Guadeloupe matlagningskurs
Om aktiviteten
- Din bokning bekräftas direkt




Översikt
Bli en riktig kock med denna privata matlagningskurs i Guadeloupe . Med hjälp av en professionell kock får du fördjupa dig i den karibiska kulturen och lära dig hur man tillagar traditionella rätter med grillad fisk och hummer . I slutet av kursen kommer du att kunna smaka på dina rätter och njuta av en måltid med dryck .
Denna aktivitet kommer att pågå i cirka tre och en halv timme.
- Sätt dina kulinariska färdigheter på prov med denna privata matlagningskurs i Guadeloupe .
- Lär dig allt om traditionerna i det kreolska köket av en lokal kock .
- Njut av en fisk- och hummerrätt med dryck inkluderat.
Det här ingår i priset
- Privat matlagningskurs
- Recepthäfte med recept på de tillagade rätterna
- Lunch
- Överföring till anläggningen
Välj deltagare och datum
I detalj
Fördjupa dig i kulturen och gastronomin på den karibiska ön Guadeloupe med denna matlagningskurs med skaldjur . Under denna upplevelse, som varar i cirka 3,5 timmar, får du möjlighet att lära dig hur man lagar traditionella rätter från regionen.
Kursen äger rum på en lokal restaurang med en professionell kock som delar med sig av alla hemligheter och tekniker i det guadeloupesiska köket . Han kommer att lära dig de nödvändiga färdigheterna för att skapa en utsökt måltid och kommer att vägleda dig genom steg-för-steg för varje maträtt. Du får också lära dig hur man gör den berömda karibiska cocktailen Ti-Punch .
Kocken kommer också att lära dig hur man håller ordning. Från rengöring och förberedelse av ingredienserna till matlagning och den slutliga presentationen. Och genom att arbeta med färska ingredienser av hög kvalitet blir rätterna helt autentiska och välsmakande.
I slutet av kursen kommer du att kunna njuta av alla de rätter du har tillagat. Över en utsökt måltid tillsammans med drycker och lokalt vin kommer du att kunna smaka på dina skapelser och också ta hem ett recepthäfte med recepten på rätterna för att överraska dina vänner och familj.