Zürich Lindt Hem för chokladmuseum biljetter
Om denna aktivitet
Smarttelefonbiljetter accepteras
- Din bokning bekräftas direkt
Översikt
Om du är chokladälskare kan du passa på att köpa en biljett till Lindt Home of Chocolate-museet i Zürich. Du kommer att få en audioguide och snabbt tillträde utan att behöva köa. Du får använda skåpen gratis och du har obegränsad schweizisk chokladprovning till ditt förfogande.
Upptäck chokladens ursprung i detta museum med interaktiva utställningar. Här får du se en chokladfontän som är över 9 meter hög och lära dig hur kakaobönor blir en av de mest populära godisbitarna och mycket mer.
- Tveka inte att gå in i det schweiziska chokladparadiset med denna biljett till Lindt Home of Chocolate Museum i Zürich.
- Du kan njuta av obegränsad provsmakning av den läckra chokladen. Aktiviteten inkluderar användning av en audioguide och snabb tillgång till museet.
- Detta är en pedagogisk aktivitet där du får lära dig om chokladens historia och samtidigt interaktiv, eftersom du hittar en mängd deltagande utställningar.
Vad ingår
- Biljetter till Lindt Home of Chocolate-museet i Zürich
- Ljudguide
- Användning av skåp
- Obegränsad chokladprovning
Välj datum och tid
I detalj
Om du har sett Charlie och chokladfabriken och din högsta önskan är att få gå in på ett chokladmuseum, kommer den här aktiviteten att uppfylla din önskan. Den här biljetten till Lindt Home of Chocolate Museum i Zürich tar dig med på en resa där du får lära dig mer om historien om en av världens mest populära godsaker. Du kommer också att ha snabb tillgång till museet utan köer.
Njut av obegränsad schweizisk chokladprovning och gå runt i anläggningen, som inkluderar en 9 meter hög chokladfontän och många interaktiva pedagogiska utställningar och aktiviteter. Det finns en audioguide och gratis användning av skåpen.
Lindt Home of Chocolate Museum i Zürich är också ett forskningscenter där världens bästa choklad tillverkas. Byggnaden är 1 500 kvadratmeter stor och här kan du se världens största chokladfontän och Lindt-butiken.
Det finns pedagogiska verkstäder där du får lära dig om tillverkningsprocessen , från kakaobönor till den läckra choklad som så många älskar. Du kommer också att upptäcka odlingssätt och tekniker för chokladtillverkning, till exempel conching. I dag är byggnaden en kombination av industriell produktion, showroom, butiker samt forskning och utveckling.