Teneriffa Tuk Tuk tur

Om denna aktivitet

Smarttelefonbiljetter accepteras

Längd: 1 timme
Omedelbar bekräftelse
GRATIS avbokning
Från
310 kr 282 kr
GRATIS avbokning
Inga dolda avgifter
  • Din bokning bekräftas direkt
  • Detta alternativ har GRATIS avbokning: boka det utan risk!

Översikt

Njut av den här tuk tuk-turen till en gård och bananplantage på Teneriffa. Med möjlighet att göra det i grupp eller privat för dig och din partner får du lära dig hur en gård på Kanarieöarna ser ut, ett område som till nästan 100 % är självförsörjande.

Under den här aktiviteten, som varar ungefär en timme, får du tillgång till en tuk tuk, ett trehjuligt fordon, som förflyttar dig runt på aktivitetsplatserna. En lokal guide hjälper dig att utforska plantagen ochCaldera del Ray, som ligger i Costa Adeje. Du avslutar upplevelsen med en provsmakning av lokala milkshakes.

  • Njut av den här upplevelsen i en tuk tuk, som förflyttar dig runt på platserna för den här turen, för att utforska en typisk kanarisk gård.
  • Utforska gården och Costa Adeje tillsammans med en lokal guide i cirka en timme för att visa dig hur självförsörjande livet ser ut i denna spanska region.
  • Utnyttja möjligheten till en privat tur för dig och din partner för att få ut det mesta av upplevelsen.
  • Smaka på lokala milkshakes efter att ha besökt bananplantagen och gården för att lära dig mer om de produkter som dricks på Kanarieöarna.

Vad ingår

  • Tuk tuk tuk tuk transfer runt turistorterna
  • Lokal guide

Välj deltagare och datum

I detalj

Tack vare den här tuk tuk-turen på Teneriffa får du möjlighet att besöka en typisk gård med en lokal guide. Du kan välja mellan en grupptur eller en privat tur och njuta av den här aktiviteten på cirka en timme för att lära känna hur en gård på Kanarieöarna ser ut, liksom det berömda Costa Adeje.

De naturliga hållplatserna på denna upplevelse med trehjuliga fordon är en djurfarm och en lokal fruktmarknad, där du kan köpa en smoothie gjord av gårdens egna ingredienser.

Du kommer också att få se en bananplantage och lära dig mer om processen för att producera den kanariska bananen, en av de mest eftertraktade frukterna i Spanien, tack vare förklaringen från den lokala guiden.

Den här aktiviteten äger rum i Caldera del Rey, en omfattande grund krater med många bananplantager, som är ett skyddat område på Teneriffa. Där får du en bra inblick i Costa Adeje, där det finns många nybyggda hotell som lockar många turister.

En annan sak som du kommer att lära dig under den här resan är att Teneriffa är en plats där självförsörjning och hållbarhet är viktiga faktorer.

Tur och returresa

Ytterligare information

Avbokningsvillkor