Barnvänliga Louvren Privat guidad tur

4.5
(1538 Recensioner)

Om denna aktivitet

Smarttelefonbiljetter accepteras

Längd: från 2 till 3 timmar
Denna aktivitet har FANTASTISKA recensioner
Omedelbar bekräftelse
GRATIS avbokning
Från
2 813 kr 2 558 kr
GRATIS avbokning
Inga dolda avgifter
 • Din bokning bekräftas direkt
 • Detta alternativ har GRATIS avbokning: boka det utan risk!

Översikt

Upplev tillsammans med dina små barn en rundtur full av konst, kultur och historia med denna privata guidade rundtur på Louvren för barn, exklusivt för dig och din grupp.

Du får utforska cirka 35 000 konstverk av ikoner som Michelangelo, Jacques-Louis David och Leonardo Da Vinci, inklusive den autentiska Mona Lisa. En professionell guide, som är specialiserad på att undervisa barn, tar dig med på en resa av lärande och skoj.

 • Du utforskar Louvrens konstverk tillsammans med dina små barn.
 • Lär dig mer om konstnärerna och deras verk tillsammans med en professionell guide.
 • Du kommer att få uppleva en unik och privat upplevelse, enbart för dig och din familj.

Vad ingår

 • Inträde till Louvren
 • Guidad visning av Louvren för barn
 • Professionell guide som specialiserar sig på barn
 • Privat tur, exklusivt för dig och din grupp

Välj deltagare och datum

I detalj

Upptäck världens största konstverk som familj genom att delta i den här guidade rundturen på Louvren för barn. En professionell guide som specialiserat sig på undervisning av barn kommer att följa med dig på en rundtur full av kultur och historia, exklusivt för dig och din grupp.

Du kan välja mellan två eller tre timmars besök, beroende på dina önskemål och barnens ålder.

Tillsammans med dina små barn kan du betrakta målningar som Leonardo Da Vincis La Gioconda, även känd som Mona Lisa, som anses vara världens mest berömda målning.

Du kommer att få en unik och oförglömlig upplevelse när du väljer bland museets 300 rum, där mer än 35 000 konstverk av oöverskådligt värde ställs ut, av författare som Michelangelo, Jacques-Louis David, Gian Lorenzo Bernini och Théodore Géricault, bland många andra.

Förutom målningar finns det otaliga epokgörande skulpturer, som Venus de Milo från 120 f.Kr. vars ansiktsuttryck tillskrivs kärleksgudinnan Afrodite.

En annan viktig staty är den bevingade segern från Samothrake, som tros ha skapats 190 f.Kr. Den visar en cirka tre meter hög ängel vars armar och huvud aldrig har hittats, vilket gör den till ett mycket vackert, mystiskt och gåtfullt verk.

Om du vill ta upplevelsen till en ny nivå finns det en lärandestudio bottenvåningen i Richelieu-flygeln , där det anordnas gratis aktiviteter på franska, så att de små kan måla och dela med sig med konsten som huvudperson.

Recensioner

4.5
· 1538 Recensioner
 • R
  Rodrigo
  5
  (0 Recensioner)
  Vi tre är mycket glada över att ha gjort resan, det var en härlig eftermiddag med familjen där vi lärde oss tillsammans och hade roligt. Jag rekommenderar varmt denna tur.
 • N
  Nelson
  4
  (0 Recensioner)
  Turen var mycket bättre än vi förväntade oss, även om det inte ingår snacks, det är det enda negativa jag kan hitta. Jag hoppas att de i framtiden kommer att inkludera något för barn, föräldrarna skulle verkligen uppskatta det.
 • A
  Anabela
  5
  (0 Recensioner)
  En mycket vacker tur att göra med familjen, när den var över ville mina barn inte gå därifrån.
 • M
  Mariano
  5
  (0 Recensioner)
  Jag älskar den här turnén, det är andra gången jag gör den och jag är verkligen nöjd med den. Min dotter var väldigt glad, hon fick till och med en ny vän!
 • Se mer

  Tur och returresa

  Ytterligare information

  Avbokningsvillkor