Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda vår hemsida, samtycker du till vår användning av cookies. Läs mer.

SoHo, Little Italy och Chinatown Tur

4.9
(549 Recensioner)

Om denna aktivitet

Längd: 2 timmar
Denna aktivitet har EXCEPTIONELLA recensioner
Bekräftelsen är omedelbar
GRATIS avbokning
Från
457 kr 416 kr
GRATIS avbokning
Inga dolda avgifter
 • Din bokning bekräftas direkt
 • Detta alternativ har GRATIS avbokning: boka det utan risk!

Översikt

Njut av en cirka två timmar lång rundvandring i SoHo, Little Italy och Chinatown. Dessa stadsdelar är New Yorks äldsta och har några av Big Apples mest fängslande historier.

Under rundturen kommer du att kunna:

 • Du får vägledning av en lokal guide.
 • Promenera på de populära gatorna i SoHo, Little Italy och Chinatown. Under din promenad hittar du en stor mångfald av restauranger, butiker och konst.
 • Promenera genom SoHos historiska Cast Iron-distrikt, ett område som är känt för sina byggnader i smidesjärn.

Vad ingår

 • Promenad i Soho, Little Italy och Chinatown.
 • Lokal guide.

Välj deltagare och datum

Vad du kan förvänta dig

Upptäck Manhattans mest ikoniska stadsdelar på denna två timmar långa rundvandring i Soho, Little Italy och Chinatown. Tillsammans med en lokal guide får du lära känna kulturblandningen i dessa tre intressanta områden i New York.

Under rundturen kommer du att se 1800-talsbyggnader, historiska kyrkor och flera platser med koppling till maffian som levde på nedre Manhattan i många år.

Din guide berättar om de första italienska utflyttade italienarnas erfarenheter. Du får också veta hur Soho, Little Italy och Chinatown har förändrats genom åren. Idag är de kända för sina restauranger, butiker och konst.

Du promenerar genom Sohos historiska Cast Iron-distrikt, ett område som är populärt för sina byggnader i smidesjärn.

Du kommer att älska att vandra genom Little Italias färgglada och livliga gator och få en smak av den italienska livsstilen. I detta kvarter kom de första invandrarna från Italien och bosatte sig där i flera årtionden.

Gå till Chinatown, där du kan se avenyer med kinesiska skyltar, butiker och en mängd olika restauranger. I detta område finns en av de största koncentrationerna av kinesiska invånare i västvärlden.

Ta dig in i dessa historiska och autentiska stadsdelar i New York, och det bästa sättet är att ta hjälp av en lokal person.

Recensioner

4.9
· 549 Recensioner
 • T
  Teresa
  5
  (0 Recensioner)
  Vår rundtur i Soho, Little Italy och Chinatown var en av höjdpunkterna under vårt besök i New York. Det var mycket intressant att se stadsdelar som man inte så lätt hittar som turist när man reser på egen hand.
 • E
  Elisa
  5
  (0 Recensioner)
  Detta var en fantastisk promenad genom en fascinerande del av Manhattan som vi inte visste så mycket om. Det här är den andra rundvandringen vi gör i New York och jag rekommenderar den varmt som ett sätt att upptäcka alla tre områdena. Vandringen gick i ett avslappnat tempo och det fanns möjlighet att stanna upp och ställa frågor.
 • M
  Milena
  5
  (0 Recensioner)
  Guiden var mycket informativ, mycket professionell och fick alla att känna sig bekväma, tack för en fantastisk dag.
 • G
  Gia
  5
  (0 Recensioner)
  Vi tillbringade bara tre hela dagar i New York, så vi bestämde oss för att ta en guidad tur i Soho, Little Italy och China Town. Vår guide var mycket informativ och berättade allt från var man kan äta, köpa fynd etc. till lokal historia och historier om det förflutna. Från spöktid till organiserad brottslighet.
 • Se mer

  Ut- och returresa

  Ytterligare info

  Avbokningspolicy