Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda vår hemsida, samtycker du till vår användning av cookies. Läs mer.

Manhattan Mat Tur

4.6
(365 Recensioner)

Om denna aktivitet

Längd: 3 timmar
Denna aktivitet har FANTASTISKA recensioner
Bekräftelsen är omedelbar
GRATIS avbokning
Från
933 kr 849 kr
GRATIS avbokning
Inga dolda avgifter
 • Din bokning bekräftas direkt
 • Detta alternativ har GRATIS avbokning: boka det utan risk!

Översikt

Lär känna Manhattan genom köket på denna rundvandring som tar cirka tre timmar. Du kan njuta av de bästa traditionella rätterna på sydöstra Manhattan medan en lokal guide tar dig till ikoniska landmärken och berättar om deras historia.

Under resan:

 • Du kommer att guidas av en lokal guide.
 • Du kommer att besöka Lower East Side, Little Italy, Chinatown, Nolita, Columbus Park och mycket mer.
 • Du får en exklusiv rundtur för högst 12 personer.

Vad ingår

 • Rundtur på sydöstra Manhattan
 • Inhemska guider
 • Provningar
 • Lokal överraskningsgåva

Välj deltagare och datum

Vad du kan förvänta dig

Upplev den ultimata matupplevelsen på en guidad rundvandring på sydöstra Manhattan. Du får smaka på de bästa traditionella rätterna och besöka intressanta platser i stadsdelen. Turen omfattar besök i:Little Italy, Chinatown, Nolita, Tenement Museum, St Patrick's Cathedral och mycket mer.

Högst 12 resenärer kan delta i resan. Vi vill att du ska få en bra upplevelse.

Om du vill få en djupgående inblick i sydöstra Manhattans historia är ett besök till African Burial Ground National Monument ett måste. Här ligger mer än 400 kvarlevor av afroamerikaner, fria och mestadels slavar, begravda under 1600- och 1700-talen.

Du kommer att bli imponerad av arkitekturen i St Patrick's Cathedral. Det är den största nygotiska kyrkan i Nordamerika.

Promenera genom stadsdelen Lower East Side och bevittna dess utveckling. Det är en av de äldsta i New York, där miljontals utlänningar har anlänt. Du kommer att passera nära Tenement Museum, ett museum som visar livet för invandrare i New York från 1870 till 1940.

Chinatown, som är hemvist för den största kinesiska befolkningen i västvärlden, väntar på att förföra dig med sin charm. De slående gatorna med kinesiska skyltar gör den till en värld för sig i Big Apple.

Du kommer att njuta av några grönområden. Du passerar Columbus Park och Sara Delano Roosevelt Park. Din guide kommer att visa dig hur båda parkerna har förändrats under åren.

Du vandrar längs Little Italias färgstarka gränder och din guide berättar historien om de första italienska utflyttade som tog sin tillflykt till detta område av Manhattan. Du får se modern konst på gatorna och besöka en berömd matbutik för en utsökt provsmakning.

Du kommer också att vandra på gatorna i Nolita, som en gång var Little Italias område, och som är fyllt av restauranger, barer och konst.

Recensioner

4.6
· 365 Recensioner
 • E
  Eneko
  5
  (0 Recensioner)
  Jag tyckte verkligen om att göra en rundtur som omfattade stadsdelarnas historia och gav oss en chans att smaka på deras mat. Vår guide var fantastisk, hon visste mycket och delade med sig av det till oss. Jag rekommenderar den här resan till 100 procent. Vi behövde INTE äta middag efteråt!
 • M
  Mia
  5
  (0 Recensioner)
  Jag älskade att lära mig om de olika områdenas historia. Mycket informativ rundtur. Maten var utsökt!!!!
 • A
  Aldara
  5
  (0 Recensioner)
  Vi ville upptäcka en del av New York som vi inte kände till, och den här turen var perfekt. Vår guide var underbar, mycket energisk och entusiastisk över de områden vi gick igenom och maten vi provade. Rutten var perfekt planerad så att vi kunde prova och upptäcka olika stadsdelar. Maten var mycket god, men ät inte före turen!
 • S
  Sol
  5
  (0 Recensioner)
  Det här var vår favorittur på resan. Det var väl värt det. Vår guide var otroligt kunnig och själva turen var full av information och historia. Maten var utmärkt (vi pratar fortfarande om några av proverna som vi provade flera veckor senare). Det var ett utmärkt sätt att se området, smaka på god mat och ge oss en idé om vart vi ska åka nästa gång. Rekommenderar starkt den här turen, även om det var kallt när vi gjorde den, är det lätt att göra vandringen och förstå guiden perfekt. En fantastisk rundtur.
 • Se mer

  Ut- och returresa

  Ytterligare info

  Avbokningspolicy