Caminito del Rey privat tur

4.6
(777 Recensioner)

Om denna aktivitet

Smarttelefonbiljetter accepteras

Längd: 2 timmar 30 minuter
Denna aktivitet har FANTASTISKA recensioner
Omedelbar bekräftelse
Från
2 385 kr 2 169 kr
Inga dolda avgifter
  • Din bokning bekräftas direkt

Översikt

Njut av ett fantastiskt vandringsäventyr med denna privata rundtur på Caminito del Rey i Malaga . Utnyttja möjligheten att anpassa din resväg och tillsammans med en expertguide vandra för att se höjdpunkterna i området. Från Valle del Oro ser du klipporna Gaitanejos och Gaitanes och mycket mer.

Denna tur varar i cirka 2,5 timmar .

  • Upplev en exklusiv upplevelse bara för din grupp när du utforskar Malagas Caminito del Rey .
  • Lär dig mer om områdets historia och natur av en expertguide.
  • Bär hjälm när du går över träspänger och hängbroar.

Vad ingår

  • Privat rundtur på Caminito del Rey i Malaga.
  • Ingång till vandringsområdet.
  • Användning av hjälm.
  • Mat och dryck.

Välj deltagare och datum

I detalj

Om du gillar vandring och utomhusaktiviteter är denna privata rundtur på Caminito del Rey i Malaga något för dig. Denna exklusiva tur bara för dig och din grupp tar dig genom spännande hängande gångvägar och hängande broar. Användning av hjälm ingår i priset för turen.

Tillsammans med en expertguide vandrar ni längs den berömda leden och njuter av den spektakulära naturen. Under ca två och en halv timme får ni njuta av hisnande vyer över den andalusiska landsbygden . Under hela turen kommer en expertguide att ge dig detaljerad information om områdets historia och geologi. Allt medan du njuter av den otroliga utsikten över klippor, floder och frodig vegetation .

Förutom att se det lokala djurlivet och lära dig om områdets historia kommer du också att se Gaitanejos och Gaitanes ravin, samt Hoyo-dalen och Ribera-bron . Längs hela rutten kommer du att ha tid att stanna, vila och ta bilder av alla landskap du ser.

Denna vandringsled slutar på parkeringen vid Caminito del Rey, i stadsdelen "El Chorro". Härifrån kan du ta en buss som tar dig tillbaka till mötesplatsen.

Tur och returresa

Ytterligare information

Avbokningsvillkor