Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda vår hemsida, samtycker du till vår användning av cookies. Läs mer.

Venedigs mattur

4.3
(1316 Recensioner)

Om denna aktivitet

Längd: 2 timmar 30 minuter
Denna aktivitet har UTMÄRKTA recensioner
Omedelbar bekräftelse
GRATIS avbokning
Från
1.369 kr 1.245 kr
GRATIS avbokning
Inga dolda avgifter
 • Din bokning bekräftas direkt
 • Detta alternativ har GRATIS avbokning: boka det utan risk!

Översikt

Den här aktiviteten består av en gastronomisk rundtur i Venedig där du får smaka på olika typer av viner, tapas och lokala sötsaker. Under den här läckra turen får du njuta av en gondoltur längs Canal Grande och passera Rialtobron. Turen sker i små grupper på cirka 12 personer för att optimera upplevelsen, men du kan också välja en privat tur.

Under cirka 2,5 timmar kommer du att prova viner och rätter tillsammans med andra älskare av det italienska köket. En lokal guide ger dig kulinariska rekommendationer och intressanta fakta om Venedigs historia, som grundades för 1600 år sedan.

 • Prova viner, tapas och regionala sötsaker tillsammans med andra venetianska matälskare.
 • Upplev Venedigs magi och charm, inklusive en gondoltur längs Canal Grande där du kommer att se Ponte Rialto.
 • Du får sällskap av en lokal guide som ger dig gastronomiska tips och relevant information om denna stad i nordöstra Italien.
 • Njut av upplevelsen i små grupper på cirka 12 personer.

Vad ingår

 • Provning av lokala viner, tapas och desserter
 • Lokal guide
 • Gondoltur på Canal Grande

Välj deltagare och datum

I detalj

Den venetianska maten lever upp till det italienska kökets rykte. Denna cirka 2,5 timmar långa tur består av en provsmakning av lokala produkter, inklusive olika viner, söta och salta rätter från Venedig. Du kommer också att njuta av en tur på Grand Canal, som du färdas i en traditionell traghettogondol .

Tillsammans med en lokal guide får du smaka på Venedigs autentiska gastronomi och upptäcka de underverk som staden har att erbjuda. Du kommer att kunna dela den här upplevelsen, som sker i små grupper på cirka 12 personer, med andra älskare av det venetianska köket, vilket gör att uppmärksamheten blir mer personlig. Om du föredrar att göra det tillsammans med din familj eller dina vänner med en privat guide kan du också välja detta alternativ när du bokar.

Det venetianska köket är populärt över hela världen och lokalbefolkningen känner till det. Du får smaka på olika typer av viner, desserter och tapas som cicchetti. Cicchetti är små portioner av regionala specialiteter och motsvarar det spanska begreppet "tapas". Den lokala guiden ger dig råd om restauranger och andra rätter som du måste prova.

Du får möjlighet att åka gondol längs Canal Grande förbi den ikoniska Ponte Rialto, medan en lokal guide berättar om det vackra Venedigs historia. Traghetto är speciella gondoler som navigerar på Canal Grande, en aktivitet som på bästa sätt kompletterar den här utsökta gastronomiska rutten.

Staden erbjuder en mycket unik magi. Gastronomin och atmosfären har en charm som gör Venedig till en perfekt plats för en romantisk plan med din partner eller en originell upplevelse med din familj.

Recensioner

4.3
· 1316 Recensioner
 • G
  Gary
  5
  (0 Recensioner)
  Excelente experiencia.
 • J
  Janet
  4
  (0 Recensioner)
  Una experiencia correcta. El vino local no es algo que me haya fascinado, pero estaba bastante bien. Recomendable para hacer si están por Venecia y les interesa empaparse un poco de comida local.
 • P
  Peter
  5
  (0 Recensioner)
  Delicioso todo.
 • I
  Isabel
  5
  (0 Recensioner)
  Un recorrido gastronómico increíble, con mucha variedad de platos y comidas diferentes y con bebidas excelentes. Opción más que recomendable para todos.
 • Se mer

  Tur och returresa

  Ytterligare information

  Avbokningsvillkor