Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda vår hemsida, samtycker du till vår användning av cookies. Läs mer.

Biljett till Empire State Building

4.7
(20669 Recensioner)

Om denna aktivitet

Smarttelefonbiljetter accepteras
Rullstolsanpassad
Denna aktivitet har EXCEPTIONELLA recensioner
Omedelbar bekräftelse
Från
546 kr 497 kr
Inga dolda avgifter
  • Din bokning bekräftas direkt

Översikt

Empire State Building är den mest slående byggnaden i New York tack vare sin höjd på 443 meter. Med denna biljett kan du klättra upp till det högsta observationsdäcket för att få den bästa utsikten över staden.

  • Välj din entrétid så att den passar dina önskemål.
  • Du kan besöka museet på första våningen och lära dig mer om historien bakom byggandet av den mytomspunna Empire State Building.
  • Njut av den bästa 360º-utsikten över Big Apple vid dina fötter.

Vad ingår

  • Biljetter till Empire State Building
  • Tillgång till 86:e våningen
  • Tillgång till museet

Välj datum och tid

I detalj

Empire State Building öppnar sina dörrar på morgonen och stänger inte förrän på kvällen. Med dessa biljetter kan du gå upp till huvudobservatoriet på 86:e våningen.

Det är värt att notera att observationsdäcket täcker 360º av byggnaden så att du får en fullständig panoramautsikt över staden. Därifrån kan du se hela ön Manhattan omgiven av floder, och du kan till och med se hela Central Park!

En bra tid att gå till observationsdäcket är vid solnedgången eller soluppgången, för att se den orange himlen som täcker hela staden och få de bästa bilderna.

Innan du lämnar byggnaden bör du också besöka museet på första våningen. Här kan du lära dig allt om hur Empire State Building byggdes och dess historia fram till idag.

Tur och returresa

Ytterligare information

Avbokningsvillkor