Paris Pass

4.3
(5012 Recensioner)

Om denna aktivitet

Denna aktivitet har UTMÄRKTA recensioner
Omedelbar bekräftelse
GRATIS avbokning
Från
2 268 kr 2 062 kr
GRATIS avbokning
Inga dolda avgifter
 • Din bokning bekräftas direkt
 • Detta alternativ har GRATIS avbokning: boka det utan risk!

Översikt

Med Paris Pass får du tillgång till stadens viktigaste sevärdheter och attraktioner. Du kan köpa Paris Pass för en period på 2, 3, 4 eller 6 dagar. Det är enkelt att få tillgång till monumenten, visa bara ditt pass vid entrén så kommer du in utan problem.

Dessutom ingår många museer och till och med tillgång till Big Bus sightseeingbussar eller en kryssning på floden Seine.

 • Välj mellan 2, 3, 4 eller 6 dagar för att njuta av ditt Paris Pass.
 • Få enkelt tillgång till en mängd turistattraktioner i Paris med ditt Paris Pass.
 • Dessutom ingår tjänster som Big Bus sightseeingbussar med gratis stopp och många museer som chokladmuseet eller vaxmuseet.

Vad ingår

 • Paris-passet
 • Inträdesavgifter till monument och museer
 • Bateaux Parisiens sightseeing-kryssning
 • Tillgång till Big Bus Paris

Välj deltagare

I detalj

Paris har så många intressanta sevärdheter att se. Det är därför detta Paris Pass inkluderar inträde till över 35 monument, museer och intressanta platser i staden. Dessutom kan du få ditt Paris Pass för en period på 2, 3, 4 eller 6 dagar beroende på hur du vill planera din vistelse i huvudstaden.

Passet aktiveras första gången du använder det och räknar dagarna som kalenderdagar, dvs. det räknas som 1 dag när klockan är 12 midnatt. Det är därför lämpligt att aktivera passet tidigt på morgonen. Det bör också noteras att de dagar som passet är giltigt är på varandra följande dagar.

Ditt Paris Pass skickas till din e-post, så du behöver bara visa passet vid ingången till de platser du besöker. Du får också en katalog över allt du kan göra och besöka med ditt Paris Pass.

Paris Pass innehåller ett antal fantastiska förmåner, inklusive inträde till många museer, inklusive vaxmuseet och chokladmuseet. Inte att förglömma ger det dig också tillgång till attraktioner som Big Bus sightseeingbussar med gratis stopp, en Bateaux Parisiens sightseeingkryssning eller Paris Aquarium . Men innan du besöker, se till att du kontrollerar i förväg för att se om den attraktion du vill gå till behöver en reservation.

Du kan dra nytta av ditt Paris Pass för att ta en rundtur i staden och utforska Quartier Latin, Montparnasse-distriktet eller Montmartre och Sacré Coeur-området.

Det finns också alternativ för dem som vill fördjupa sig i den franska kulturen och prova de lokala delikatesserna med en fransk aperitif, parisisk frukost eller crêpes.

Recensioner

4.3
· 5012 Recensioner
 • M
  Mateus
  4
  (0 Recensioner)
  Det är värt det, men realistiskt sett är det lite dyrt med tanke på att du inte kommer att besöka alla de platser som staden har att erbjuda.
 • B
  Bernal
  5
  (0 Recensioner)
  Jag ville göra det mesta av detta pass och vi blev väldigt trötta efter våra dagar av sightseeing, men det var värt det eftersom vi kunde se fler monument än om vi inte hade gjort denna bokning.
 • A
  Axel
  5
  (0 Recensioner)
  Det är mycket bekvämt eftersom du via mobilappen har mer än sextio ingångar till olika platser.
 • P
  Pacal
  4
  (0 Recensioner)
  Det är synd att jag inte kunde dra full nytta av detta potentiella pass eftersom vi bara stannade i två dagar, men det är ingen lögn att det sparade oss mycket tid och pengar, användarvänligheten är fantastisk och det är också mycket bekvämt att använda.
 • Se mer

  Ytterligare information

  Avbokningsvillkor