Dubai Burj Khalifa Nivå 124, 125 och 148 Biljetter

4.8
(8636 Recensioner)

Om denna aktivitet

Smarttelefonbiljetter accepteras

Längd: från 1 till 2 timmar
Denna aktivitet har EXCEPTIONELLA recensioner
Omedelbar bekräftelse
Från
1 620 kr 1 473 kr
Inga dolda avgifter
 • Din bokning bekräftas direkt

Översikt

Få den mest privilegierade utsikten över Dubai genom att klättra upp på 124:e, 125:e och 148:e våningen i Burj Khalifa, världens högsta torn.

Du kan se den hisnande staden från en höjd av högst 555 meter och gå in på Sky observationsdäck på 148:e våningen, medan du på 124 och 125, på 452 meter, kan njuta av observationsdäcket At the Top , samtidigt som du provsmakar läckert arabiskt kaffe och snacks.

 • Se Burj Khalifa, världens högsta torn.
 • Gå upp till 124:e, 125:e och 148:e våningen och se staden från utsiktsplattformarna Sky och At the Top.
 • Upptäck historien bakom Dubai och dess mest berömda skyskrapa med en guidad introduktion under uppstigningen.
 • exklusivt tillträde till att hoppa över kön och en enkel resa från ditt hotell (valfritt).

Vad ingår

 • Inträdesavgifter till Burj Khalifa i Dubai
 • Exklusivt köfritt tillträde till 124:e, 125:e och 148:e våningen.
 • Aperitif och arabiskt kaffe
 • Privat upphämtning från hotell i Dubai (tillval)

Välj deltagare och datum

I detalj

Se Dubais naturliga och tekniska underverk när du köper dessa biljetter till Burj Khalifa, som är känt för att vara världens högsta byggnad på 828 meter.

Du får exklusiv tillgång till 124:e och 125:e våningen i skyskrapan, där du kan se Förenade Arabemiratens lyxigaste metropol från utsiktsplattformen At the Top.

Där har du möjlighet att titta genom teleskop för att se de mest imponerande områdena i staden, som för närvarande är hemvist för cirka 3 miljoner människor.

Och för att du ska få en så trevlig resa som möjligt kan du köpa biljetter som ger dig tillgång till " skip-the-line", så att du kan undvika de långa köerna som ibland bildas för att besöka utsiktsplattformarna.

Upplevelsen får en helt ny dimension när du stiger ytterligare 23 våningar upp till 148:e våningen och blir bländad av Sky-utsiktsplattformen, som ger dig den mest spektakulära utsikten över Dubai från ovan.

Härifrån står du 555 meter ovanför byggnadens planlösning, som är inspirerad av Hymenocallis-blomman och ger den en estetisk skönhet som är utformad för att hedra regionens karakteristiska flora.

På toppen av byn får du njuta av arabiskt kaffe och snacks som ger dig en inblick i områdets kultur genom dess typiska gastronomi.

Under uppstigningen kommer du att få en multimediapresentation om byggnadens och stadens historia. Du kommer att häpna över tornets innovativa hiss, som kan köra i 36 km i timmen, vilket gör den till en av de snabbaste hissarna i världen.

Om du väljer detta alternativ kan du även välja att få en enkel resa från ditt hotell , vilket du kan göra från vilket hotell som helst i Dubai.

Recensioner

4.8
· 8636 Recensioner
 • P
  Pierre
  5
  (0 Recensioner)
  148 är helt enkelt fantastisk jämfört med 124 och 125, det råder ingen tvekan om det.
 • J
  Jean
  5
  (0 Recensioner)
  Vi hade bokat för en entré klockan 18.00 med solnedgång runt 19.00. Så vi kom till 148:e våningen i tid för att kunna njuta av utsikten dag och natt. Vi såg också fontänföreställningen från toppen av tornet.
 • G
  Gerard
  5
  (0 Recensioner)
  Det var en fantastisk upplevelse, värd varje euro. Tack vare den köfria ingången var väntetiden minimal, och vistelsen på 148:e våningen var helt enkelt hisnande.
 • C
  Choi
  5
  (0 Recensioner)
  Upplevelsen var naturligtvis fantastisk, men mycket beror också på utsikten.
 • Se mer

  Ytterligare information

  Avbokningsvillkor