Granada Sacromonte och Albaicin tur

4.9
(14894 Recensioner)

Om denna aktivitet

Smarttelefonbiljetter accepteras

Längd: 2 timmar
Denna aktivitet har EXCEPTIONELLA recensioner
Omedelbar bekräftelse
GRATIS avbokning
Från
179 kr 163 kr
GRATIS avbokning
Inga dolda avgifter
 • Din bokning bekräftas direkt
 • Detta alternativ har GRATIS avbokning: boka det utan risk!

Översikt

Utforska stadsdelarna Albaicín och Sacromonte på denna underbara rundtur i Granada, där du kan uppskatta den medeltida essensen av denna bergiga andalusiska region, som flyter mellan bergskedjan Sierra Nevada och Medelhavet.

Du får möjlighet att utforska de naturliga och arkitektoniska underverken i området, som är ett bevis på det nasridiska kungadömets styre och flamencos födelseplats. Du kommer att promenera genom sevärdheter som Mirador de San Nicolas, Carrera del Darro och Paseo de los Tristes tillsammans med en professionell guide som är expert på historia.

 • Besök Granadas vackra landskap, palats, slott och grottor på denna tur till Sacromonte och Albaicín.
 • Promenera genom ikoniska platser i regionen, som Mirador de San Nicolás.
 • Upptäck stadensimponerande historia, där flamenco föddes och zigenare bosatte sig.

Vad ingår

 • Tur till Sacromonte och Albaicín i Granada
 • Vandring på cirka två timmar
 • Professionell guide med historisk expertis

Välj deltagare och datum

I detalj

Ta del av det medeltida landskapet som är karakteristiskt för Granada, staden där flamencoen föddes och zigenarna bosatte sig i Spanien, genom att följa med på den här rundturen i Albaicín och Sacromonte.

Du kommer att besöka en vacker region omgiven av naturliga underverk som Sierra Nevadas toppar och Alhambra, en stad fylld av slott, palats och murar som bevarar kärnan i det nasridiska kungadömet, när muslimerna styrde detta område av Andalusien mellan 1238 och 1492.

Du kommer att lära dig mer om Granadas historia med en professionell guide som berättar om den andalusiska stadens rika och legendariska historia, och du kommer att vandra genom dess äldsta kvarter: Albaicín, även känt som det islamiska kvarteret.

Du kommer att promenera genom turistattraktioner som Mirador de San Nicolas, som är känd för sina drömska solnedgångar och en spektakulär panoramautsikt över Alhambra, Generalife-residenset och det spektakulära bergsområdet Sierra Nevada.

Du kommer att känna lokalbefolkningens autentiska energi när du går genom gatorna i Sacromonte-kvarteret, där du har möjlighet att se de berömda grottorna, en plats där zigenarna håller flamencoföreställningar, som lokalbefolkningen kallar Zambras.

Vid Carrera del Darro ser du Darro-flodens naturliga skönhet, som korsar floden på vänster sida med idylliska sten- och tegelbroar, bland annat Puente de Cabrera och Puente de Espinosa.

Du får en oförglömlig två timmar lång rundvandring där naturen smälter sömlöst samman med medeltida arkitektur, kullerstensgator, backar och kanaler som leder till den historiska Darro-floden.

Recensioner

4.9
· 14894 Recensioner
 • D
  Davi
  5
  (0 Recensioner)
  Tio av tio!
 • S
  Selena
  5
  (0 Recensioner)
  Den bästa vandringen jag någonsin gjort i Granada.
 • E
  Emanuel
  5
  (0 Recensioner)
  Vi blev positivt överraskade av den här turen. Vi brukar inte hyra tjänster men det var fantastiskt. Dessutom var värdet för pengarna det bästa!
 • G
  Guadalupe
  4
  (0 Recensioner)
  Mycket bra!
 • Se mer

  Tur och returresa

  Ytterligare information

  Avbokningsvillkor