Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda vår hemsida, samtycker du till vår användning av cookies. Läs mer.

Dubai Burj Khalifa Nivå 124 och 125 biljetter

4.7
(21718 Recensioner)

Om denna aktivitet

Smarttelefonbiljetter accepteras

Rullstolsanpassad
Denna aktivitet har EXCEPTIONELLA recensioner
Omedelbar bekräftelse
GRATIS avbokning
Från
504 € 459 €
GRATIS avbokning
Inga dolda avgifter
 • Din bokning bekräftas direkt
 • Detta alternativ har GRATIS avbokning: boka det utan risk!

Översikt

Se Dubai från ovan med dessa biljetter till världens högsta byggnad, Burj Khalifa, som ger dig tillgång till observationsdäcket på 124:e och 125:e våningen.

Du får en panoramautsikt över staden på 452 meters höjd, med glasväggar så att du kan uppskatta de naturliga och arkitektoniska underverken i Förenade Arabemiraten i 360 grader.

 • Besök Burj Khalifa i Dubai, världens högsta byggnad.
 • tillgång till tornets 124:e och 125:e våning
 • Se Dubai från observationsdäcket med panoramafönster i glas som erbjuder en 360-gradersvy

Vad ingår

 • Ingång till byggnaden Burj Khalifa
 • Exklusiv tillgång till utsiktsplattformen At the Top på 124:e och 125:e våningen

Välj datum och tid

I detalj

När du köper dessa biljetter till Burj Khalifa får du följa med på en häpnadsväckande resa in i världens högsta byggnad. Av de totalt 163 våningarna ger dessa biljetter dig exklusiv tillgång till 124 och 125, där observationsdäcket At the Top ligger och erbjuder en av de mest hisnande utsikterna i Förenade Arabemiraten.

Du får möjlighet att njuta av Dubais arkitektoniska och naturliga underverk, där staden, öknen och havet möts.

Du kan stå både innanför och utanför observationsdäcket och har exklusiv tillgång till teleskop som visar detaljer av olika delar av staden från ovan, så att du får en närbild av de områden som fångar ditt öga.

Tornet, som byggdes under en period på sex år, inspirerades av Hymenocallis-blomman som odlas i regionen. Tack vare detta är dess bas formad som ett omvänt "Y" och har en höjd på 828 meter.

Under färden upp till observationsdäcket At the Top får du se en multimediapresentation i de snabba hissarna som berättar om Dubais och byggnadens historia och ger dig en inblick i detaljerna i detta underverk av modern ingenjörskonst.

Recensioner

4.7
· 21718 Recensioner
 • M
  Margaret
  5
  (0 Recensioner)
  Det var en mycket imponerande upplevelse
 • S
  Samantha
  5
  (0 Recensioner)
  En riktigt välorganiserad upplevelse. Vi kände oss inte stressade på toppen. Vi kunde ta bilder från alla håll. Vi behövde bara vänta 10 minuter på att ta hissen ner. Jag kunde inte tro hur snabb och smidig hissen var från bottenvåningen till 125:e våningen.
 • W
  William
  5
  (0 Recensioner)
  Att åka till Burj Khalifa var en bra idé. Jag var där på morgonen, när det inte var så mycket folk och jag hade tid att titta runt. Allt var bra och jag kan bara rekommendera det.
 • D
  Damian
  4
  (0 Recensioner)
  Först var jag tvungen att hitta ingången, men personalen i köpcentret var mycket hjälpsamma och visade mig vägen. Jag gick direkt till disken för att byta kupong och gick upp på övervåningen. Övervåningen är mycket trevlig, men det finns inget café eller toalett. Butiken var också bra för souvenirer.
 • Se mer

  Ytterligare information

  Avbokningsvillkor