Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda vår hemsida, samtycker du till vår användning av cookies. Läs mer.

Versailles dagstur från Paris med Palats guidad tur

4.3
(794 Recensioner)

Om denna aktivitet

Smarttelefonbiljetter accepteras
Längd: 5 timmar
Denna aktivitet har UTMÄRKTA recensioner
Omedelbar bekräftelse
GRATIS avbokning
Från
1.336 kr 1.215 kr
GRATIS avbokning
Inga dolda avgifter
 • Din bokning bekräftas direkt
 • Detta alternativ har GRATIS avbokning: boka det utan risk!

Översikt

Återupplev den franska monarkins era på denna utflykt till Versailles slott från Paris, där du kommer att upptäcka Frankrikes mest imponerande kungliga slott.

Med en professionell guide besöker du de kammare, korridorer och salar som byggdes av kungarna från 1600-talet och framåt, med många konstverk och skulpturer runt omkring. Gå in i den berömda spegelsalen och vandra genom de imponerande trädgårdarna i denna arkitektur i barockstil.

 • Se slottet Versailles med en professionell guide.
 • Promenera genom områden som spegelsalen och trädgårdarna.
 • Upptäck historien om den franskamonarkin på 1600-talet.

Vad ingår

 • Guidad visning av Versailles-slottet
 • Transfer från Paris med luftkonditionerad buss
 • Besök i spegelsalen och slottsträdgårdarna
 • Professionell guide som specialiserar sig på historia

Välj deltagare och datum

I detalj

Känn dig som en kunglighet när du upplever denna halvdagsutflykt till slottet Versailles, med avresa från Paris i luftkonditionerad buss med full utrustning.

Du får tillgång till en av Frankrikes mest legendariska och imponerande byggnader, som byggdes på order av kung Ludvig XIII på 1600-talet, med en professionell guide som berättar alla historier om platsen.

Sedan palatset skapades har det gått i arv från generation till generation av olika monarker, som stiliserade, modifierade och byggde det på olika sätt tills det blev det barocka arkitektoniska underverk som det är idag.

Denna byggnad, som Unesco har förklarat som världsarv, fungerade som kungligt residens mellan 1682 och 1789, en period som avbröts av den stora franska revolutionen, som störtade kung Ludvig XVI och satte stopp för monarkin.

Inuti finns fortfarande kungens och drottningens rum, krigs- och fredsrummen samt det vackra Royal Opera House, en teater byggd av trä där musikföreställningar från den kungliga eran hölls.

När du deltar i den här rundturen kommer du att gå igenom detta och andra områden, till exempel spegelsalen, där Versaillesfördraget undertecknades 1919, vilket avslutade första världskriget. Den är omgiven av 357 speglar i en mer än 70 meter lång korridor.

Från trädgården kan du se 800 hektar grönskande yta med ett oändligt antal fontäner, dammar, växter och blommor som kommer att göra din resa till en oförglömlig upplevelse. På sommaren lockar en fontänföreställning tusentals besökare.

De första söndagarna i varje månad är det inte möjligt att anlita en professionell guide, men du kan besöka parken med en audioguide.

Recensioner

4.3
· 794 Recensioner
 • F
  Felix
  5
  (0 Recensioner)
  Det var första gången vi bokade en utflykt med denna byrå och vi är säkra på att vi kommer att upprepa den, organisationen var mycket bra och de gjorde det mesta av den tid vi hade till förfogande.
 • B
  Beatrisa
  4
  (0 Recensioner)
  Allt är vackert. 100 % att rekommendera.
 • A
  Agna
  5
  (0 Recensioner)
  Det är bra att turen är så flexibel och att du kan välja om du vill göra den på morgonen, mitt på dagen eller på eftermiddagen. Vi valde att göra det på eftermiddagen så att vi kunde njuta av andra aktiviteter på morgonen.
 • C
  Christiane
  5
  (0 Recensioner)
  Jag rekommenderar den starkt eftersom du besöker allt viktigt i Versailles och allt är mycket välorganiserat.
 • Se mer

  Tur och returresa

  Ytterligare information

  Avbokningsvillkor