Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda vår hemsida, samtycker du till vår användning av cookies. Läs mer.

Dykresa till Fujairah från Dubai

4.5
(18 Recensioner)

Om denna aktivitet

Smarttelefonbiljetter accepteras

Längd: 8 timmar
Denna aktivitet har FANTASTISKA recensioner
Omedelbar bekräftelse
GRATIS avbokning
Från
1.377 € 1.252 €
GRATIS avbokning
Inga dolda avgifter
 • Din bokning bekräftas direkt
 • Detta alternativ har GRATIS avbokning: boka det utan risk!

Översikt

Följ med på den här utflykten och dyk på två vackra platser i Fujairah. De platser som valts ut för denna aktivitet är mycket säkra och du kommer alltid att åtföljas av en erfaren instruktör. Turen är avsedd för små grupper på cirka 8 personer så att instruktören kan hålla ett öga på alla. Naturligtvis måste du ha ett dykcertifikat för att delta.

Den här utflykten innehåller allt du behöver för en bekväm upplevelse. Vi börjar med transport, som inkluderar hämtning och lämning direkt vid hotelldörren, eftersom Fujairah ligger cirka 120 km från Dubai. All nödvändig snorkling- och dykutrustning kommer också att finnas tillgänglig för alla deltagare. Dessutom finns det andra bekvämligheter som duschar, läskedrycker, vatten och juice.

 • Res till Fujairah och njut avFujairahs vatten på två olika platser genom att snorkla.
 • Du får alltid sällskap av en expertinstruktör som guidar dig under vattnet i en liten grupp på högst 8 personer.
 • Transport till och från ditt hotell och all nödvändig utrustning ingår.

Vad ingår

 • Dykresa till Fujairah från Dubai
 • 2 dyk på olika platser
 • Erfaren instruktör
 • Snorklingutrustning

Välj deltagare och datum

I detalj

Res från Dubai till Fujairah, som ligger cirka 120 km bort, och njut av dykning som aldrig förr. Dykcertifikat krävs för att delta i den här turen. Dykningen sker på två olika platser och turen tar totalt cirka 8 timmar inklusive transfer. Du hämtas vid dörren till ditt hotell i Dubai, där du också släpps av i slutet av turen.

För att hålla dig säker under dykningen kommer du att åtföljas av en erfaren instruktör som hjälper dig med alla frågor du kan ha. Eftersom gruppen är liten (ca 8 personer) kan instruktören ge dig en mer personlig upplevelse och ge dig mer uppmärksamhet.

I priset för utflykten ingår all nödvändig utrustning, t.ex. snorklingsutrustning och dykutrustning. Utrustningen är ganska grundläggande, men det finns även andra extrafunktioner. Du har till exempel obegränsat med läskedrycker, vatten och juice, toalett- och duschutrymmen och till och med ett ljudsystem.

Recensioner

4.5
· 18 Recensioner
 • S
  Silvain
  4
  (0 Recensioner)
  Priset är superbra för två dyk. Dykningen var en fantastisk aktivitet och snorklandet var mycket roligt. Vi såg mycket marint liv. Vi skulle definitivt göra det igen.
 • D
  Dolores
  5
  (0 Recensioner)
  Vi hade en exceptionell upplevelse. Vi utforskade och hade mycket roligt.
 • E
  Enlai
  5
  (0 Recensioner)
  Jag tog denna tur med en grupp dykare som jag har träffat runt om i världen. Vi bodde var och en på ett annat hotell eftersom vi träffades där för första gången. Vi hämtades i tid och föraren var mycket hjälpsam. Mina vänner är mycket erfarna och vi var imponerade av den utmärkta servicen vi fick. Vår instruktör var mycket professionell och gav oss lite fritid. När vi kom tillbaka var vi alla överens om att det var en av de bästa upplevelserna vi någonsin hade haft.
 • D
  Diana
  5
  (0 Recensioner)
  Vi hade en fantastisk tid. Tack till vår instruktör för att vi hade så roligt.
 • Se mer

  Ytterligare information

  Avbokningsvillkor