där du måste gå upp för de 674 trappstegen.
 • Lär dig mer om monumentets historia tack vare en guide som följer med dig under uppstigningen om du väljer detta alternativ när du bokar.
 • Njut av den bästa utsikten med de mest emblematiska sevärdheterna i Paris vid dina fötter.

Vad ingår

 • Biljetter till Eiffeltornet (uppför trapporna)
 • Expertguide (endast om du väljer alternativet)

Välj deltagare och datum

I detalj

Utnyttja dessa biljetter för att få tillgång till ett av världens mest besökta monument: Eiffeltornet, som ligger i hjärtat av Paris. Du får tillgång till monumentets första och första våning, även om du för att komma dit måste klättra upp till 674 trappsteg.

Om du vill se höjdpunkterna i denna ikon i Paris kan du till dina biljetter lägga till tjänsten av en guide som följer med dig under besöket och berättar de mest intressanta fakta.

Du kommer att kunna ta några underbara foton att minnas när du når tornets första och första våning. Det tar mellan 15 och 20 minuter att gå till varje våning.

Från denna höjd kan du dessutom se flera sevärdheter i den franska huvudstaden, till exempel Invaliderna och till och med Triumfbågen.

Denna konstruktion skapades av Gustave Eiffel för världsutställningen 1889, även om arvet från den så kallade Järnladyn fortsatte. Så mycket att den har blivit ett av världens landmärken och finns med på listan över världens nya underverk .

Recensioner

4.6
· 3583 Recensioner
 • J
  Josep
  5
  (0 Recensioner)
  Spektakulärt.
 • I
  Ines
  4
  (0 Recensioner)
  Vad man kan förvänta sig av en sådan plats. Besöket var mycket trevligt, men det finns inte mycket att tillägga. Det är värt att åka dit och se det för hur mycket det betyder och hur imponerande det är.
 • N
  Noelia
  5
  (0 Recensioner)
  Ett trevligt och vackert besök.
 • N
  Nigel
  4
  (0 Recensioner)
  Jag hade en unik tid med min partner under detta besök. Även om platsen var vad vi förväntade oss, njöt vi verkligen av atmosfären och utsikten över staden. Rekommenderas starkt.
 • Se mer

  Ytterligare information

  Avbokningsvillkor