London Madame Tussauds Wax Museum Biljetter

4.8
(18777 Recensioner)

Om denna aktivitet

Smarttelefonbiljetter accepteras

Denna aktivitet har EXCEPTIONELLA recensioner
Omedelbar bekräftelse
GRATIS avbokning
Från
470 kr 428 kr
GRATIS avbokning
Inga dolda avgifter
 • Din bokning bekräftas direkt
 • Detta alternativ har GRATIS avbokning: boka det utan risk!

Översikt

Mingla med världens mest kända kändisar och få ett foto med dem när du köper biljetter till Madame Tussauds vaxmuseum i London.

Stå bredvid Madonna, James Dean, Beyoncé, Beatles, Kennedys, Freddie Mercury, drottning Elizabeth II och till och med Ludvig XVI på den här roliga tre timmar långa rundturen, som inkluderar en tur i en "Black Cab"-taxi som tar dig genom den brittiska huvudstadens historia.

 • Besök världens mest verklighetstrogna vaxmuseum i London
 • Ta en selfie med Albert Einstein, Kim Kardashian och David Beckham
 • Lär dig mer om Londons historia ombord på en Black Cab-taxi på Spirit of London Ride.
 • För en extra kostnad får du tillgång till en specialutställning med Marvel-figurer.

Vad ingår

 • Inträde till Madame Tussauds vaxmuseum i London
 • Tillgång till Star Wars-utställningen
 • Spirit of London Ride i en Black Cab Taxi inne på museet

Välj datum och tid

Kom ihåg att du måste komma 15 minuter före start

I detalj

När du köper biljetter till Madame Tussauds Wax Museum i London kommer du att få en rolig och annorlunda tid med att ta bilder med vaxfigurerna av kända personer från världens populärkultur och lära dig om stadens historia.

På musikområdet är Bob Marley, Beyoncé, Freddie Mercury, Madonna, Tupac Shakur, Jonas Brothers och The Beatles några av de mest attraktiva personerna som du kan uppfylla din dröm om att le framför kameran.

Du kan njuta av en exceptionell tre timmar lång rundtur och umgås med George Clooney, Johnny Depp, Zac Efron, Jennifer Aniston och Kim Kardashian.

Du får tillgång till ett utrymme som är tillägnat Star Wars-sagan , med dess huvudpersoner Yoda, Luke Skywalker, prinsessan Leia och andra.

Den här oförglömliga resan inkluderar även Spirit of London Ride, en utflykt ombord på en populär "Black Cab" eller svart taxi, även känd som Hackney Carriages, ett klassiskt Londonfordon där du får upptäcka Londons historia och dess viktigaste episoder.

Och eftersom du inte får missa den brittiska huvudstaden står drottning Elizabeth II och andra medlemmar av hennes familj till ditt förfogande så att du kan dela med dig av hennes karaktärer och känna dig som en av de kungliga. I ett glamoröst hörn står den legendariska Ludvig XVI och väntar på ditt besök.

Om du är ett fan av Marvel-universumet kan du för en extra kostnad få tillgång till en speciell 4D-utställning med förlagets superhjältar, som Deadpool, Hulk, Iron Man och Thor.

Recensioner

4.8
· 18777 Recensioner
 • A
  Adam
  4
  (0 Recensioner)
  Platsen är fantastisk, men jag rekommenderar att du funderar noga på när du ska besöka den, för jag var där på en helg eftermiddag och det var väldigt mycket folk.
 • A
  Adela
  4
  (0 Recensioner)
  Mycket bra renlighet, inredning och atmosfär, man kan inte begära mer.
 • S
  Simone
  5
  (0 Recensioner)
  Personalen uppförde sig mycket bra och var alltid mycket uppmärksam, vilket alltid uppskattas.
 • A
  Astrid
  5
  (0 Recensioner)
  Jag har varit i London två gånger tidigare och hade inte haft tid att besöka det, men när jag hittade det här erbjudandet kunde jag inte motstå det, jag planerar att komma tillbaka. 100 % att rekommendera
 • Se mer

  Ytterligare information

  Avbokningsvillkor