Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda vår hemsida, samtycker du till vår användning av cookies. Läs mer.

New York City VIP Helikopter Tur

4.4
(126 Recensioner)

Om denna aktivitet

Smarttelefonbiljetter accepteras

Längd: 30 minuter
Denna aktivitet har UTMÄRKTA recensioner
Omedelbar bekräftelse
GRATIS avbokning
Från
23.626 € 21.479 €
GRATIS avbokning
Inga dolda avgifter
 • Din bokning bekräftas direkt
 • Detta alternativ har GRATIS avbokning: boka det utan risk!

Översikt

Njut av en exklusiv upplevelse med denna privata helikoptertur. Flyg över New Yorks mest ikoniska sevärdheter tillsammans med din partner eller en liten grupp på upp till 5 resenärer. Piloten fungerar som guide och berättar allt om sevärdheterna vid dina fötter under en flygning som varar i cirka 30 minuter.

 • Upplev VIP-upplevelsen på en privat flygning
 • Välj om du vill resa med din partner eller med en grupp på upp till 5 personer.
 • En erfaren pilot berättar vad du ser vid dina fötter.
 • Flyg över Empire State Building, Frihetsgudinnan och andra ikoniska landmärken.
 • Ta emot ett gratis glas champagne

Vad ingår

 • Privat helikoptertur
 • Gratis glas champagne
 • Bränsletillägg
 • Transfer till hotellet

Välj deltagare och datum

I detalj

Att flyga över New York i en privat helikopter tar din resa till Big Apple till den högsta nivån. Du får en fågelperspektiv på ikoniska landmärken som Frihetsgudinnan, Empire State Building och Brooklyn Bridge. En erfaren pilot berättar vad du ser från din bekväma stol under en privat flygning som varar i cirka 30 minuter.

Du har flera alternativ att välja mellan på den här flygningen. Ni kan välja att flyga i en privat helikopter för bara er två. Du kan också välja att åka i en större helikopter för upp till 5 passagerare, alltid på en privat flygning för dig och dina kompisar. Det sista alternativet är också för upp till 5 passagerare, men den här gången i en ultra-lyxig, toppmodern helikopter med dubbla turbinmotorer.

Oavsett vad du väljer kommer flygningen över Big Apple alltid att vara ett oförglömligt minne av din resa. Du kommer att se ikoniska byggnader som Empire State Building, One World Trade Center och Madison Square Garden från ovan. Frihetsgudinnan väntar på dig med facklan upplyft för att du ska kunna njuta av den ur ett annat perspektiv. Brooklyn- och George Washingtonbroarna kan vara ett annat stopp på din rundtur.

För att kröna den här exklusiva upplevelsen kommer personalen att erbjuda dig ett gratis glas champagne som du kan njuta av när du flyger över New York. Vad mer kan man önska sig?

Recensioner

4.4
· 126 Recensioner
 • A
  Arath
  5
  (0 Recensioner)
  Priset motsvarar kvaliteten. Först tyckte jag att det var dyrt, men jag tog det på rekommendation av arbetskamrater och för att jag ville göra ett gott intryck på mina svärföräldrar som kom från Spanien för att besöka oss. Vi fyra åkte dit och när vi anlände gav de oss champagne och vi flög iväg.När vi flög över staden insåg jag att varje öre som vi hade spenderat hade varit värt det. Jag tog så många bilder jag kunde och när jag var klar såg jag hur mina svärföräldrar började titta på mig med acceptans. Jag rekommenderar den till alla som har möjlighet att göra denna resa.
 • J
  Justin
  5
  (0 Recensioner)
  Om du kommer till staden och har möjlighet att uppleva detta, tveka inte. Du kommer att se fantastiska saker och du kommer att vilja göra det igen. Den här turen ger dig möjlighet att känna dig som en av stadens sociala elit i 30 minuter. Det är fantastiskt.
 • C
  Cedric
  5
  (0 Recensioner)
  För några dagar sedan flyttade jag från min hemstad till New York för att arbeta eftersom jag hade blivit befordrad. Eftersom jag precis hade anlänt tänkte jag att flyga över staden skulle vara ett sätt att anpassa sig till den, så jag letade efter en rundtur och bad min pojkvän följa med. Champagnen, helikoptern och utsikten, dessa tre saker tillsammans gav oss en upplevelse utöver det vanliga. Vi var fascinerade av att piloten fungerade som en guide, vi satt fastklistrade vid fönstret och tittade på stadens landskap, vi såg ut som barn. 10/10.
 • J
  Joshua
  5
  (0 Recensioner)
  Det var en unik upplevelse som man måste göra om man kommer till New York, antingen på besök eller för att arbeta. Det är fantastiskt hur underbart det är att flyga över staden i en helikopter, utsikten över Empire State Building och Frihetsgudinnan är fantastisk. Upplevelse 10/10
 • Se mer

  Tur och returresa

  Ytterligare information

  Avbokningsvillkor