Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda vår hemsida, samtycker du till vår användning av cookies. Läs mer.

Paris Pass

4.3
(5054 Recensioner)

Om denna aktivitet

Smarttelefonbiljetter accepteras
Denna aktivitet har UTMÄRKTA recensioner
Omedelbar bekräftelse
GRATIS avbokning
Från
2.020 kr 1.837 kr
GRATIS avbokning
Inga dolda avgifter
 • Din bokning bekräftas direkt
 • Detta alternativ har GRATIS avbokning: boka det utan risk!

Översikt

Paris Pass ger dig tillgång till stadens viktigaste sevärdheter och attraktioner. Du kan få Parispasset för en period på 2 eller 3 dagar. Det är enkelt att få tillträde till monumenten, visa bara upp ditt pass vid ingången så kommer du in utan problem.

Dessutom ingår ett flertal museer och även tillgång till Big Bus sightseeingbussar eller en kryssning på Seinefloden.

 • Välj mellan 2 eller 3 dagar för att njuta av ditt Paris Pass.
 • Få tillgång till en mängd turistattraktioner i Paris med lätthet med ditt Paris Pass.
 • Här ingår också tjänster som Big Bus sightseeingbussar med gratis stopp och många museer som chokladmuseet och vaxmuseet.

Vad ingår

 • Paris-passet
 • Inträdesavgifter till monument och museer
 • Bateaux Parisiens sightseeing-kryssning
 • Tillgång till Big Bus Paris

Välj deltagare och datum

I detalj

Paris har så många intressanta sevärdheter att se. Därför ingår det här Paris Passet i över 35 monument, museer och sevärdheter i staden. Dessutom kan du få ditt Paris Pass för en period på 2 eller 3 dagar beroende på hur du vill planera din vistelse i huvudstaden.

Passet aktiveras första gången du använder det och räknar dagarna som kalenderdagar, det vill säga att det räknas som 1 dag när klockan är 12.00. Det är därför lämpligt att aktivera passet tidigt på morgonen. Det bör också noteras att de dagar då passet är giltigt är på varandra följande dagar.

Ditt Paris Pass skickas till din e-post, så du behöver bara visa upp passet vid ingången till de platser du besöker. Du får också en katalog över allt du kan göra och besöka med ditt Paris Pass.

Paris Pass innehåller ett antal fantastiska förmåner, bland annat inträde till många museer, inklusive vaxmuseet och chokladmuseet. Inte att förglömma ger det dig också tillgång till attraktioner som Big Bus sightseeingbussar med gratis stopp, en Bateaux Parisiens sightseeingkryssning eller Paris akvarium . Se dock till att kontrollera i förväg innan du åker dit för att se om den attraktion du vill besöka kräver en bokning.

Du kan dra nytta av ditt Paris Pass för att göra en rundtur i staden och utforska Quartier Latin, Montparnasse-distriktet eller Montmartre- och Sacré Coeur-området.

Det finns också alternativ för dem som vill fördjupa sig i fransk kultur och prova de lokala delikatesserna med en fransk aperitif, parisisk frukost eller crepes.

Recensioner

4.3
· 5054 Recensioner
 • M
  Mateus
  4
  (0 Recensioner)
  Det är värt det, men realistiskt sett är det lite dyrt med tanke på att du inte kommer att besöka alla de platser som staden har att erbjuda.
 • B
  Bernal
  5
  (0 Recensioner)
  Jag ville göra det mesta av detta pass och vi blev väldigt trötta efter våra dagar av sightseeing, men det var värt det eftersom vi kunde se fler monument än om vi inte hade gjort denna bokning.
 • A
  Axel
  5
  (0 Recensioner)
  Det är mycket bekvämt eftersom du via mobilappen har mer än sextio ingångar till olika platser.
 • P
  Pacal
  4
  (0 Recensioner)
  Det är synd att jag inte kunde dra full nytta av detta potentiella pass eftersom vi bara stannade i två dagar, men det är ingen lögn att det sparade oss mycket tid och pengar, användarvänligheten är fantastisk och det är också mycket bekvämt att använda.
 • Se mer

  Ytterligare information

  Avbokningsvillkor