Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda vår hemsida, samtycker du till vår användning av cookies. Läs mer.

Venedig Privat Tur

4.9
(438 Recensioner)

Om denna aktivitet

Smarttelefonbiljetter accepteras

Längd: 3 timmar
Denna aktivitet har EXCEPTIONELLA recensioner
Omedelbar bekräftelse
GRATIS avbokning
Från
2.978 € 2.708 €
GRATIS avbokning
Inga dolda avgifter
 • Din bokning bekräftas direkt
 • Detta alternativ har GRATIS avbokning: boka det utan risk!

Översikt

Utforska Venedig som aldrig förr på den här privata rundturen på cirka 3 timmar. På den här stadsrundturen kommer du att se de viktigaste sevärdheterna, som Johannes- och Paulusbasilikan, Dogepalatset och Marco Polos hus. Med hjälp av en lokal guide kommer du att upptäcka dolda pärlor och legender. Dessutom ingår ett gott typiskt vin som du kan njuta av tillsammans med dina kompisar.

 • Njut av en 3 timmars privat rundtur i vackra Venedig och upptäck den venetianska arkitekturen.
 • Utforska den äldsta Rialtobron, beundra imponerande kyrkor och vackra arkitektoniska detaljer.
 • Lyssna på legender och historier om Marco Polos upptäcktsfärder tillsammans med din expertguide .
 • Smaka på läckra lokala viner och lär dig om vinets konst.

Vad ingår

 • Privat rundtur i Venedig
 • Expertguide
 • Lokal vinprovning

Välj deltagare och datum

I detalj

Se det bästa av Venedig från ett unikt perspektiv på den här privata 3 timmar långa stadsrundturen . En perfekt översikt med höjdpunkter i Serenissima, dolda pärlor, gamla legender och lokala specialiteter.

Du kommer att njuta av en vacker utsikt över den äldsta och utan tvekan mest kända bron i Venedig, Rialtobron. Den äldsta av de broar som sträcker sig över Canal Grande i Venedig, som har kollapsat två gånger, har en liknande struktur som sina föregångare, två lutande ramper som förenas av en portik i mitten.

När du går över Rialtobron kommer du till Rialtomarknaden, som är stadens hjärta. En av Rialtomarknadens stora charm är de färgglada stånden där du kan köpa färsk frukt, grönsaker, fisk, skaldjur och mycket annat. Denna pittoreska plats har valts av venetianarna för att bedriva handel, försäljning och kommersiell verksamhet sedan 1000-talet.

Du kommer att passera Marco Polos hem och få höra berättelser om hans upptäckter och resor av din guide.

Du kommer att se ett mästerverk i gotisk stil, Dogepalatset i Venedig . Palatset, som ligger vid Markusplatsen, började som ett befäst slott på 800-talet, men efter en brand byggdes det om till en fästning och ett fängelse. Denna historiska italienska byggnad, även känd som hertigens palats, kombinerar bysantinska, gotiska och renässansarkitektoniska element.

Du kommer att beundra kyrkan San Francesco della Vigna , ett religiöst tempel i mycket tydlig toskansk stil, och den imponerande kyrkan Santa Maria dei Miracoli . Du kommer att kunna beskåda denna juvel från den venetianska renässansen som har förblivit intakt sedan den byggdes. De falska pelarna på väggarna och den halvcirkelformade toppen gör denna katolska kyrka till en av Venedigs mest värdefulla sevärdheter.

Beundra Venedigs största kyrka, Basilica of St. John and St. Paul . Denna enorma tegelbyggnad i italiensk gotisk stil är den största dominikanska kyrkan i Venedig, byggd för att predika för stora församlingar. Du kommer att upptäcka dess dolda pärlor med hjälp av en lokal expertguide och njuta av ett utsökt lokalt vin .

Recensioner

4.9
· 438 Recensioner
 • M
  Mariam
  4
  (0 Recensioner)
  Markusplatsen var en annan av resans höjdpunkter. Våra guider berättade om den rika historien och den kulturella betydelsen av detta ikoniska torg.
 • V
  Víctor
  4
  (0 Recensioner)
  Vi kunde på nära håll se hur glasblåsning och Burano-knyppling skapas och uppskatta konstnärernas talang och skicklighet.
 • R
  Rania
  5
  (0 Recensioner)
  Turen tog oss också genom mindre livliga gränder, där vi upptäckte lokala hantverkares verkstäder.
 • F
  Figaro
  4
  (0 Recensioner)
  En av höjdpunkterna var ett besök i en traditionell venetiansk maskbutik. Där fick vi lära oss om maskernas historia och möjlighet att prova några av dem och fördjupa oss i Venedigs mystik och magi.
 • Se mer

  Tur och returresa

  Ytterligare information

  Avbokningsvillkor