Venedig lokalt marknadsbesök och privat matlagningsklass

4.7
(777 Recensioner)

Om denna aktivitet

Längd: 4,5 timmar
Denna aktivitet har EXCEPTIONELLA recensioner
Omedelbar bekräftelse
Från
2 548 kr 2 317 kr
Inga dolda avgifter
  • Din bokning bekräftas direkt

Översikt

Denna upplevelse kombinerar ett besök på kvartersmarknaderna i Venedig, där du köper ingredienserna till lunch eller middag, och en privat matlagningskurs med provsmakning av lokala specialiteter, som sarde in saor eller baccalà mantecato. Kursen varar i ca 5 timmar och inkluderar en välkomstaperitif, vin, vatten och kaffe.

  • Strosagenom kvartersmarknaderna och upplev en venetianares dagliga liv.
  • Avnjut en trerättersmeny med regionala specialiteter
  • Njut av en välkomstaperitif

Vad ingår

  • Besök på en lokal marknad
  • Privat matlagningskurs
  • Expert på matlagning
  • Provsmakning

Välj deltagare och datum

I detalj

Denna upplevelse inkluderar ett besök på Venedigs marknader och en privat matlagningskurs med provsmakning av lokala specialiteter. Kursen varar i ca 5 timmar och är perfekt för alla matlagningsentusiaster.

De venetianska marknaderna är det perfekta stället att shoppa innan man förbereder lunch eller middag. Den mest kända är utan tvekan Rialtomarknaden. Den grundades 1097 och är en av de viktigaste och äldsta i Italien. Här finns en berömd fiskmarknad (Pescaria) och stånd med färsk frukt och grönsaker (Erbaria).

Här får du smaka på Venedigs kök, som påverkas lika mycket av havet och lagunen som av produkterna från inlandet, vilket återspeglas i de mest kända lokala recepten:

  • Sarde in saor: marinerade sardiner i sötsur sås.
  • Risotto de gò: krämigt ris gjort på en fisk som är typisk för den venetianska lagunen.
  • Baccalà mantecato: torkad och saltad torsk som kokas och sedan blandas med mjölk tills den får en krämig konsistens.
  • Fritole: små söta frallor som traditionellt tillagas till karnevalen.

En välkomstaperitif, vin, vatten och kaffe ingår i aktiviteten.

Ytterligare information

Avbokningsvillkor